Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Top 10 cele mai bune filme

#21
1. School of Rock
L-am vazut de cel putin 20 de ori in decursul a cativa ani si nu cred ca o sa ma satur de el vreodata. I just fucking love it.

2. La Vita e Bella/ Please Say Something - Scurt metraj al lui David OReily. / Portret de familie - scurt metraj romanesc.

3. Dazed and Confused.

4. Mr Nobody - Lung complicat si cauzator de dureri de cap. /Little Miss Sunshine

5. Harry Potter - all of them <3

6. Young Adult/Garden State

7. Whip It

8. Buna, ce faci? / The Squid And The Whale

9. Despicable Me - so so so cute <3 / Lars and The Real Girl - just fucking awesome

10. Seria Ice Age/Wrist Cutters - A Love Story

Am capatana cam tulbure, posibil sa fi ratat fix filmele care m-au marcat mai tare. 39

#22
Topul meu ar fi cam asa:
1.Scent of a woman – in general nu sunt genul care sa revada filmele, dar mai exista si exceptii. Scent of a woman este unul dintre filmele acelea care te fac sa iubesti viata si sa o apreciezi cu bune si cu rele. Numai cand ma gandesc la el si incepe sa mi se faca pofta sa-l revad.
2.Seven punds – despre filmul asta am auzit pareri si pareri, dar pe mine m-a impresionat enorm. Acum probabil ca depinde foarte mult si de starea din momentul in care vizionez un film, dar Seven punds este filmul la care nu mai puteam sa ma opresc din plans la final. Este din punctul meu de vedere una dintre acele drame care nu se uita.
3.Apocalypse now – Care cred ca este unul dintre cele mai lungi filme vazute de mine vreodata. Ce m-a impresionat in mod placut la filmul asta este ca reuseste sa iasa din tiparele obisnuite ale filmelor de razboi. Poate daca eram o fana mai infocata al filmelor de gen, ar fi fost pe locul 1 in top. Cu siguranta ar merita.
4.Shawshank redemption – Trebuie sa recunosc in primul rand ca am o slabiciune pentru Morgan Freeman. Culmea este insa ca sunt foarte putine filme ale lui care imi plac. Shawshank redemption mi s-a parut insa genial.
5.Se7en – Morgan Freeman again Smile.
6.The pursuit of happyness – Hmmm. Ce pot sa spun despre un asa film? Doar ca trebuie vazut si iubit.
7.How to train your dragon /WALL-E – Care din punctul meu de vedere sunt oua dintre cele mai reusite filme de animatie ale ultimilor ani. WALL-E mi-a placut in mod deosebit pentru mesajul continut, iar How to train your dragon pentru atmosfera aceea placuta care te face sa te simti din nou copil.
8.Braveheart – Prima data dupa ce am vazut filmul asta am facut o mare pasiune pentru Mel Gibson. Cat despre film in sine, it’s heroic and epic. Ce sa vreau mai mult?
9.City of God – pentru ca este unul dintre acele filme ceva mai deosebite care iti raman mereu in minte.
10.They shoot horses, don’t they? – Greu de explicat in cuvinte senzatia lasata dupa vizionarea filmului asta. Desi din punctul meu de vedere ideea este dusa putin cam prea la extrem, totul este prezentat intr-un mod extrem de realist.

Si ar mai fi probabil multe alte filme care merita mentionate, dar dupa cat mi-am stors creierii, doar de astea mi-am amintit acum. Probabil ca nici ordinea nu este cea mai relevanta, dat fiind ca sunt atatea genuri de filme care fiecare te imprresioneaza intr-un mod cu totul aparte. Unele imi plac pentru actori, altele pentru atmosfera, altele pentru mesaj si tot asa.

