Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Shrek

#1
Shrek :3
Este unul dintre filmele mele preferate, o comedie incredibila cu unii din actorii mei preferati, Eddie Murphy si Mike Myers sunt cei mai tari, chiar stiu sa joace si sunt extrem de amuzanti. Mi-au placut toate filmele la fel de mult, dar cel care m-a impresionat cu adevarat a fost cel de-al doilea, atunci a aparut si pisicuta aia atat de draguta >_< Este personajul meu preferat. Poimaine ma duc la cinema la ultimul film aparut, un coleg mi-a spus ca este prea tare si ca a ras enorm la el. Sa vedem...sper sa fie asa cum mi-a spus, deoarece al treilea m-a cam plictisit. Oricum Shrek ramane unul dintre filmele mele preferate,chiar este de nota 10 ^-^

#2
Primul Shrek a fost cel mai bun, al doilea a fost mediocru, iar al treilea m-a dezamăgit.Cu toate astea e unul dintre filmele mele preferate.Imi place cum au "ironizat" povestiile si personajele de basm, foarte amuzant.

Personajul preferat e Donkey, nu pot sa nu rad la replicile lui, iar vocea lui Murphy face toti banii.
Rachael: What do they even say?
Ned: I don`t know, can`t understand. You?
Rachael: No!
Ned: Yeah well... I like it. It`s how i`m feelin` inside.

#3
oo da...Shrek

Mi-au placut toate filmele Shrek, desi au cam dat-o pe 'balaceala' in partea a doua.
Grafica e buna, imi place ca personajele recunosc ceea ce sunt si nu se ascund in spatele unor caractere false or smth. Cu alte cuvinte,nu aduce a telenovele.
Magarul e genial, aduce umorul necesar atunci cand situatia e incordata. Motanelul si el, e extrem de scump, in special cu privirea aia care merge de fiecare data.
per total, e un desen ce merita privit

#4
Cele trei filme pe care le-am vazut mi se par cele mai amuzante desene animate. Personajele din povestile clasice sunt ironizate, defectele le sunt exagerate si caracterele schimbate destul de mult. Sherk e amuzant si simpatic, imi place acest capcaun si vocea lui seaca, a cuiva caruia nu ii pasa de prea multe chestii. 71 Magarul e cel mai tare personaj. 21 Vocea lui Murphy se potriveste perfect cu acest personaj galagios si care nu isi poate inchide gura. Motanul e sweet. :X Imi place privirea aia trista, de animalut nevinovat.
[Imagine: sig_reinoir.png]

#5
L-am văzut demult. E tare mişto. Mereu am râs la el iar vărămiu de 3 ani se uită continuu la el. Am avut şi diferite chestiuni cu faţa lui verde pe ele şi chiar şi acţibilduri pe care le lipeam peste tot pe dulapuri. Întodeauna mi-a plăcut Shrek. A fost mereu un film plin de umor şi niciodată nu m-am săturat de el. Neh cine să nu fi auzit de el. E prea tare. Cel mai mult îmi plăcea de prinţesă. Fiona cum pot s-o uit. dat fiind personajul principal din film [ feminin ] este şi foarte drăguţă. Iar de Măgar nu am ce să zic. : )) Îi ador foarte tare urechile alea ale lui. Cel mai mult la serial mi-a plăcut toată aventura.
-




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)