Bad luck sau Nittle Grasper?
#1
grea alegere...daca ar fi sa aleg trupa care canta mai bine cred ca as alege nittle grasper pentru ca oricum ei au mai multi fani si mai multa experienta...desi imi place foarte mult de suguru-chan deci sunt de partea celor de la bad luck care cu siguranta vor ajunge departe... 4
care e parerea voastra?
Reply
#2
Ambele formatii canta la fel de bine si sunt foarte asemanatoare....Cred ca aleg Bad Luck pentru melodiile lor, pentru voce, dar imi place mai mult stilul Nittle grasper, felul in care se comporta pe scena, se vede ca au mai multa experienta.
E o alegere foarte grea, in anime e mult mai bine vanduta cea de-a doua formatie, dar este normal. E ca si cum in viata reala Abba, una dintre cele mai bune formatii ever ar scoate un nou album. Normal, ca s-ar vinde ca painea calda.
Si in plus Bad Luck e la inceput de drum, deci au timp berechet sa devina un Rolling Stones al anime-urilor.Rolleyes
It's a game...
Reply
#3
Ambele formatii sunt la fel de experimentate.Totusi avand in vedere ca Bad Luck a reusit sa ajunga unde a ajuns Nittle Gasper in multa vreme...
Oricum sunt mai multe metode pentru a alege echipa:
1.Dupa look;
2.Dupa cum canta.
Pai daca vine vorba de look eu am de gand sa aleg Nittle Gasper.Imi place foarte mult cum arata cei trei din aceasta formatie mai ales ca este si Ryuichi.Imi place foarte mult de "Dl.Presedinte",si de fata aceea(am uitat cum se numea -_-" rusine mie).Mi se pare ce ea are un look mai special decat al celorlati cu parul acela mov.Eu prefer lookul celor de la Nittle Gasper pentru ca mie mi se pare ca Shuichi se imbraca precum o fata cand urca pe scena.
Daca este vorba de cantat aici este mult mai greu pentru ca ambele formatii canta foarte bine.Totusi in ciuda faptului ca Ryuichi este personajul meu preferat am de gand sa il aleg pe Shuichi aici,pentru ca are o voce mult mai draguta decat Ryuichi,dar nici el nu canta foarte rau,doar a reusit sa vanda 2 milioane de albume intr-o zi.Deci la categoria aceasta castiga Bad Luck.
In concluzie prefer ambele formatii,amandoua sunt foarte bune Smile.
[Image: deidaradq4.jpg]
[Image: deidaradq4.134c2d98db.jpg]
What I’ve done
I'll face myself
To cross out what i’ve become
Erase myself
And let go of what i’ve done
Reply
#4
Hm...Sincera sa fiu nu mi se pare destul de corect ca cele dou formatii sa fie comparate. Sa va explic si de ce: cele doua formatii nu sunt la acelasi nivel, Nittle Grasper e o formatie veche, de profesionisti, pe cand Bad Luck e o formatie de tineri abia aparuta pe marile scene care, la origine, au inceput ca fiind o copie a celelalte formatii. Mi-e destul de greu sa aleg, pentru ca in Nittle Grasper se vede profesionalismul, iar in Bad Luck se vede adorabilul avant tineresc. Dar ca sa nu raman la raspunsul acesta, voi face o alegere: Bad Luck. De ce? Pentru ca tinerii fac viitorul:->
Reply
#5
Amandoua trupele canta exceptional, ambii solisti sunt talentati si kawai, ...
bad luck a starnit emotii si a recrutat o gramada de fani.
nittle grasper a starnit multi fani cu melodiile sale super. insa e o trupa mai invechita
...
Lui Nittle Grasper ii lipseste o motivatie sanatoasa. Ei canta pentru ca vor sa cante, vor fani si bani. Solistul canta pentru ca ii place sa cante.
Bad luck canta pentru ca le place sa cante, vor sa fie cunoscuti, iar solitul lor canta pentru ca ii place,si isi exteriorizeaza dragostea prin muzica.
Asta e ingura diferenta. Cantaretul trupei bad luck canta mai mult pentru a-si exterioriza sentimentele.
Eu aleg Bad Luck, si cred ca Nittle Grasper nu are o motivatie sanatoasa pentru a canta4
[Image: sig3a.jpg]


