Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Yakuza' boss in love II - On my own

#57
[center]Capitolul 19[/center]

P.O.V. Kanji: - Wiii! Exclama Yuzuki, in timp ce statea in bratele mele si ne dadeam amandoi in leaganul din parc, in timp ce mamica lui ne privea de pe margine, stand pe o bancunta si se juca cu Hana, ce gandurea usor, in bratele ei. Mai sus tati! Tipa surescitat baietelul de cinci anisori, dand energic din manute.
- Kanji, se auzi glasul sotiei mele, ce veni mai aproape de leaga, cu caruciorul in care se afla fiica noastra de sase luni. Hai sa mergem, Hana e obosita deja, imi spuse bruneta, iar ochii ei, sclipeau plini de bucurie sa ma vada ca am ales-o pe ea si nu drumul plin de greutati din Yakuza.
Zambesc si opresc leaganul, dandu-l jos pe copilas din brate, dar il apuc de mana, alergand - de fapt el alergand, eu am facut doar niste pasi mai mari - pana la mamica lui, ce il saruta usor pe frunte, privindu-l in ochii de aceeasi culoare ca si ai ei, ce va face prapad in inimile fetelor si a baietilor cand va creste mare. Ma aplec spre caruciorul de langa bruneta, dand cu grija cateva suvite de cerneala de pe fruntea firava si gingasa a fiicei mele, ce mi-a mostenit ochii. Ma privea cu irisi de ametis, pe jumatate acoperiti de pleoapa mobila, aratand ca numai are mult si adoarme. Porinim alene spre masina parcata la intrarea in parc. Cand ajungem, dezactivez alarma de la B.M.W.-ul argintiu, ajutand-o pe Ayne sa ii puna pe copii in scaunelele speciale pentru ei. Pliez caruciorul si il pun in porbagaj, apoi ma urc la volan, pornind spre casa, fiindca in noaptea aceasta aveam de gand sa imi gust sotia dupa mai bine de sase luni de la nastere.

Stateam doar in blugi negri, cam taiati si larguti, in timp ce camasa imi era deschisa la toti nasturi. Ochii mei cercetau curtea scaldata in lumina difuza a unor becuri de siguranta, aratand ca soarele a apus de mult. Trag lacom din tigara mentolata si suflu tot fumul in sus, apoi sting mucul de fundul scrumieri de cristal. Am inceput sa fumez din ce in ce mai rar, cand Ayne mi-a spus ca ii vine rau de la fum si n-o vinovatesc. Zambesc amuzat, cand imi amintesc si acum bucuria imensa ce am avut-o, cand mi-am luat in brate pe fiul meu, imediat dupa ce s-a nascut, apoi pe fiica mea. Erau comorile mele, la fel ca si mama lor. Aud pasi in spatele meu si doua brate subtiri imi inconjurara pieptul, facandu-ma sa zambesc pervers. Ma intorc, luandu-mi sotia in brate si scot un mic marai, cand ii vad camasa neagra din satin ce o avea pe ea, iar stropi de apa sclipeau in parul acela de cerneala, aratand ca e iesita proaspata de sub dus.
- Iar fumezi? Ma intreba, zambindu-mi suav si mustrator in acelasi timp, facandu-ma sa chicotesc amuzat de acea constatare. Credeam ca te-ai lasat de tot..., mai spuse, dar am intrerupt-o sarutand-o apasat pe buzele acelea apetisante si moi.
O ridic de mijloc in sus, ducand-o in dormitor, lasand pentru mai tarziu dilema cu fumatul. O trantesc pe patul dublu, fara sa rup sarutul infocat in care il aveam in acel moment. Limbile noastre se frecau una de cealalta cu patima. Mainile mele ii desfaceau nasturi camasi, dorind sa ii simt pielea fina, calda si catifelata sub degetele mele. Degetele ei strangeau camasa mea, tragandu-ma mai aproape de trupul ei, acoperit doar cu o pereche de bikini din dantela visinie. Ma ridic in fund, tragand-o si pe ea. Ii dau camasa jos, dandu-i cateva sarutari calde pe umarul drept, facand-o sa isi dea capul pe spate. Ayne numai avu rabdare sa ma descheie la toti nasturi si trase de camasa, rupandu-mi si dandu-mi in acelasi timp de lucru pentru a lua acul si ata in mana, fiindca imi coseam singur hainele mele. Arunca camasa de pe mine si buzele ei, depusera un sarut lenes pe pieptul meu. Oftez usor si o inting pe spate, incepand sa o sarut apasat pe gat, muscand-o delicat, apoi trecandu-mi limba peste urmele vazi de dinti. Cobor tot mai jos si ma reped asupra sfarcurilor rozali. Imi trec limba peste unul dintre sfarcuri sfarc, incepand sa-l ling si sa-l sug lacom, parca as fi un sugar. Dupa ce il intaresc, ii aplic si celulalt sfarc acelasi tratament. Dupa ce i-am intarit sfarcurile, incep sa ii ling abdomenul plat al tinerei. Cand aproape de buric incep s-o pup delicat, in timp ce ii trageam in jos bikini. Ii dau jos de tot si iau un picior in mana. Incep sa ii masez talpa, ca in talpa se afla cativa nervi, care excita organismul. Femeia incepu sa geama de placere, facandu-ma sa zambesc. Incep sa ii pup piciorul, urcand tot mai sus, spre „vizuina” ei. Incep sa ling acel loc intunecos si cald, bagand limba in el, facand miscari de du-te-vino. Ayne ma prinse de par, tragandu-ma de el si se elibera. Gust putin din lichidul vascos si albicios al tinerei. Ma ridic in genunchi si ajutata de ea, imi dau jos pantaloni si boxeri in acelasi timp. Imi pun o caciulita pe „jucarioara” si mi-o potrivesc. Picioarele ei incolacira automat talia mea si mainile ei, ma apucara de gat. O sarut o data pe buze si o patrund lent. Isi arcui spatele, lipindu-si abdomenul de al meu si isi dadu capul pe spate. Dupa ce si-l lasa jos, incep sa fac miscari de du-te-vino, usoare, marind treptat ritmul soldurilor. Peste trupurile noastre se asternu un strat de transpiratie fina, lipicioasa si umeda, dand impresia ca eram acoperiti cu mii si mii de diamante in lumina blanda a soarelui americam.
- Kanji… mai… adanc… O… vreeeaauu…, imi spuse printe gemete si icnate de plarere.
- Eu… ti-o…, ii spun si incep s-o patrund mai adanc si mai cu forta.
- Lasa-ma…
- Tu… ai ahh… vrut-o!
Ca sa o satisfac ca lumea, ma ridic in genunchi, putin cracanari si o prind de fese. O trag spre mine si o patrund, facand miscari de fata-spate. Ochii mei se delectau sau putin spus se delectau. Savurau din plin sanii ei mari, rotunzi, naturali si moi. Bruneta avea pupilele dilatate de la placerea la care era supusa si isi tinea aratatorul de la mana dreapta cu dinti pentru a numai tipa de placere, in timp ce cu mana stanga strangea cearceaful plin de cute si transpiratie. Simt ca imi vine si o patrund dur, eliberandu-ma in caciulita. Imi lipesc fruntea toata transpirata de a ei, in timp ce parul meu ud mi se lipi de pielea cefei. Dupa ce mi-am mai revenit cat de cat dupa partida incendiara cu sotia mea, ma ridic din pat, ducandu-ma pana la baie, unde arunc prezervativul in cosul de gunoi. Fac un dus scurt, apoi iau pe mine o pereche de boxeri negri.

