Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Intrebari si Raspunsuri.

#21
Poi, nu cred sa fie vre-un episod sau manga tradusa, in romana, in nici-un caz. Cat despre vre-un sezon doi, nu. Sunt doua episoade OVA, traduse in engleza, pe care ti le recomand cu cea mai mare caldura ( dupa parerea mea, grafica e de un catralion de ori mai buna decat a anime-ului, in sinea lui).

Intrebare ( Akasha trebuie sa stie sigur) !!! In episodul respectiv, in care Yuki ii spune lui Shuichi ca va disparea din viata lui, mai tarziu apare o secventa in care Yuki pleaca, luandu-si camasa pe el, pe jos, azvarlita uniforma purtata de Shuichi, inainte. In manga apare si o faza putin obscena, ca sa zic asa, in care Shu il saruta pe romancier, acesta din urma, bagand mana pe sub bluzita lui. Adica, s-a intamplat ceva ce ar trebui eu sa stiu ? Raspuns, please ! Episodu' ala in care Shu se imbraca in uniforma aia albastra, cu floarea aia de zici ca e Miss Picioare, nu alta.
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#22
Unde gasesc episoadele subtitrate in romana? Nu ma pricep prea mult la engleza si vreau sa inteleg, din cate am auzit este foarte interesant.

*postpreascurt*
[Imagine: YWk6O.jpg]

#23
(19-08-2011, 12:45 AM)♈Miss Dark♈ A scris: Unde gasesc episoadele subtitrate in romana? Nu ma pricep prea mult la engleza si vreau sa inteleg, din cate am auzit este foarte interesant.

*postpreascurt*

http://animekage.awardspace.biz/anime/gravitation/

There you go 5 Sunt doar 6 episoade, dupa ce le vezi pe asta poti cauta pe google sa vezi daca au mai tradus si alt grup de fan-subs (desi nu cred..)
Love me or hate me. Either way I'm on your mind.

#24
Nu stiu de ce 39, dar linkul nu e bun o.O". Poate acesta ai avut in vedere : http://anime.kage.ro/anime/gravitation/ ?



[Imagine: aaaakip.jpg]

#25
De-acum încolo, episoadele, respectiv chs Gravitation le puteţi urmări în topicul deschis de mine, la 'Listă : episoade şi capitole Gravitation'. xD




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)