Reply
#6
E o alegere foarte grea fiinda ambele trupe imi plac la nebunie.Nittle Grasper si-a creeat un renume de-a lungul timpului,ajungand sa fie cea mai buna trupa.De partea cealalta,Bad Luck a reusit sa castige simpatia publicului intr-o perioada foarte scurta de timp.Dorinta lui Shuichi de a-si intrece idolul(pe Ryuichi) este atat de mare,incat depaseste orice limita.Si daca stau bine sa ma gandesc....e o trupa mult mai tanara care are un viitor frumos in fata.Bad Luck!Ja Ne
[Image: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my lightReply
#7
Dupa cum a spus toata lumea ,este o alegere dificila. Daca n-ar fi existat Nittle Grasper ,nu s-ar fi format niciodata Bad Luck fiindca Shuichi(solistul actualei trupe Bad Luck) a fost inspirat de Ryuichi si a infiintat trupa sa . Intre timp,pe cand se forma incet Bad Luck,Nittle Grasper s-a destramat . Cand Bad Luck a debutat la televizor l-a inspirat pe Ryuichi(solistul trupei Nittle Grasper) si acesta a reinfiinta trupa.
Trupele sunt aseamatoare din foarte multe puncte de vedere si au depins intr-o oarecare masura una de cealalta. Amandoua imi plac lafel de mult ... Nu pot alege...
[Image: th9fcb4c781.gif] ~In fiecare suflet exista o parte colorata~


[Image: 1.jpg]
Reply
#8
Um...mi-e destul de greu sa aleg. Pot spune ca imi place Bad Luck pentru ca din trupa fac parte Shuichi (iubitul lui Yuki) si Hiro care e foarte dragut. De asemenaea as putea s-o aleg pentru modul rapid in care a evoluat formatia si pentru melodiile mele preferate "Glaring dream" ,"Super drive", "blind game again" si "The rage beat". Imi plac si Nittle Grasper mai ales de Ryuichi care e asa de kawai si melodia "sleepless beauty" care e superba, insa pot sa spun ca Bad Luck au cateva "puncte" in fata lor.
[Image: 2rqzqjc.jpg]

* Just...Stay Bizarre *


[Image: 28qqdxz.jpg] ♥ [Image: 2wf645h.jpg] ♥ [Image: 51f0xu.jpg]

"Putina mea experienta de viata m-a invatat ca nimeni nu e stapan pe nimic, totul este o iluzie. [...] Cine a pierdut o data un lucru pe care il socotea garantat invata pana la urma ca nimic nu-i apartine." - "Unsprezece minute" - Paulo Coelho

[center][Image: jigapt.jpg][/center]
Reply
#9
Nittle Grasper a fost foarte populara, mult mai populara decat si-ar fi imaginat. Au avut succes si una si alta. Dar sincera sa fiu, vreau sa aleg Bad Luck, asa ca ii aleg pe ei. Pe langa faptul ca au dat lovitura, au avut in spate legende pe care au trebuit sa ii intreaca si sa dovedeasca astfel ca sunt talentati si isi merita locul. Da, a fost si acea mica chestiune legata de publicitate, care implica relatia lui Yuki si Shuichi dar asta nu inseamna ca de acolo a venit succesul. Cu toate ca Shu avea ale lui ups and downs, au reusit sa vanda milionul si sa castige respectul si aprobarea celor de inaintea lor. Toti au muncit foarte mult si au pus inima in arta lor, tocmai de aceea au fost rasplatiti pe masura.
[Image: ak8THBQ.png]

Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)