Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Races, gasolina and sex [+18]

#1
Acest fic e impreuna cu Mira facut si sper sa va placa. ^.^

Varsta minima: +18
Gen: Aventura, actiune, drama, romance si mai ceva pe acolo
Limba: Romana
Observatii cu privire la continut: Voi incerca sa cenzurez unele cuvinte
Tipul de comentariu solicitat: Eu spun sa cititi si daca va place sa lasati.

Capitolul 1

- Mai adanc..., gemu de placere Loyna, infigandu-si unghile date cu oja neagra in umeri mei, cand am marit ritmul miscarilor de du-te-vino.
Coada mea de pantera neagra zvacnea intr-o parte si alta, incercand sa se fereasca de coada stufoasa si roscata a fetei. Simt cum imi vine si ma eliberez in prezervativ, fiindca nu stiam cu cine dracu si-o mai tragea idioata asta de fata si nu riscam. Gafai usor, privindu-i ochii verzi ai tinerei, cu pupila dilatata parca ar fi drogata, de fapt pe o parte era drogata. Ma ridic din pat, afisandu-ma in toata splendoarea mea, indreptandu-ma spre noptiera, fiindca mobilul incepu sa imi sune. Iau HTC-ul si il duc la urechea ascutita, neagra ce se ivea printre suvitele de par vopsite in albastru-metalizat cu suvite violete, ce imi ajungea pana la umeri.
- Da? Mormai plictisit, aprizindu-mi o tigara si tragand lacom din ea, in timp ce o priveam pe Loyna cum se imbraca.
- Sefule este o cursa destul de banoasa, ma instiinta Kae, un motan ce se ocupa de organizarea curselor in orasul Kaedo.
- Cine? Il intreb curios, stigand tigara si scot din buzunarul blugilor portofelul si de acolo o bacnota de cinci sute de euro, pe care i-o bag vulpitei intre sani, iar aceasta facu o berezea spre mine.
- Bamboo, Shane si Titi, ma informa, facandu-ma sa mijesc ochii si sa ranjesc, expunandu-mi dinti albi cu, canini ascutiti ca acele.
Ii spun ametitului de motan sa ma inscrie si ii inchid in nas. Ma duc in baia spatioasa, cu marmura pe jos, dus cu hidromasaj, jacuzzy, oglinda pe un intreg perete, canapea alba si o plasma in perete. Intru in dus si dau drumul la apa calda, ce incepu sa imi spele trupul cu muschi discreti si tatuajul in forma de dragon cu o pentagrama tinand intre gheare, care era pe spate. Era asa de bine sa stau in dus si sa nu fac nimic, dar cineva avea cursa azi si cineva trebuia sa aduca bani pentru a putea tine un garaj si sa isi permita acest lux. Cam dupa zece minute de rasfat si dezmat, ies din dus si incep sa ma sterg cu un prosop, in timp ce ma duceam in camera. Trag pe mine o pereche de boxeri negri, pe trup, apoi trag pe mine o pereche de blugi negri si un maiou alb. Mai iau pe mine o geaca din piele neagra si manusi cu degetele taiate. Imi pun pe cap o casca de motociclist si ies din camera. Pornesc agale pe coridorul luminat slab, dar pupilele mele ce erau verticale acum, vedeau ca si cand coridorul ar fi luminat puternic. Cobor in garaj si imi salut angajati, apoi ma urc intr-o Mitsubishi Eclipse, neagra cu o vipera verde pe capota, iar pe la usi flacari. Makt imi spuse ca am Nass destul, incat as putea sa fac o excursie in spatiu pana la E.T. si inapoi. Ce frumos. Ii spun sa se pregateasca de spargerea aceea de la magazinul auto, apoi pornesc masina, indreptandu-ma spre cursa.
Motorul torcea atat de frumos, incat semana cu torsul meu, cand stau la soare sau pe lucruri pufoase, moi si catifelate. Abia asteptam sa concurez cu ametiti de Bamboo, ce imi este dator cu niste bani, Shane care e idiot si Titi, ce este sarac cu duhul, dar bogat. Apas si mai tare acceleratia, indreptandu-ma spre partea de vest a orasului Kaedo.