#23
Greu...mult prea greu...dar o sa incerc

1) Cu siguranta Edward Scissorshands, nu am nici o indoiala. Filmul asta m-a invatat extrem d emulte si n-o sa-l uit niciodata. Plus ca-i singurul film la care chiar mi-au dat lacrimile, spre deosebire de Titanic-_-"
2) Charile and the chocolate factory, e filmul care mi-a inveselit perioada de filme triste21 Si primul film pe care l-am vazut cu Johhny Depp chiar la un an dupa ce a aparut.
3) Ed Wood. O adevarata comedie fara margini. Merita cu adevarat vazut filmul. E cel mai tare.
4) City of Angeles. Un film care arata ce inseamna sacrificiul si unul dintre cele mai romantice filme, parerea mea.
5)Alice in Wonderland. Mi-a placut filmul pentru ca se vrea o continuare a povestii originale si nu o simpla ecranizare.
6) Piratii din Caraibe - Se putea sa n-apara in topul meu?21
7) The adventures of Merlin - Care e cel mai bun serial pe care l-am vazut21 Am stat 3 nopti ca s-al vad pe tot21 A ajuns o opsesie21
8) A Christmas Carol - E si primul film pe care l-am vazut 3D si poate d-aia m-a impresionat asa de tare povestea.
9) J.K> Rowling`s Story - E un documentar la fel ca si Ed wood, doar ca mi-a placut foarte mult actrita.
10) Louis si Clarc -Fara comentarii...cui nu-i place filmul asta?
[Imagine: universul1.jpg]

#24
O lume minunata... there we go. In general, tot ce urmaresc in materie de filme se dovedeste a fi ceva ce sa-mi placa enorm, mai ales pentru ca aleg cu grija ceea ce urmaresc. Nu de alta, dar prefer sa nu ajung sa constat ca-mi pierd vremea degeaba. Cu toate astea, nu ezit sa aleg vreun film pur si simplu si sa vad daca e ceva de capul lui. I'm into drama/action/romance movies, dar imi plac si thirller-urile, horror-urile and so on. Nu cred ca exista vreun gen de filme pe care nu l-as vedea, pentru mine conteaza mai mult ideea in sine, abia apoi arunc o privire si unde se incadreaza. De obicei ma feresc cel mai tare de comedii si orice alta combinatie cu acestea, pur si simplu nu ma simt bine vizionandu-le.

Am sa trec mai jos capodopere cinematografice in viziunea mea, evident, cu toate ca la acest top 10 as putea adauga mereu; petreci o viata citind carti si urmarind filme si tot descoperi altele care-ti plac. S-ar putea sa am ceva spoilere mai jos.

1. Brokeback Mountain ~ l-am vazut de vreo trei ori pana acum pe parcursul a un an de zile. Prima oara l-am urmarit pe net, apoi la TV pe PRO. Chiar m-am mirat un pic de decizia lor de a-l da, tinand cont de faptul ca rar vezi asemenea productii pe canale romanesti. Nu imi bat capul cu "de ce? ", pur si simplu sunt recunoscator si basta. La recomandarea unei prietene am decis sa ma uit, nu o sa regret niciodata - de fiecare data cand voi avea ocazia, il voi revedea. Povestea mi-a placut enorm si cred ca asta e ceea ce face filmul foarte bun si catchy. Se adauga si personajele interpretate de actorii potriviti si peisajele in care au filmat, iar mai apoi toata implicarea afectiva a tuturor, care a rezultat in produsul finit si deosebit. Imi place enorm pentru ca m-a impresionat din mai multe puncte de vedere pana la lacrimi, il iubesc pentru ca atinge anumite aspecte adevarate si pentru ca se desfasoara, din punct de vedere cronologic, intr-o perioada care mereu m-a intrigat. Totodata, I am into western stuff and yeah. In primavara lui 2013 se va lansa o opera pe baza acestei povesti, exista si o carte a carei autoare este Anne Proulx, este evident ca pe ea se bazeaza si filmul.
Nu am ce sa reprosez filmului, mi-a fost greu sa aleg pentru locul 1, nu ma puteam decide intre acesta si A Walk to Remember.

2. A Walk to Remember ~ la fel de frumos ca Brokeback Mountain, in viziunea mea e greu sa le deosebesc, dar daca tot vorbim de un top, le asez cat de cat pe locuri. Cartea nu am citit-o, insa intentionez de multa vreme sa mi-o achizitionez. La fel ca mai sus, ceea ce m-a impresionat este povestea pe care se bazeaza totul, curge natural si te atinge din punct de vedere emotional, cel putin pe mine. Cu toate ca e drama si ca finalul nu e tocmai fericit, ofera o lectie de viata si ridica multe intrebari. Actorii imi plac enorm, Shane West joaca al naibii de bine, iar Mandy Moore e potrivita pentru rolul sau de fata credincioasa si inocenta.
Si A Walk to Remember mi-a adus lacrimi in ochi, din mai multe motive, ce-i drept.

