Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cu sau fara prieteni-pareri si dezbateri

#53
Şi eu sunt de părere că ai nevoie de cineva alături pentru a face faţă.. vieţii de zi cu zi, până la urmă ;D. Şi fireşte că, având prieteni, trebuie automat să-ţi iei în calcul şi gândul că ei te pot trăda, căci a greşi e omeneşte xD.
Eu personal am trecut recent printr-un incident de genul, în care nu mi-am văzut vina, însă prietenii mei apropiaţi au văzut-o şi din cauza conflictului nu mai vorbim de vreo 2-3 luni (de unde vorbeam zilnic, căci eram colegi de clasă). Totuşi, asta nu m-a descurajat. Din fericire, mai am şi alti prieteni însă, ipotetic vorbind, dacă aş rămâne fără niciun prieten, aş încerca să nu gândesc că e un capăt de drum, că nu voi putea găsi pe altcineva să umple golul. Nu spun că prieteni buni se găsesc pe toate drumurile, sau că e uşor să îi înlocuieşti pe cei pierduţi, dar nici imposibil nu e.
În concluzie, chiar dacă ar fi să-mi pierd toţi prietenii, nu m-aş resemna la gândul că ei au dispărut din viaţa mea şi nu aş alege să “răzbat” de unul singur, pentru că aşa ceva mi se pare mult prea greu.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Cu sau fara prieteni-pareri si dezbateri - de raduux. - 05-08-2011, 05:06 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)