Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cheia dragostei[inspirat din Gravitation]

#11
Observ ca nu am mai primit com
Oricum...eu voi pune nextul si as vrea sa imi lasati macar unul ca sa stiu ce trebuie sa mai imbunatatesc.

VI.Lacrimi si amar


Soarele stralucea jucaus,razele lui coborand calde prin fereastra unei camere.Perdelele din voal alb,fluturau fantomatic,aerul cald al primaverii umpland incaperea.Zoey se trezi odihita,intinzandu-se.Dormise pana la ora 10:00,deoarece nu avea scoala.Se ridica,ciufulindu-si parul roz.Intra in baie,rotind usor robinetul,apoi pasi sfioasa in cada.
Picaturile de apa,se jucau vesele pe corpul pur al tinerei,mangaind-o.Un mic tremur o cuprinse,rozalia hotarandu-se sa se imbrace.Fugi desculta pana in camera,deoarece isi uitase papucii.Deschise usile dulapului,luandu-si o pereche de pantaloni si un tricou simplu pana la ora 14:00,cand va trebui sa se schimbe pentru conferinta de presa.
Merse in bucatarie,gandindu-se ca un mic-dejun,i-ar prinde bine.Deschise frigiderul,scotocind pana ce gasi ceva sunca si cascaval.Desi,nu ii era foame,trebuia sa manance ceva.Se aseza la masa,rotindu-si furculita pe degete.Manca putin,dar cat sa ii ajunga.Apoi,spala vasele si se duse in camera.Pe hol,matusa ei o intampina zicand:
-Zoey,ma doare inima si ma simt cam ametita.Imi e foarte cald si transpir abundent.Ma duc sa stau putin pe pat.Mai tarziu va veni Melissa pe la mine,stii tu,vecina de la etajul trei,dar te rog sa nu intarzii mult.
-Bine matusa.Ai grija sa nu ti se faca rau.
Fata pleca in camera destul de ingrijorata.Matusa ei avea numeroase probleme de sanatate,printre care si cu inima.Avea H.T.A.(Hiper-tensiune arteriala) si nu isi lua medicamentele corect,de aceea era predispusa mai mereu unui infarct.
Zoey se tranti pe pat,incepand sa citeasca.Intorcea paginile calma,pierzand notiunea timpului.Cuvintele ii alunecau usor,in gand,fata ajungand sa le sopteasca.Timpul trecea neintrerupt.Intai o jumatate de ora,apoi una intreaga,una si jumatate,doua.
Rozalia citea calma,neobosita.Din cand in cand isi mai trecea mana prin par,rotindu-si firele,dupa degetul aratator.In cele din urma,inchise cartea cu un zgomot usor.Se ridica greoi,intinzandu-se.Picioarele o dureau,fiind amortite.Inainta spre dulap de unde lua o rochie.
O arunca pe pat,dandu-si jos tricoul si pantalonii,pe care le arunca pe covor.Se imbraca cu rochia,indreptandu-se spre oglinda.Rochia era pana la genunchi,mulandu-se usor pe corp.In partea de jos,era alba cu tot felul de flori negre care se ramificau.In partea de sus era stramta,alba cu aceleasi modele,iar in mijlocul corsetului cu dantela neagra.Avea manecile lungi si albe din acelasi material si cu acelasi model.
Se privi multumita,deoarece era decenta,dar si eleganta.Inainta spre comoda alegandu-si niste bijuterii negre si o poseta alba.Apoi,isi pieptana rabdatoare parul,aranjandu-si firele neascultatoare si incalcite.Il lasa desprins,prinzand cateva suvite cu o clama.
Isi roti privirea prin camera,verificand daca nu a uitat ceva.Intinse cearsaful alb si lua cartea,pe care o aseza pe comoda.Apoi,isi puse hainele in dulap si privi grabita ceasul era: 15:10. Fugi in hol,incaltandu-se cu niste pantofi cu toc,de culoare alba cu o floare neagra intr-o parte.Apoi,se ridica si se imbraca cu pardesiul negru.
Striga un salut pentru a stii matusa ei ca pleaca si iesi pe usa.Se duse pe o strada laturalnica,chemand un taxi.Toate erau ocupate,noroc ca unul era liber.Urca usor,taxi-ul galben plecand numaidecat in trafic.
Drumul nu dura mai mult de zece minute.Ajunsa in fata cladirii,cobori elegant urcand cu liftul.In cateva clipe,se afla in dreptul usii negre.Intra calma,privind spre colt.Eiri se ridica,ramanand rece si impasibil.Akira si Hiro se indreptara spre ea veseli.
Zoey le zambi scurt,dandu-si paltonul jos.Toti cei de fata ramasesera suprinsi de frumusetea fetei.Semana cu o zeita,cu o fiinta ireala,prea frumoasa pentru a exista.Merse spre ei mai mult plutind.Le spuse amuzata:
-Mai bine nu ati mai saliva,caci imediat este 16:00.Unde se tine conferinta?