3. The Notebook ~ filmul l-am vazut anul trecut, o singura data, din pacate nu am mai avut ocazia sa-l revad, dar intentionez zilele astea. Ryan Gosling si Rachel McAdams sunt alti actori talentati, dovedind asta pe deplin in filmul acesta, ii apreciez enorm. Filmul aduce in viziunea celui care-l urmareste ideea ca behind every great love is a great story, iar pe baza acestei afirmatii se construieste o intreaga serie de intamplari care ajunge sa-i apropie tot mai mult pe cei doi, in ciuda tuturor greutatilor pe care le intalnesc. Povestea mi se pare a fi complexa, insa foarte reusita, iar meticulozitatea si implicarea cu care a fost regizat, jucat si filmat The Notebook, reusesc sa transmita cu usurinta mesajul mai sus mentionat.
Am dat peste el accidental si din prima clipa am stiut ca trebuie sa-l vad, posterul filmului e pe cat se poate de sugestiv, iar fraza de mai sus care apare tot acolo nu a facut altceva decat sa ma convinga.

4. Tess of the D'Urbervilles (2008) ~ exista film din cate stiu, insa eu am urmarit adaptarea englezilor de la BBC, impartind capodopera lui Thomas Hardy in vreo patru episoade de cate o ora. Nu am de reprosat nimic mini serialului, este genial. Cartea m-am apucat sa o citesc in engleza, am constatat ca merita pe deplin. Mi-au palcut enorm locurile unde s-a filmat Tess of the D'Urbervilles, Marea Britanie este intr-adevar foarte frumoasa. De remarcat este ca povestea ia intorsaturi mai neasteptate decat celalte in celalte filme din topul asta, iar finalul se poate anticipa si nu prea, depinde ce ai in suflet in momentul in care urmaresti. Pot spune ca m-am indragostit de felul in care joaca Gemma Arterton.
Recomand drama aceasta tuturor, se merita vazuta si citita.

5. Titanic ~ cine n-a vazut Titanic? Si motivele pentru care ar putea sa-ti placa sunt evidente, e o capodopera in viziunea majoritatii. L-am vazut de vreo 10-15 ori pana acum, la TV, pe net, la cinema, peste tot. Nu m-am saturat si nu cred ca o sa o fac vreodata. In plus de asta, soundtrackuul filmului e divin, I simply love Celine Dion and My Heart Will Go On ~ tears come into my eyes every time I hear it.

6. An Officer and a Gentleman ~ initial nu voiam sa urmaresc filmul asta, dar am dat peste el la TV si am ramas acolo. A fost lansat in '82 si e despre dragoste fara varsta, prietenie si maturizare totodata, o poveste care "cucereste inimile". Nu pot spune ca m-a impresionat in mod deosebit, nici nu l-am vazut pe tot, am ratata ceva din inceput si nu m-am mai obosit sa il revad. Dar... ceea ce mi-a placut au fost acotrii si locurile de pe-acolo. Tin minte ca a avut ceva care m-a marcat, insa nici acum nu pot defini acel lucru.
Merita sa-ti ocupi timpul cu An Officer and a Gentleman.

7. American Outlaws ~ un western de nota 10, foarte catchy, actorii au jucat damn good. L-am vizionat chiar in ziua de Paste, tin minte si acum locul si totul, a fost pur si simplu frumos. Collin Farrell e un actor amazing, I really liked him and his acting style, a facut tot filmul. Doresc sa-l revad in viitorul apropoiat, sper ca vacanta asta... si sper sa-i fac si un review mai in detaliu, chiar se merita.
Il recomand din toata inima celor care sunt, ca si mine, into western.

8. Summer Storm ~ 'close the door, leave your fears behind... let me give you something that is real... Deci da, ce am apreciat enorm la Summer Storm a fost soundtrack-ul, daca am varsat o lacrima a fost din cauza lui in proportie de 95%. Nu e tocmai ortodox filmul lol, deviza lui fiind life happens without warning. Si asa si este, surprinde intamplarile doveditoare prieteniei dintre doi tipi care ajung sa se indragosteasca de exact cine nu trebuie, fiind gelosi, confuzi in multe privinte etc. Sunt cateva scene care m-au marcat, nu negativ, pur si simplu, mi-au placut foarte mult, fiind jucate impecabil. Am sa revad filmul asta cat de curand, imi rascoleste prea multe amintiri.