Stateam la linia de start, privind multimea ce imi scanda numele, de fapt porecla: Viper. Nimeni nu imi stia numele real, nici macar Loyna cu care mi-o tragea de un an si ceva sau cei care lucrau pentru mine. In afara de bunica, care este in azil, nimeni nu imi stia numele si credeau ca Viper este numele meu. Kae dadu startul, iar noi am pornit in troba de pe loc, pe traseul ales. Conduceam destul de relaxat, cu ambele maini pe volat si coada incolacita in jurul schimbatorului. Il vad pe Bamboo cum vrea sa ma depaseasca, dar atunci se ivi o curba. Fac un drift, luand un viraj strans, tregand milimetric de parapetul care il lua Shane in brate. Au, au. Shane atat de mult iubesti tu parapetele, copaci, zidurile si stalpi, incat ar trebui sa te insori cu ele, spun ironic in gand, amuzat. Mai erau cateva curbe, iar in una dintre ele, i-am facut cunostinta lui Titi cu rau Shang, ce tracea prin oras. Acum batalia se dadea intre mine si cainele de la volanul unui Jaguar negru cu o femeie dezbragata pictata pe el. Ce educativ, n-am ce spune.
- Viper! Eu voi fi regele in seara asta! Striga Bamboo, intrecandu-ma si imi arata semnul pacii.
Mijesc ochii si dau drumul ambelor tuburi de Nass, pornind ca o sageata lansata din arc. Trec fara probleme pe langa copoi si deschid fereasca fumurie, scotand mana stanga pe ea. Ii arat degetul mijlociu si fac cercuri cu el, dandu-i de inteles ca intr-o zi ii voi avea fundul sa ma satisfaca sau macar sa il violez. Trec linia de finish si opresc langa Kae, ce imi dadu o borseta de bani si imi spuse ca acolo se afla peste cinci sute de milioane, bani-gheta, cea ce a adus un zambet pe buzele mele. Arunc borseta pe scaunul din dreapta, apoi pornesc spre azilul de batrani, unde se afla bunica mea. Strazile orasului incepeau incetut cu incetul sa fie luminate, semn ca se crapa de ziua, iar azilul se deschidea la cinci pentru a primi vizitatori. In drum spre destinatie, ma opresc in fata unei florari si inainte sa cobor, imi dau casca, punand-o peste borseta. Cobor din masina si incep sa ma uit pe la flori, alegand cate o floare din fiecare, pana am ajuns sa fac un buchet multicolor si cu multe mirosuri. Ii platesc vanzatoarei, care mi-l impacheta, apoi urc in masina.

- Emm, scumpule ce faci? Ma intreba batranica, cu parul alb si cu pielea zbarcita din cauza anilor. Vai ce frumos, exclama cand i-am intins buchetul de flori. Esti doar tu? Ma intreba, uitandu-se de dupa mine, fiindca mereu astepta sa imi aduc iubitul sau iubita la ea.
- Doar eu buni, spun, asezandu-ma langa ea pe canapea si imi pun capul pe picioarele ei.
Batrana incepu sa imi spuna ca la douazeci de ani, ar trebui sa am o iubita sau un iubit stabil. Oftez si incep sa privesc pozele ce le avea cu mine si parinti mei, pe noptiera. Din ochii mei de un verde-aprins, se scurse o lacrima, semn de cainta, ca nu mi-am putut salva parinti din incendiu. Bunica vazu acea lacrima si incepu sa toarca, in timp ce ma mangaia pe cap, facandu-ma sa dau lenes din coada, semn ca sunt pe cale sa adorm...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#2
Buna Nywa....
Se pare ca au am norocul sa fiu prima care iti lasa un comentariu si vreau sa iti spun ca imi place inceputul...(si este destul de pervers)..si restul diin care am reusit sa mai aflu cate ceva:P
Nu le am cu masinile si cu orice este legat de motoare, dar ador sa vad cate o cursa din cand in cand chiar daca este doar descriere.
Ceea ce nu inteleg este faptul ca Viper are coada?....este ceva asemanator cu Loveless?.....acum daca stau si ma gandesc ar avea o legatura.....M-ai facut curioasa...
Viper pare un tip misterios...pana acum am observat ca este dur cu toti ceilalti din jurul lui ceea ce cu bunica lui este cea mai buna persona din lume...Oooo...deci are doua fete...interesant si m-ai facut pentru a doua oara curioasa.....
In rest nu am vazut greseli de taste, descrierea e chiar buna...astept ce va urma...:D si inca nu stiu exact despre ce este vorba deci astept sa vad ce mai urmeaza
Bye, bye
[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif][Imagine: A5D0F5D61805ED04AAC6EC72A0549F025BF7966A]
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”


#3
Ma gandeam ca dupa atatea fic-uri 18+ ai avea ceva experienta la scris literotica, dar tragand un ochi pe aici am observat ca nu prea. Faci cam aceleasi greseli ca toti incepatorii, de la probleme legate de lingvistica (timpul verbelor) la cele legate de compozitia unui text in ceea ce priveste descrierea, care este multa si mediocra, sa nu zic proasta. Te incurci in detalii neinteresante si esti explicita in termeni pentru a soca si demonstra experienta, lucru care cam demonstreaza contrariul.

