Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Prince of Tennis

#1
ciudat, nu am vazut topicul acesta pe aici; ok:

[Imagine: 145834-20050625090131.jpg].

Genre: School, Sport, Comedy
Episoade: 178
Plot:
Seria este relizata in Tokyo. Ryoma Echizen, un jucator de tennis, se inscrie la Seishun Academy sau Seigaku pe scurt, o scolala privara de tennis, faimoasa pentru jucatorii sai talentati si experimentati in acest joc. Ryoma castiga rapid cateva meciuri pentru a deveni un membru regular, si isi atinge scopul. Ryoma isi face propriul stil de joc si realizeaza ce este tennisul pentru el.
[Imagine: chibi_467.gif][Imagine: Space_Surfer_by_Yama_desu.jpg]

#2
Da, avand in vedere ca are prea multe episoade... chiar si asa, mia nou PoT e noua mea obsesie...
Noroc cu quiz-urile21 daca nu as sta atat de mult pe acolo... nu as sti de atatea anime-uri... sau mai degraba ar fi fic-urile in engleza, sunt practic, obsedata dupa ele:X si citesc multe, o da... Prince of tennis... Ryoma echizen e un personaj foarte impresionant, chiar daca e mai scund, e foarte frumos, chiar mai frumos si ca Fuji si Eiji21oricum, la cat de obsedata sunt dupa anime, lol, ador si sa joc tennis^^ nu de masa ci pe teren, bineinteles, am facut si un fic cu acest anime! abia astept sa ma mi se descarce toate episoadele^^
[Imagine: ichijoutakumaavatarsbylby6.jpg]
After death, people are given the opportunity to write one last letter to someone they left behind.These are the stories of those letters and the girl who delivers them.
[Imagine: chibi_354.gif]chibi-ul lui Rose-chan<a href="http://www.pokeplushies.com/feed/487300"><img src="http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/487300.gif" border="0"><br>Click here to feed me a Star Fruit!</a><br><a href="http://www.flyffables.com">Get your own at Flyffables!</a>

#3
Am vazut si eu cateva episoade din Prince of Tennis este dragut , grafica e super ce pot zice , personajele si ele sunt destul de variate si de multe Smile , am citit si eu ca are multe episoade .
Kunimitsu Tezuka parca asa il chema capitanu imi placea cel mai mult .. Smile da merita vazut dar treebe si rabdare .

#4
Ca si edinaa, am vazut tot ce a apraut din acest anime.
Foarte interesant adevarat. A fost primul meu anime care apartine genului sport. Inca de la primul episod am devenit fana. Intriga foarte interesanta si modul cum decurge actiunea. personajele sunt foarte diferite si complexe. preferatul meu este logic Tezuka Kunimitsu. Un personaj foarte puternic. Chiar va recomand sa va uitati la acest anime, va va surprinde in cele mai neasteptate momente.
"No rain, no rainbow..."
[Imagine: Butterfly.jpg]

#5
Cum de n-am vazut topicul asta21? lol cat ador prince of tennis:X am avut si caiet de scoala cu Ryoma21 mi-l cumparase mama ca stia ca ador animeurile..ma rog este unul din animeurile mele favorite sportiveSmile.Personajele sunt dragute si deosebite,favoritul meu este Fuji ^o^ il iubesc pe omul asta.Povestea este interesanta si imi aduce aminte de ceva dar nu-mi pot aminti acum21,muzica este acceptabila si grafica pentru vremea aia este foarte buna.
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)