9. Redwoods ~ o drama care se petrece intr-un cadru natural foarte frumos, pe langa actiunea filmului si persoanje m-am indragostit de parcul Redwoods, chiar sper din toata inima sa ajung sa-l vizitez cel putin o data. Am inceput sa vad filmul acum cateva luni bune de zile, aproape un an cred, m-am oprit din nu stiu ce motiv, am si uitat de el, dar la un momentdat mi-a revenit in minte si nu mi-a dat pace constinta pana ce nu m-am apucat din nou de el. Ma rog, nu doresc sa fac spoilere, cautati-l si voi si vedeti, eu il recomand, chiar daca nu pare a fi cine stie ce.

10. The Color Purple/Gone But Not Forgotten (2003)/Judas Kiss ~ n-am stiut pe care dintre astea trei sa-l bag pe locul 10, dupa parerea mea toate trei filmele sunt de acelasi loc. The Color Purple este mult mai tragic decat celalte, ce-i drept, multi care l-au vazut si cu care am vorbit mi-au zis ca s-au plictisit vizionandu-l. Foarte emotionant, pana la lacrimi daca ajungi sa te contopesti cu povestea lui pe parcurs, am ramas cu un gust placut la finalul sau.
Mai apoi e Gone But Not Forgotten, tot pentru povestea sa l-am apreciat, si in final Judas Kiss ~ o drama cu suisuri si coborasuri, supra natural poate si multa actiune.

Ar mai fi multe filme in topul meu, dar trebuie sa ma limitez la 10.

#25
topul meu arata cam asa:

1. American History X (1998) - filmul este unul remarcabil, consider ca ar trebui sa se afle pe lista de "must see" a fiecaruia. filmul prezinta povestea lui Derek (Edward Norton), un adolescent neo-nazist, care este condamnat la 3 ani de inchisoare dupa ce isi descarca gloantele intr-un grup de vandali. acesta se reintoarce in libertate complet schimbat, insa intre timp, fratele sau Danny ii calcase pe urme. finalul se axeaza pe incercarile lui Derek de a-si impiedica fratele sa comita greselile pe care le-a comis el.

2. Edward Scissorhands (1990) - un film minunat, ce-i are ca actori principali pe Johnny Depp si Winona Ryder. Edward este experimentul pe jumatate terminat al unui savant care moare inainte sa-i poata inlocui mainile-foarfece cu brate adevarate. Peg, o vanzatoare de produse cosmetice il gaseşte intr-un castel abandonat si hotaraste sa-l duca in lumea sa, moment in care lucrurile o vor lua razna.

3. Hachiko: A Dog's Story (2009) - un film emotionant ce te sensibilizeaza pana la lacrimi. inspirata dintr-o poveste reala, petrecuta in Japonia, drama aduce in prim-plan relatia speciala dintre profesorul Parker Wilson si cainele gasit pe strada. ani de-a randul, Hachiko isi insoteste in fiecare dimineata stapanul la gara si il asteapta in fiecare seara la aceeasi ora si in acelasi loc sa se intoarca de la serviciu. intr-o zi nefasta, insa, profesorul moare subit in urma unui atac de cord. timp de 9 ani, Hachiko merge zi de zi la gara pentru a-si intampina stapanul.

4. The Lovely Bones (2009) - "The lovely bones" prezinta povestea unei fete de 14 ani, ucisa cu salbaticie de un criminal ramas nedescoperit. fata este prinsa intre cele 2 lumi (nu este in viata, dar nici n-a plecat definitiv), si vegheaza asupra familiei sale, incercand totodata sa-i ajute pe cei dragi sa-l gaseasca pe criminal.

5. Boys Don't Cry (1999) - inspirat de povestea adevarata a unei fete care a fost omorata pt ca si-a dorit sa fie baiat, "Boys don't cry" o prezinta pe Teena Brandon, cea care peste noapte, in urma unei deghizari devine Brandon Teena. capatand incredere, Brandon se muta intr-un alt oras, unde o intalneste pe Lana, de care se indragosteste. pericolul il constituie prietenii Lanei, care actioneaza cu o ura irationala atunci cand secretul lui Brandon iese la iveala.