Legat de subiect... seamana cu un mash/crossover intre diverse anime, mai simplu spus denota orice, dar nu originalitate.

Ma amuza ca personajul principal conduce un Mitsubishi Eclipse (care din ele apropo, ca exista 4 generatii) care desi e pe lista celor mai bune masini de curse, e prezentata aici ca fiind mai degraba o jucarie, probabil din cauza faptul ca tu, scriitoarea, nici nu ai inca permis. /next time get a Shelby GT 500 and learn how to drive

Limbajul tau de literotica e profan in mod subtil, dar e pueril si mai vulgar decat daca ai injura ca la usa cortului.

De curiozitate, cati ani are tipul? 12?

PS: Viper ca nume pentru o matza? Just lol. Foarte inspirat. Cineva te-a mintit acum x ficuri ca scrii bine, cred ca sunt prima care iti va spune contrariul.

PPS: Cat de retard sa fii ca sofer de curse sa conduci cu ambele maini pe volan, ca ma gandesc ca stii cum se mananca o cutie manuala? Cand una ar trebui sa fie pe schimbator, mai ales in cazul unei masini de curse. Numai babele si soferii incepatori conduc cu doua maini pe volan.

PPSS: Acum am vazut, tu conduci cu coada. De anatomia unei pisici ai auzit? De vroiai coada cu dexteritate trebuia sa fii lemur.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#4
Doresc sa-mi expun parerea fata de aceasta gramada de cuvinte (avand in vedere faptul ca-i prima si ultima data cand ajung aici, si stiu ca imi iau warn)

