Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Naufragiul

#5
Capitolul 3

2 zile de suferinta . Fara un minut de somn . Hrana alcatuita din iarba si apa oceanului . In acelasi timp , 4 victime . Croaziera de vis catre Australia s-a transformat intr-un cosmar de neinchipuit .
O corabie construita in stilul anilor 1800 ancorase la tarmul din partea opusa a insulei , in care nu se afla nici unul dintre oamenii ce au naufragiat . Ferdic isi da seama si ince sa tipe , avertizand si pe ceilalti :
- Oh , Dumnezeule ! Asta ne mai trebuia ! Pirati !!
- Ce ??! exclama studentii de 20 de ani .
Un batran il intrerupe :
- Ha ! Pirati in era noastra ?! rade acesta cu toata puterea . Vrei sa spui ca cu toata evolutia si securitatea din ziua de azi mai exista asa ceva ?!
- Atunci asculta cu ochii tai daca nu crezi ! ii raspunde Ferdic
Iar acesta priveste spre Nordul insulei . La aproape un kilometru se puteau zari o duzina de indivizi salbatici . O parte dintre ei aveau pregatite armele . Unul dintre el trage . Prima victima . Batranul de care s-a vorbit adineauri . Inima sa a fost strapunsa profund de un glont al unui sniper (ciudat lucru ; caci aceasta arma putea fi gasita dupa anii '1940 , in timpul celui de-al doilea razboi mondial , fiind folosita prima data de rusi) .
La vederea si auzul sunetelor produse de armele indivizilor , toate persoanele o iau la goana in directii diferite , speriate . Numai unul sta pe loc si isi pastreaza calmul . Era Ferdic .
Seful clanului se indreapta catre el . Ferdic ii vorbeste primul .
- Ce vrei de la noi ?
Iar acesta ii raspunde :
- Ce cautati in dimensiunea noastra ? cu o voce foarte ciudata , ce suna mai degraba a robot .
- Dimensiune ? Despre ce vorbesti acolo ? Nu am intrat in gaura neagra , cretinule !
- Mda , oarecum . Vezi tu , atunci cand vasul vostru a fost atacat de acea bucata imensa de gheata , voi ati patruns in dimensiunea noastra , printr-un ultra-tunel subacvatic , format dintr-un vartej de particule digitale .
Iar un gand ii strapunge mintea lui Ferdic .
"Einstein , teleportarea !" exclama acesta !
Dupa care continua :
- Cunosc misterul ! Acum 200 si ceva de ani , un renumit fizician a reusit sa teleporteze un vas la o distanta aproximativa de 700 kilometri .
- Deci , tot ceea ce ai spus nu are nici o legatura cu ceea ce s-a intamplat sau ceea ce tu crezi , il opreste din grai seful multimii . Evadeaza cat mai poti prin CAE (n.a. : Curestul Australia de Est) , fiindca e mai rau de milioane de ori decat sa fi naufragiat . Iti vei petrece toata viata aici si deasemenea , vei muri in aceasta dimensiune .
- Ce ??! exclama acesta uluit .
- Sa iti spun adevarul , apoi continua , aprinzandu-si o tigareta . Acum te afla pe o insula din miliardele ramasite ale continentului Atlantida .
La auzul acestei vorbe , Ferdic se cutremura , si izbeste pamantul cu pumnii , folosind toata forta . Apoi tipa din tot adancul :
- Nu ! Nu poate fi adevarat !!!!!!!!! si se cutremura la pamant .

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::::::::::::::::::

Oare ce se va intampla cu Ferdic ? Va reusi sa se salveze sau nu ? Ramaneti aproape pentru urmatorul capitol din "Naufragiul " !



Răspunsuri în acest subiect
Naufragiul - de Ice_Andrei - 29-12-2007, 01:06 AM
RE: Naufragiul - de Jigoku - 29-12-2007, 11:44 AM
RE: Naufragiul - de Ice_Andrei - 30-12-2007, 02:18 AM
RE: Naufragiul - de Jigoku - 30-12-2007, 04:15 PM
RE: Naufragiul - de Ice_Andrei - 31-12-2007, 07:44 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Naufragiul iubirii... Assyria 148 73.337 01-08-2011, 02:08 PM
Ultimul răspuns: Turta Dulce


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)