6. Zodiac (2007) - filmul urmareste pistele trasate de criminalul in serie "Zodiac", care a terorizat zona San Francisco-ului din 1966 pana in 1978, ucigand nu mai putin de 37 de persoane si trimitand in permanenta scrisori politiei care se afla pe urmele sale. cazul va deveni o obsesie pentru patru detectivi criminalisti, ale caror vieti si cariere vor fi construite si distruse de indiciile interminabile ale acestui caz neelucidat niciodata.

7. Watchmen (2009) - intr-o societate umana alternativa, in anul 1985 zilele de glorie ale supereroilor costumati sunt de mult apuse. acestia sunt acum in afara legii, singurii care-si mai pot exercita puterile fiind cei aflati in slujba guvernului Statelor Unite. cand unul dintre ei este ucis brutal, ceilalti pornesc o investigatie pentru a-l descoperi pe asasin. eroii reuniti scot la iveala o conspiratie diabolica, care vizeaza anihilarea tuturor supereroilor, in scopul de a influenta balanta puterilor dintr-o lume nu foarte diferita de a noastra.

8. Law Abiding Citizen (2009) - urmareşte furia unui sot si tata dupa ce asista neputincios la uciderea cu bestialitate a fiicei si sotiei sale, in propria casa. cei doi asasini sunt prinsi, iar tanarul procuror Nick Rice (Jamie Foxx) este fortat de seful sau sa accepte o intelegere cu unul dintre criminali. acesta primeste o pedeapsa infima, in timp ce complicele sau este condamnat la moarte. greseala este fatala, pentru ca Shelton porneste o cruciada sangeroasa impotriva sistemului.

9. V for Vendetta (2005) - "V for Vendetta" spune povestea unei tinere, Evey, care este salvata dintr-o situatie de viata si de moarte de catre un om mascat cunoscut ca "V". in incercarea sa de a elibera poporul Angliei de coruptia si cruzimea care i-au otravit guvernarea, V condamna caracterul tiranic al conducatorilor si isi invita concetatenii sa i se alature in ziua de 5 noiembrie. in amintirea acelei zile, V se leaga sa aduca la indeplinire complotul pentru care Fawkes a fost executat pe 5 noiembrie in 1605: va arunca in aer Parlamentul.

10. The Pursuit Of Happyness (2006) - prezinta drama lui Chris Gardner (Will Smith), un om familist ce incearca din rasputeri sa-si depaseasca conditia. dupa ce sotia ii paraseste pe el şi fiul lor, Christopher, incepe lupta pt supravietuire. ramasi fara niciun fel de protectie financiara si dati afara din apartament, cei 2 sunt obligati sa doarma in centre pt cei fara adapost, in statii de autobuz si chiar toalete.
"The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised." - George F. Will

#26
Nu am vazut indeajuns de multe filme ca lista mea sa impresioneze pe cineva (nu ca asta ar fi ideea sau m-ar interesa foarte tare) si nici nu cred ca ce va urma sa scriu reprezinta topul meu all time, am atatea de vazut in continuare. Nu numai asta, nici ordinea nu va fi una corecta, o sa zic pur si simplu primele 10 titluri ce-mi vin in cap. Nu sunt genul ala organizat, sa am liste and stuff. Nici nu o sa stau sa zic ce se intampla in filme si sa dau mari argumente pentru alegerile mele.

1. Shawshank Redemption - o ecranizare dupa cartea lui Stephen King. Cea mai buna de pana acum, imho. Majoritatea filmelor facute dupa cartile lui nu mi-au lasat un gust amar, nu au fost neaparat geniale, dar nici dezamagitoare, numai ca acesta e peste toate. In acelasi an au fost atat Pulp Fiction, cat si Titanic, cel din urma luand Oscarul, ceea ce pentru mine reprezinta un sacrilegiu. Am inteles criteriile dupa care s-a dat asa premiul, totusi, acest film merita mult mai mult. Consider ca e un must.

2. Fight Club - nu cred ca mai are nevoie de o prezentare. Sunt greseli facute, ca in orice film, dar poti trece peste ele cu usurinta datorita povestii foarte bine expuse. Iar actorii..uhm, numai cuvinte de lauda.

3. Memento - mi se pare putin underrated filmul, e un mind-f**k clasic, un pic greu de urmarit. Cred ca acesta e cel mai bun film regizat de C. Nolan, peste Inception, de exemplu.