Detalii multe si proaste, descrierea nu are pic de logica in unele locuri fiind multa si proasta. Pot spune ca te ironizezi singura.
"Simt cum imi vine si ma eliberez in prezervativ " - nu mai spune, vorbesti serios?;
"neagra ce se ivea printre suvitele de par vopsite in albastru-metalizat cu suvite violete, ce imi ajungea pana la umeri." - Suvite vopsite in albastru cu suvite violete? The amount of logic points in this sentence is too damn low;
"stigand tigara si scot din buzunarul blugilor portofelul si de acolo o bacnota de cinci sute de euro" - ai frecat-o pana ai facut-o kilometrica;
"facandu-ma sa mijesc ochii si sa ranjesc, expunandu-mi dinti albi cu, canini ascutiti ca acele." - ca acele? Bun, este o comparatie idioata, ai vazut, by any chance, cum arata un ac?;
"Ma duc in baia spatioasa, cu marmura pe jos, dus cu hidromasaj, jacuzzy, oglinda pe un intreg perete, canapea alba si o plasma in perete." - In perete. Ca prizele? Sau poate apesi pe un buton iar ea intra si iese de acolo cand doreste, poate e wallception, poate. Mai stii?;
"sa imi spele trupul cu muschi discreti si tatuajul in forma de dragon cu o pentagrama tinand intre gheare, care era pe spate" - DRAGONI SATANISTI! DRAGONBORN! ETANOL! FUS RO DAH! *nu mai spun de faptul ca mi-am imaginat niste muschi imbracati ca James Bond*
"trag pe mine o pereche de boxeri negri, pe trup, apoi trag pe mine o pereche de blugi negri si un maiou alb" - trag TRAG TRAG TRAG TRAG;
"neagra cu o vipera verde pe capota, iar pe la usi flacari." - Haha, fire, burn it! Mi-am aruncat ochii pe cateva dintre ficurile tale si pot spune ca toate se incadreaza la sectiunea cliche;
"Makt imi spuse ca am Nass destul, incat as putea sa fac o excursie in spatiu pana la E.T. si inapoi. - te-as ajuta cu bagajele. National Agricultural Statistics Service? National Ankylosing Spondylitis Society? North American Spine Society? incep sa cred ca-i pe aburi masina ta. Mai arzi un american, doi, trei (preferabil negri) ca asa-i cu rasismul. Presupun ca te refereai la NOS. Cat despre incercarea ta de a fi amuzanta si a il pune E.T. acolo unde nu-i e locul, oribil.
"Ce frumos." - spune-mi te rog ca-i un verb acolo sau macar un semn al exclamarii pe care nu-l vad.
"concurez cu ametiti de Bamboo, ce imi este dator cu niste bani" - ca tot vorbeam la religie, este acest Bamboo un trup intreit in persoane? Si daca da, zi-mi si mie care-ti datoreaza banii.
"semana cu torsul meu, cand stau la soare sau pe lucruri pufoase, moi si catifelate" - Gay.
"privind multimea ce imi scanda numele, de fapt porecla: Viper.' - catman cu influente de sarpe? Haha, fun.
"In afara de bunica, care este in azil, nimeni nu imi stia numele si credeau ca Viper este numele meu." - ai in baie plasma, dus cu hidromasaj, jacuzzy si tu iti tii bunica la azil? Sadicule...
"Kae dadu startul, iar noi am pornit in troba de pe loc, pe traseul ales." - daca nu-mi precizai de plecatul de pe loc as fi jurat c-ati plecat din mers!
"Conduceam destul de relaxat, cu ambele maini pe volat si coada incolacita in jurul schimbatorului." - volat VOLAT VOLAT VOLAT
" dadea intre mine si cainele de la volanul unui Jaguar negru cu o femeie dezbragata pictata pe el." - mai bine lasam copii sa se uite la femei dezbraGate decat sa-ti citeasca ficul.
"Trec fara probleme pe langa copoi si deschid fereasca fumurie, scotand mana stanga pe ea." - la viteza de care vorbesti tu ma mir ca mai aveai mana.
"Trec linia de finish si opresc langa Kae, ce imi dadu o borseta de bani si imi spuse ca acolo se afla peste cinci sute de milioane, bani-gheta, cea ce a adus un zambet pe buzele mele." - sunt atat de multe lucruri gresite aici ca nu stiu cu care sa incep. Este 'linie de sosire' nu finish. Ori faci ficul in romana ori (mai bine) nu-l mai faci deloc. Apoi, tie iti incap cinci sute de milioane in borseta? Nici cu bacnotele tale de 500 de euro n-ai sanse. (decat daca, dintr-o coincidenta stupida, borseta ta e egala cu mordor-ul)
"Din ochii mei de un verde-aprins, se scurse o lacrima, semn de cainta, ca nu mi-am putut salva parinti din incendiu." - ah, o lacrima. Asta m-a atins, sa stii. But still cliche.
"Bunica vazu acea lacrima si incepu sa toarca..." - /pokerface

As vrea sa stiu ce ai fumat cand ai scris acest capitol.
Am vazut, ai multe ficuri, unele chiar lungi, dar nu evoluezi deloc. Ficurile tale par scrise de un copil ajuns la pubertate iar vocabularul este si mai jos. Greseli de intelegere, de logica si de tastare.


/end of troll
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#5
Mic moment de sinceritate: iti sunt recunoscatoare. Sansele ca eu sa ma reintorc pe Zup (sau pe orice alt forum) ar fi fost aproape inexistente daca nu dadeam din greseala peste povestea ta.

Si cam pe aici se termina cele 10 secunde in care ai putea probabil sa zici 'uite ce draguuuu, mai ales dupa ce a zis rautatea aia de Lia'. In cazul in care nu este deja absolut evident, lasa-ma sa elimin orice fel de dubiu: nu a fost faptul ca am fost atat de miscata de talentul tau sau ma rog, de orice altceva care te implica pe tine scriind, ci simplul fapt ca dupa in jur de doi ani in care nu m-a interesat nimic legat de ceea ce se scrie pe diferitele forumuri pe care le-am frecventat, sa gasesc o asemenea poama... a fost socant.

Bun, sa lasam povestile de genul si sa trecem la ceea ce este de fapt important, namely your story.

Cand am citit [+18] am zis oh my dear God, please let it not be yet another childish story in which the author obviously has no idea whatsoever about how a properly written +18 story would look like, dar cum nu este frumos sa judeci inainte sa fii in cunostinta de cauza, mi-am ignorat ideea de mai sus - un lucru absolut prostesc de altfel, din motive evidente.

Si pentru a pune capac (sau cireasa pe tort sau mai degraba bomboana pe coliva), e o pisica?! Si nu o pisica oarecare, ci una care si-o trage cu vulpite si in timpul liber conduce masini de curse al caror schimbator de viteze il manevreaza, ca orice motan in putere si care se respecta, cu propria-i coada, nu? Pentru ca doamne fereste, de ce sa aiba povestea ta vreun pic de sens?!

