Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Highway to hell: the kidnap llama

#1
Totul incepe acum
Ma aflam pe autostrada pustie a Deftoniei, una dintre cele mai singuratice planete ale universului unicornian. Un singur drum, un singur Harley arzandu-si rotile pe asfaltul rece. Pletele coamei mangaiau aerul sec de primavara. Soarele palid imi deranja ochii negrii in totalitate, fiind nevoit sa-mi folosesc perechea de ochelari in stilul aviatorilor.
In urma cu cateva minute primisem un telefon. Printesa fusese rapita de catre llame. Personal, chiar ma asteptam la asta. Guvernul nu-i in stare de nimic in zilele noastre. De ce m-au sunat pe mine, umil satanist exilat in cautare de intelesuri pentru inteligenta mea net superioara celorlalti? Unul dintre cei mai buni asasini si lunetisti in zilele libere ti-ar spune ceva, nu-i asa, cititorule?
Am oprit motorul in fata navei personale, furate cu mult timp in urma din catacombele vechilor Protrani. Forma simpla, usuala, imi permite s-o tin aici cat timp pierd vremea in pustietatea planetei mele de suflet. Am descalecat Harley-ul, apropriindu-ma de Tean -asa-mi poreclisem bijuteria spatiala-. Mi-am sprijinit copitele de un perete metalic al acesteia si am aprins un Dunhill rosu, incepand sa inspir din fumul dulce.
Am sa salvez printesa si am sa iau banii pentru rascumparare cu orice pret imi continui eu gandul aruncand ce a ramas din tigare pe jos, calcand apoi ramasitele. Ma reintorc catre motocicleta scotand dintr-un suport lateral o servieta pe care mai apoi o voi tranti undeva pe scaunul, vecin pilotului, din naveta.
Am s-o fac!
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!



Răspunsuri în acest subiect
Highway to hell: the kidnap llama - de Stormrage - 04-05-2013, 05:26 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Planet Adventure Llama? Lia 17 10.975 08-01-2013, 06:40 PM
Ultimul răspuns: Stormrage


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)