4. A Clockwork Orange - so, so good. Psihologie, morala, ce vrei tu. Alex este un personaj atat de bine construit, iar povestea este o satira nemaipomenita.

5. The Machinist - Christian Bale arata inca o data ca este un actor desavarsit. Lasand la o parte cum joaca, efortul depus pentru rol, unde are 50 si putin de kg, din cate imi amintesc, si arata deplorabil demonstreaza cat de implicat este in ceea ce face. Nici povestea nu e de ignorat, incadrandu-se si acest film la categoria de "mindfuck".

6. Full Metal Jacket - I'm not into war movies, but but but. Mi-au placut mult personajele, cum a fost pusa actiunea si tot. Nu a fost deloc plictisitor, erai tinut in priza, stilul lui Kubrick este perfect pentru un astfel de film.

7. Pulp Fiction - cred ca e filmul reprezentativ al lui Tarantino. Multi zic ca e overrated, iar acum, dupa ce am vazut si Django Unchained, inca zic ca Pulp Fiction e cea mai buna creatie a lui Tarantino, desi parca m-am atasat mai mult de Django. Cred ca pot pune in discutie si varsta la care am vazut aceste filme, poate ar trebui sa revad Pulp Fiction.

Urmatoarele 3 filme nu sunt in top pentru ca ar fi niste capodopere cinematografice, sunt ff bune, dar sunt prezente mai mult ca guilty pleasures.

8. The Lord of the Rings - mai are nevoie de vreo prezentare? Ma uit in fiecare an la aceasta trilogie. Are tot ce are nevoie pentru a deveni un film de exceptie, memorabil. Desigur, o mare parte din laude trebuie sa ajunga catre cel care a creat aceasta poveste: Tolkien. Atata imaginatie, inovatie, talent.

9. Nolan's Batman - toate 3: Batman Begins, The Dark Knight, The Dark Knight Rises. Nu ma asteptam ca Nolan sa prezinte atat de bine si deloc umilitor povestea. I'm a Batman fan since..oh, well..forever. Da, sunt multe greseli si multe lucruri care ar putea deranja, mai ales in ultimul film (Alfred nu l-ar parasi niciodata pe Bruce Wayne, de exemplu), dar overall aceasta trilogie ii face dreptate acestei serii. Desi in TDK exista Joker care face 3/4 din film, cumva, intr-un mod ciudat, partea mea preferata din trilogie este ultima.

10. Harry Potter - o alta serie pe care o vad in fiecare an, nu tot timpul de la cap la coada, dar! Daca pentru multi filmele specifice Craciunului sunt Home Alone si altele, pentru mine nu exista filme mai potrivite decat cele din seria Harry Potter pentru a ma bucura de acea perioada oribila.


Sunt multe, multe filme pe care nu am apucat sa le mentionez in top, dar o voi face oricum: Psycho, American History X, V for Vendetta, The Shining, Amadeus, Rain Man, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Jeux d'enfants, Amelie, Casablanca, La Dolce Vita, It's a Wonderful Life, Before Sunrise/Before Sunset, The Perks of Being a Wallflower, Kiss Kiss Bang Bang, Charlie Bartlett, 12 Angry Men, The Godfather, Good Will Hunting, Donnie Brasco, Scarface, Devil's Advocate, The Silence of the Lambs, Dead Poets Society, Into the Wild, Se7en, Avengers, Finding Neverland, Edward Scissorhands, Pink Floyd: The Wall, The Village, The Truman Show, Forrest Gump, The Green Mile, Schindler's List, The Orphanage, Trainspotting etc. etc.
[Imagine: tumblr_mc1u38yB7f1rtr21qo1_500.gif]

#27
[Imagine: sdfbnm.png]

Despite your best efforts, people are going to be hurt when it's time for them to be hurt.
~ Haruki Murakami~



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce apreciem in filme? CyBeR 7 6.628 28-02-2013, 01:48 PM
Ultimul răspuns: Fiction
  Top 5 filme Horror Kira-chan 16 12.743 03-08-2012, 01:31 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Recomanda filme Yondaime 21 19.255 08-03-2012, 07:38 PM
Ultimul răspuns: Azazel
  Filme cu vampiri ~_~MeLoDy~_~ 4 5.868 27-01-2012, 07:32 PM
Ultimul răspuns: Mao.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)