Stii, cand citesti ceva, fie ceva-ul acela poezie, un fan-fic, o lucrare originala, sunt mai multe optiuni:
  • mediocra: nu are o idee extrem de originala si nici nu este bine scrisa, dar nu are greseli gramaticale si poate-poate dialogul si descrierea sunt decente;
  • excelenta: foarte bine scrisa, cu o idee foarte buna, care abordeaza un subiect interesant;
  • mediocra: pornita de la o idee destul de buna, dar are mici greseli gramatica/de scriere;
  • absolut groaznica: o idee incredibil de stupida, greseli gramaticale/de scriere cu duiumul si lista continua.

Si hai sa zicem ca in primele trei cazuri te induri sa le citesti si sa fii relativ dragut pentru ca macar vezi ca persoana respectiva INCEARCA. Partea mai trista? Povestea ta nu se incadreaza nici macar in ultima categorie... si cam de aici poti sa intelegi de ce prima mea reactie a fost cea de soc. Refuz sa cred ca asa ceva a fost scris de o persoana care se vrea a fi serioasa si as prefera sa fie vreun fel de gluma foarte foarte proasta.

Nu cred ca este nevoie sa incep sa subliniez toate greselile pe care le-am gasit prin text, incepand de la cele de scriere (inainte sa postezi, arunca-ti o privire pe ceea ce postezi; ai ramane uimita daca ai vedea cate litere ai mancat pe parcursul intregului text.) si terminand cu propozitii/fraze care efectiv te zgarie pe creier. Ca un sfat oarecum prietenesc: du-te la biblioteca si imprumuta cateva carti (eventual sa nu fie scrise de fratii Grimm) si citeste-le, apoi citeste-ti povestea; daca dupa asta tu inca esti de parere ca asa ceva merita sa fie facuta publica.. oh well, then I'll just have to be meaner.


O sa ma opresc aici, nu cred mai are vreun rost sa zic ceva. (:

Oh si.. Titi?! Adica.. Țiți?!



and oh my dear friend,
you're not the beginning nor the end.

#6
Off Topic:

Sincer din aceasta cauza toate persoanele care scriu ficuri parasesc acest site...
Daca nu va place de ce nu o puteti spune mai frumos? Este adevarat, critica il ajuta pe autor, dar asta deja e bataie de joc... Scuzati-ma ca va intreb asa direct, dar cate dintre voi au scris sau scriu ficuri ? Ah, stati sa ma gandesc... Bingo! Niciuna! Asa ca , ca sa fiu si eu la fel de draguta ca si voi va zic un singur lucru.
Get lost darlings, no one wants you here!

On:

