Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Ridicarea] Petrecerea: intalnirea celor cazuti.

#1
Ooc: actiunea se va desfasura in interiorul vilei unde avea loc petrecerea, precum si in imprejurimile acesteia. Actiunea, precum si limbajul folosit, pot fi putin mai 'ascunse' sau 'piperate'.

bic: O alta petrecere plictisitoare, cu oameni plictisitori, unde se intampla doar lucruri plictisitoare. Dar acesta este unul din putinele moduri in care Saar se poate calma, uitand de pacatele oamenilor, uitand de modul lor de a fi atat de... umani. Trecand spre petrecere a vazut ceva ce nu-si dorea sa vada: urmele unei lupte. Pentru un ochi format, se vedea ca acea lupta era intre 'cazuti', insa el tot mai spera sa nu dea peste vre-un cazut disperat dupa lupta.

Pe un balcon al vilei, Saar statea pierdut in ganduri, uitandu-se spre locul unde a vazut urmele luptei. Stia ca s-ar putea ca cineva sa-si fi dat seama ca este demon. Chiar mai mult, a vazut o domnisoara plecand prin parcul cel vechi, urmata, la scurt timp, de un domn care se pare ca a baut cam mult. Pierdut in ganduri, uitat in vechile lupte dinainte de 'cadere', nu mai lua in seama nimic din jurul lui. Niste maimutoi faceau pe desteptii la intrarea pe balcon. De-odata, auzi niste tocuri apropiindu-se de el. Din instinct, s-a incordat si a dus mana spre unul din pumnalele pe care le mostenise la 'cadere', singurele arme care pot ucide un inger sau un demon, fara ca acesta sa se regenereze, fiindca cei cazuti se regenereaza mult mai repede decat oamenii. Calculat, ca deobicei, asteapta sa vada ce se intampla. Asteapta sa vada ce mutare face cealalta persoana. Distinge o umbra feminina. Ajunsa langa el, domnisoara spuse...

ooc: as dori sa continue o domnisoara, va rog 4
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]



Răspunsuri în acest subiect
[Ridicarea] Petrecerea: intalnirea celor cazuti. - de Xpt1 - 08-02-2012, 11:51 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Ridicarea] Still long road: Norvegia. Stormrage 33 14.598 15-05-2012, 12:11 PM
Ultimul răspuns: Xpt1
  [Ridicarea] Arca: Noua casa Xpt1 30 13.849 19-02-2012, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Lia


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)