Baietii tresarira,Eiri trezindu-se primul:
-In camera de alaturi.Imediat ajung si Karina cu Ken.
-Bun.
Fata se aseza pe scaun,batand din picior.Privea in gol, gandurile zburandu-i.Era putin emotionata,dar avea si o presimtire proasta.Nu mai avu timp sa se gandeasca,deoarece sosi Karina impreuna cu blondul.Fata veni spre rozalie zicandu-i:
-Mai sunt cateva minute.Ce-ar fi sa mergem?
-Ai dreptate.
Zoey se ridica luandu-si paltonul pe mana si inainta spre usa.Pe coridor era liniste,semn ca reporterii intrara in sala.Cei sase intrara in incapere,toti fotografii incepand sa pozeze.Vedetele se asezara pe cate un scaun,Zoey stand langa Eiri. Fata isi scoase celularul pentru a auzi daca suna.Cand toti erau pregatiti,conferinta incepu.Un barbat cu mustata si cu ochii reci,intreba:
-Video-clipul are un succes izbitor.Credeti ca veti reusi in continuare?
-Da,sunt sigur.raspunse Eiri.Vom incerca sa ne lansam printr-un album pe care il vom face cat de curand.
-Veti avea vreun concert in viitorul apropiat?intreba o femeie tanara.
-Desigur,chiar saptamana viitoare vom auzi unul la Paris,in Franta.
Mai urmara o serie de intrebari scurte,dupa care,ziaristii pusera unele mai personale:
-Domnisoara Higurashi,aveti vreun iubit? vru sa stie o femeie scunda.
-Nu,nu am pe nimeni.
-Am auzit ca saptamana viitoare aveti examenele,iar dupa ele plecati la concert.Cum va descurcati?
-Momentan,bine.Le voi face pe toate si voi incerca sa nu ne neglijez nimic.Ma scuzati.
Telefonul rozaliei incepu sa sune.Fata se gandi sa nu raspunda,dar daca era o urgenta?Sia vea dreptate.Se ridica si merse intr-un colt,apoi raspunse:
-Alo?
-Buna ziua.Suntem de la Spitalul Yamashita.Matusa dumneavoastra a facut infarct.Starea ei este foarte grava.V-am ruga sa veniti cat se poate de repede.
-Matusa?Desigur,imediat.
Zoey inchise rapid telefonul si fugi la masa.Lua repede paltonul,observand ca ii tremura mainile.Se apropie incet de urechea lui Eiri si ii sopti intretaiat:
-Trebuie sa plec la Spitalul Yamashita.Matusa a facut infarct.Ocupa-te tu de presa.
Blondul facu ochii mari,iar apoi aproba din cap.Rozalia atat astepta,o lua la fuga,nemaipasandu-i de nimic.Alerga disperata uitand ca putea chema un taxi.Fugea impingand oamenii,acestia strigand in urma ei.Fetei nu ii pasa.Alerga trecand grabita pe la semafoare.
In cele din urma ajunse in fata spitalului.Cand intra,lumea o privea uimita.Probabil ca arata groaznic.Intreba la informatii unde este salonul matusii ei.Se pare ca era la numarul 343.Multumi luand-o la goana si intrand ca vijelia in salon.
Matusa ei statea intinsa pe patul de spital,rasufland greoi.Zoey cazu in genunchi langa patul ei,femeia deschizand ochii si zambind chinuit.O privi blajin,dupa care spuse:
-De ce esti zgariata pe picioare?
Fata inlemnise.Isi privi picioarele care aveau cateva zgarieturi,probabil de la cum fugise,iar cand trecuse pe langa oameni sau pe langa tufisuri se zgariase.Incerca sa-i zambeasca si spuse:
-Nu iti fa griji.Totul este bine.Nu vei pati nimic.
-Doctorul a spus ca sunt intr-o stare grava.Ma simt rau.Cred ca aici imi e sfarsitul....
-Nu vorbii prostii!Nu vei muri!Nu poti sa......
-Taci si asculta-ma!o intrerupse matusa.Nu asta este important acum.Tu esti importanta.Zoey,trebuie sa ai grija de tine dupa ce.....
-Nu vei muri!
-....dupa ce voi muri.isi incheie femeia fraza.Cred ca vei fi in siguranta,dar trebuie sa iti asculti mereu inima.Trebuie sa faci cum iti sopteste ea.
Matusa incepu sa tuseasca,haraind ingrozitor.Rozalia o privi ingrijorata.Cand incepu sa vorbeasca din nou,vocea ii era slabita:
-Sa ai grija de tine.Vei avea o viata frumoasa,dar trebuie sa fii fericita.Si cred ca vei fi.adauga femeia privind spre usa.