Hey Nywa
Nu am mai comentat un fic poate si de ani de zile si uite ca de data asta am sa fac o exceptie. Sa ne reintoarcem la ce este cu adevarat important nu?
Este adevarat ca ai destul de multe greseli, iar multe lucruri nu par sa aiba logica, dar poate acest lucru s-a intamplat din cauza ca ai avut prea multe idei si nu ai stiut exact cum sa le combini. Eu consider ca aceste lucruri minore (si comentariile rautacioase ) nu ar trebui sa te impiedice pe tine din a-ti continua ficurile. Cineva te-a mintit ca sti sa scrii? Haha don't make me laugh... Nu te-a mintit nimeni, ti-a spus doar adevarul. Stii cum se spune "haters gonna hate" asa ca nu pune la suflet. Scrierea unui fic nu este un lucru atat de simplu cum cred unele persoane. Eu sunt de parere ca ar trebui sa fi putin mai atenta atunci cand scrii si sa te verifici doar dupa cel putin 30 de minute dupa ce ai terminat de scris capitolul si sa corectezi eventualele greseli. Daca vrei sa corectezi chiar dupa ce ai terminat nu vei reusi nimic, deoarece tie ti se va parea ca totul este scris corect pentru ca tu ai deja in minte fiecare cuvant, fiecare idee si nici macar nu mai este nevoie sa citesti ce este scris acolo. Cat despre faptul ca personajul tau principal este o pisica nu inteleg care este problema... Este doar primul capitol si este absolut normal ca noi nu o sa aflam foarte multe lucruri despre Viper sau despre ce o sa se intample in continuare... Este creeatia ta, tu decizi ce fel de personaje o sa apara in ea. Draga mea, daca tu vrei ca personajul principal sa fie urs si acesta sa calareasca unicorni, mie putin in pasa. Importanta este povestea, ideea pe care tu incerci sa o dezvolti, daca tu reusesti sa ma atragi cu aceasta poveste nu prea conteaza daca personajele tale sunt animale sau oameni... Cine suntem noi ca sa te judecam pe tine pentru acest lucru? Nu stiu de cat timp esti tu pe Zup sau de cat timp sunt domnisoarele care si-au batut joc de ficul tau, dar o scriitoare de pe acest site a zis candva un lucru foarte adevarat: "Criticii nu-i pot ranii pe creatori decat cu permisiunea acestora." Eu nu o sa uit acest lucru niciodata pentru ca, recunosc, si eu am fost cateodata nesimtita si am lasat comentarii poate prea dure pentru unele persoane care isi dadeau silinta sa scrie. O sa fiu sincera si o sa recunosc ca nu ti-am prea citit ficurile... Nu am timp in ultima vreme, iar atunci cand intru pe Zup caut doar ficurile mele adorate ca sa vad daca s-a postat vreo continuare sau recitesc unele ficuri si totusi am zis sa incerc ceva nou. Eu sunt ferm convinsa ca poti mult mai mult de atat , trebuie doar sa fi mai atenta. Alege-ti cu grija cuvintele si fi putin mai atenta la timpurile verbale si la descriere. Descrierea este esentiala intr-o poveste, dar trebuie sa fi atenta ca aceasta sa nu devina banala.
Eu astept urmatorul capitol scris de tine( Mira stiu deja cum scrie) si sper sa vad imbunatatiri. Nu te da batuta si fa ceea ce crezi tu ca este bine sa faci. Persoanelor care nu le convine, nu le oferi sansa sa iti calce in picioare munca si arata-le de ce esti capabila.
Spor la scris *kisses*
To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.

#7
Stormrage, ce bine ai stiut! Eirenne, really? you too?

Lia, you bitch!!!

Aveti toate 3 warn 50% in caz ca nu va era logic...



Stati ca nu am inteles, Viper chiar era pisica sau era porecla lui? Daca era pisica, vezi lia vezi!!!! ti-am zis ca viper e pisica!!!

#8
Mitus, draga user care nu stiu cine esti, eu nu scriu "fic"-uri ca sa iti fie de inteles. Daca vreau sa scriu ceva fac cercetari si am grija la gramatica, sens si limbaj, printre multe altele. Motivul pentru care m-am oprit la acest thread a fost pentru ca madam Nywa are alte zeci de fic-uri deschise in acelasi stil si am zis ca nu ar fi rau sa i-o spuna cineva pe sleau. Nu sunt dadaca si cred ca la 20 de ani e mai mult decat capabila sa realizeze ca niciuna dintre noi nu a mintit in ceea ce a zis.

Si nu ma trata ca pe un user de 5 ani, bine, darling? Am aproape jumatate din anii tai doar pe forumuri, stiu cum se mananca chestia asta. Asta a fost critica usoara in comparatie cu ce ai fi primit pe m-a, sau a-e sau alte forumuri.

On another note, none of us have ever written a fic, huh? Just you wait, just a bit longer.

Bibishor, welcome back <3.

Aly, don't play the good cop now, it doesn't really catch on to you. Hihihi, love you too, and Stormy too. Aly, si eu ce "pisici" am zis? Uita-te pe fb sa vezi :))

[Aly here] Stii ca am citit matematica in loc de gramatica? I was like "whoa, go back, what did she say?" Lol. Shuush you, you're the bad cop I'm the good cop!
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#9
Dai hun, nu ma intereseaza ce grupulete de elita aveti voi, dar ar fi bine sa ramana in afara forumului daca vrei sa mai iasa ceva bun pe aici.
In primul rand, Dai, cred ca ti-a ajuns un comentariu referitor la lucrarea in sine. Limita ta de rezistenta la trolling e undeva sub zero vad.
In al doilea rand, daca vreti neaparat sa va amuzati de o anumita lucrare puteti sa o faceti foarte bine in privat, cum de altfel si eu am facut-o pe seama altor lucrari cu destule persoane de pe site si din afara lui.

Si cel mai important, ati vazut ce a scris autorul la 'tip de comentariu solicitat'?
Daca ati fi luat-o fie ca si pe o rugaminte doar, tot ar fi fost de bun simt sa tineti cont de ea si sa-i adresati eventualele remarci mai dure intr-un mesaj privat si sub o forma mai blanda.
Si daca aveti ceva de raspuns la mesajul meu, privatul va asteapta. Nu mai 'rezolvati' disputele staffului in public.


@Nywa Te rog sa continui ce ai inceput sa scrii aici. Corecteaza greselile din capitolele anterioare si inainte sa postezi unul nou verifica-l sau pune pe altcineva sa ti-l verifice. Trebuie sa stapanesti bine gramatica inainte sa poti avea pretentii de la partea compozitionala a lucrarii (ideea nu e deloc rea, dar ai expus-o prost).

[Aly here]
Citat:Dai hun, nu ma intereseaza ce grupulete de elita aveti voi, dar ar fi bine sa ramana in afara forumului daca vrei sa mai iasa ceva bun pe aici.
Citat:Si daca aveti ceva de raspuns la mesajul meu, privatul va asteapta. Nu mai 'rezolvati' disputele staffului in public.

Si apari tu care rezolva disputele staff-ului [alea deja rezolvate de ieri] pe forum... Parca erai admin tehnic, acuma esti si admin la FanFiction? Tot vorbind de trolling, si tu faci exact acelasi lucru de care ii acuzi pe altii, trolling.

50% warn si tie pentru ca ai venit sa te iei de alta lume de care m-am luat eu inainte.
[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]

#10
Capitolul 2

-Loyna, unde mergi? Stii, nu esti sigura din casa care trebuie sa foloseasca baia, zic rastit batand cu pumnul in usa de lemn. Trebuia insa sa ma astept la asta. Doar era sambata seara, deci Loyna urma sa iasa in oras si cine stie la ce ora avea de gand sa se intoarca.
-Foloseste baia de la parter, fratioare, am auzit vocea ei melodioasa de partea cealalta a usii. Sunt ocupata acum.
-Si eu nu sunt? o intreb exasperat, dar vorbeam de unul singur...
Am injurat si am coborat la parter grabit, unde...surpriza: si acesta baie era ocupata
La dracu'!
-Nu mai injura dragule, zise mama care trecu pe langa mine si-mi ciufulii parul roscat destul de scurt, facandu-l sa-mi intre in ochi. Promit ca imediat va iesi tatal tau de la baie, caci si noi trebuie sa plecam.
-Stiti, nu sunteti singurii care au planuri sambata seara, zic cu jumatate de gura si ma trantesc pe canapeaua din living. Aprind LCD-ul ce ocupa jumatate din peretele opus si sar de la un program la altul in incercare de a-mi omora timpul.
Dupa aproximativ jumatate de ora aud ambele usi de la bai deschizandu-se. De la etaj o vad coborand pe sora mea imbracat intr-o rochie scurta, decoltata care o facea sa arate mai mult dezbracata decat imbracata. Parul ei lung, la fel de roscat ca al meu ii cadea in cascade pe umerii ingusti, goi si bronzati, incadrandu-i fata micuta si patata cu pistrui pe care, ca de fiecare data, si-i acoperea cu fond de ten. Fata imi zambi, se apropie de mine si imi depuse un sarut fugar pe frunte, apoi dadu sa plece, dar am prins-o de coada, nelasand-o sa se indeparteze.
-LeeLok, ma doare! zise, iar coada lunga i se zburli imediat ce i-am dat drumul.
-Unde mergi imbracata asa? am intrebat-o neluand in seama tonul ei usor enervat.
-Nu e treaba ta. Imi scoase limba si imi zambi cu superioritate, dupa care se intoarse dorind din nou sa se indeparteze, dar am prins-o iar de coada.
-Ba este, daca vrei sa te scot de la ai nostri in caz ca intarzii. Am ranjit aratandu-mi dintii albi si ascutiti.
Fata se incrunta, apoi cazu pe ganduri analizand obtiunile pe care le avea. Intr-un final ofta si incepu sa vorbeasca in soapta ca sa nu fim auziti.
-Bine, bine...iti spun...ma duc sa ma intalnesc cu cineva.
-Cu cineva? intreb ridicandu-mi spracenele sceptic si ciulindu-mi urechile.
-Esti imposibil! Ma duc sa ma intalnesc cu un pilot de curse. Esti multumit?!
Sora mea si un pilot de curse? Stiam ca ii placeau masinile si ca mergea destul de des la cursele ce se tineau in oras, dar asta era prima data cand auzisem ca merge sa se intalneasca cu cineva care efectiv facea parte din acea lume. Totusi, de ce ma mai miram? Loyna era si va ramane Loyna. Cea mai interesanta persoana pe care o stiam si nu ziceam chestia asta pentru ca imi era sora, ci pentru ca asa era.