Fata nu isi dadu seama de ce,dar nu asta o preocupa acum.Matusa tusi de cateva ori,iar apoi spuse cu ochii aproape inchisi:
-Te iubesc,floricica mea.
Zoey tipa ascutit,dar fara rezultat.Matusa ei adormise intr-un somn etern.Fata plangea disperata,strigand-o pe femeie.Nici nu observase cand Eiri intrase in camera sau cand doctorul venise si el.Tot ce vroia era sa fie singura in amarul ei.
Blondul se apropie de fata zicand usor:
-Haide,sa mergem.Trebuie sa te odihnesti.
-Nu....nu plec fara ea.
Zoey se prinse de corpul inert al femeii,plangand pe pieptul acesteia.O stranse in brate,ghemuindu-se langa ea.Eiri spuse:
-Zoey,stiu ca ti-e greu,dar trebuie sa vii.Acum e intr-un loc mai bun.Haide sa te odihnesti.Nu putem face nimic.
-Nu.spuse tare fata.
Aceasta ramase in aceasi pozitie,neclintindu-se.Totusi,vorbele dulci ale baiatului,o facura sa se mai induplece.Vazand asta,Eiri se apleca asupra ei luand-o in brate.Rozalia incerca sa scape dand din picioare,dar renunta repede.
Isi puse capul pe pieptul lui,lacrimile sarate udand camasa alba.In cateva minute,aceasta se multa pe corp,scotandu-i in evidenta abdomenul.Zoey simti caldura corpului,ramand cu capul in aceasi pozitie.
Afara,toti asteptau.Hiro si Akira vroiau sa afle numaidecat ce s-o intamplat,dar blondul refuza sa zica.Urca in masina,aceasta pornind imediat.Fata banui ca sofeul conducea.Nu stiuse nimic din ce s-a intamplat.Simtise cum,cineva o scoate afara din masina si auzi portierele trantite.Apoi,Eiri urca cu liftul cu fata in brate.Zoey statea cu ochii afundati in materialul camasii,nevrand sa vada nimic.Baiatul iesi din lift si deschise usa.Peste cateva secunde,rozalia simti cum o aseaza pe pat si cum intinde patura deasupra ei.Fata se cufunda tot mai mult in perina.
Nu ii pasa unde e,voia doar sa doarma.Blondul o mangaie pe par si spuse:
-Culca-te,acum.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Cheia dragostei - de ~angelino~ - 15-01-2009, 10:15 PM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 18-01-2009, 02:13 PM
RE: Cheia dragostei - de Flash - 18-01-2009, 02:15 PM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 24-01-2009, 09:55 PM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 31-01-2009, 01:26 PM
RE: Cheia dragostei - de Ely-chin - 31-01-2009, 04:58 PM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 07-02-2009, 12:08 AM
RE: Cheia dragostei - de Kazuki - 13-02-2009, 07:29 PM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 15-02-2009, 08:12 PM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 21-02-2009, 06:29 PM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 08-03-2009, 03:50 PM
RE: Cheia dragostei - de TrieuTriTrinh - 09-03-2009, 11:52 AM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 04-04-2009, 02:27 PM
RE: Cheia dragostei - de Obsession. - 05-04-2009, 06:21 PM
RE: Cheia dragostei - de Monica Wksv - 05-04-2009, 07:12 PM
RE: Cheia dragostei - de Elusive wolf - 05-04-2009, 07:35 PM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 11-04-2009, 09:13 PM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 24-05-2009, 12:05 AM
RE: Cheia dragostei - de sakura_alexutza - 27-05-2009, 11:43 PM
RE: Cheia dragostei - de SoUl EaTeR - 22-06-2009, 04:27 AM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 08-07-2009, 11:42 AM
RE: Cheia dragostei - de Zyspar - 10-07-2009, 10:20 AM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 13-07-2009, 11:10 AM
RE: Cheia dragostei - de SoUl EaTeR - 13-07-2009, 12:48 PM
RE: Cheia dragostei - de Alisia-chan* - 13-07-2009, 01:35 PM
RE: Cheia dragostei - de Zyspar - 13-07-2009, 01:39 PM
RE: Cheia dragostei[inspirat din Gravitation] - de Vampire`Illusion - 21-07-2009, 09:39 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Tu ai cheia cufarului cu amintiri tacotaline 1 2.041 28-01-2012, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Tristete sau fericire(inspirat din naruto) :XDark~Sakura~Angel:* 43 31.491 12-07-2009, 10:47 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  Gravitation-fik Flash 7 6.741 26-12-2008, 12:29 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Gravitation $w33ty 5 5.866 09-03-2008, 03:13 PM
Ultimul răspuns: $w33ty
  Gravitation Fiction EvilManiac 1 8.820 08-02-2008, 09:19 PM
Ultimul răspuns: EvilManiac


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)