In cazul in care intreaba ceva mama sau tata, spune-le ca ma iesit cu colegii, continua ea si-mi facu cu ochiul complice. Asta imi raspunse la urmatoarea intrebare pe care vroiam sa o pun si anume: "Cat va sta?" Probabil destul de mult, daca ma ruga sa o acopar.
-Cu o conditie: vreau sa vad si eu o cursa de masini. Tot timpul mergi, dar niciodata nu ma iei cu tine, zic un pic bosumflat.
-Data viitoare, LeeLok. Promit!
Mi-a zambit, apoi s-a indepartat, dar si-a ferit coada cand am incercat sa o prind si a treia oara de ea in joaca.
Am inceput sa chicotesc, apoi m-am indreptat spre scarile ce duceau la etaj cand vocea tatalui meu ma opri:
-LeeLok, e libera baia.
Nu am apucat sa zic nimic, caci iesi din living, bombanind ca este in intarziere.
Perfect...asa ceva nu am mai vazut, mi-am zis in gand. Se vede ca sunt tata si fiica.
Imediat ce am ajuns la etaj am intrat la dus si am dat drumul apei care incepu numaidecat sa-mi biciuiasca trupul ostenit. Am stat o vreme acolo, relaxandu-ma cu gandul zburand in alta parte...in mare masura la locul si persoana cu care ar putea sa se intalneasca sora mea. Nu-mi placea sa recunosc, dar eram curios. Mi-a trecut prin cap ca, poate, ar fi trebuit sa o urmaresc, dar tineam prea mult la coada mea ca sa fac asa ceva. Daca Loyna si-ar fi dat seama mi-ar fi belit-o pe loc, apoi m-ar fi spanzurat cu ea.
Cand am simtit ca apa se raceste, am iesit din cabina si m-am apropiat de oglinda mare. Un pusti destul de slabut, cu o coama de par roscat apris care i se lipise de cap, cu doua urechi ascutite ce erau ude si aplecate si niste ochi albastri ma privea. Am zambit, iar reflexia din oglinda ma imita. Mi-am aranjat un pic parul, apoi am iesit afara din baie, gol pusca, stiid ca sunt sigur acasa. M-am dus la mine in camera, unde am gasit repede un tricou largut de casa si o pereche de pantaloni de treinig pe care i-am imbracat rapid.
Am aprins veioza si m-am trantit in pat, punandu-mi mainile dedesubtul capului.
Mintisem...nu aveam niciun plan sambata asta. Prietenii mei erau plecati din oras, iar pe fata cu care fusese saptamana trecuta nu aveam chef sa o sun ca sa iesim.
O sambata linistita nu strica din cand in cand...nu era un lucru rau sa o iei mai incet uneori.
Am oftat si mi-am inchis ochii, incercand sa nu ma gandesc prea mult la promisiunea pe care mi-o facuse sora mea cea zglobie.
Eram al naibii de curios cum decurgeau lucrurile intr-o cursa reala.
Stiu, curiozitatea a omorat pisica...dar eu nu eram o pisica. Eram o vulpe. Si una al naibii de insistenta!

PS: cred ca de mult timp nu am mai vazut un fic cu atat de multe comentarii dupa primul capitol postat (chit ca ele sunt in proportie de 99% negative). Oricum, discutiile astea sunt amuzante (sau poate eu am un simt distorsionat al umorului). Totusi, daca toata lumea a zis cate ceva, acum a venit si randul meu :D. Cearta si insultele mai mult sau mai putin voalate pot fi continuate pe privat sau intr-o conferinta pe mess, skipe, etc. Nu ma intereseaza daca sunteti useri, admini, moderatori, cata vechime aveti pe acest forum sau pe altele similare, daca aveti cincisprezece sau douazeci si ceva de ani. De cat timp sunt pe forumul asta nu am insultat pe nimeni si nici nu am de gand sa incep acum, asa ca sa lasam cancanul pentru cei de la Cancan si noi sa ne vedem de treburile noastre fiecare.
PPS: multumesc pentru criticile care au fost constructive. Au fost luate in vedere (chiar daca povestea asta a fost scrisa mai demult). Pe viitor sper sa nu se mai repete.

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Fire races ellamanu 3 17.075 10-10-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: A'Svear


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)