P.O.V. Ayne: Respiram scadant incercand sa imi revin dupa aceasta partida incendiara cu sotul meu. Ma ridic din pat, luand pe mine camasa in carouri, din panza subtire, ce o avusese pe el, inainte sa ma tarasca in pat. Imi inchei camasa si imi iau o pereche de pantalonasi scurti din trening, in care dormeam, fiindca brunetul mai avea obiceiul sa doarma gol-pusca langa mine.
- S-a intamplat ceva Yuzuki? Imi intreb fiul, ce veni somnoros in camera noastra, frecandu-si ochisori si cu ursuletul dupa el.
- Mami! Am avut un cosmar! Tipa micutul, venind la mine, imbratisandu-ma, ascuzandu-si fata la pieptul meu, iar eu l-am imbratisat.
Il vad pe Kanji cum iesi de la baie stergandu-se cu un prosop pe par, dar opri miscarea, cand ma vazu pe cine am in brate. Veni langa mine, punandu-se pup in fata noastra si isi aseza o mana pe spatele micutului.
- A avut doar un cosmar, il lamuresc pe tanar, iar acesta scoase un aha intelegator. Culca-l tu, fiindca a trezit-o pe Hana, spun, abia dezlipind lipitoarea de baiat de pe mine.
M-am dus in camera fiicei mele, ce scancea in somn. O iau in brate, incepand sa o legan usor, facand-o sa adoarma la loc. O asez cu grija in patutul cu asternuturi albe, privind-o pret de cateva minute. Era asa de fragila, incat parea de portelan si se putea sparge la cea mai mica atingere mai brusca. Dupa ce o pup suav pe frunte, ies din camera, nimerind in bratele sotului meu iubit, ce ma astepta cu un zambet cat planeta de mare.
- Yuzuki a adormit. Cred ca va fi foarte fericit, cand la optispe ani va pleca de aici, ca a scapat de un tata groaznic, imi spuse pe un ton trist, facandu-ma sa ma imbufnez usor.
- Kanji, am mai avut de o mie de ori discutia asta. Esti un tata minunat pe care orice copil ar visa sa il aibe, ii spun, sarutandu-l tandru pe buze, si un sot foarte, foarte, foarte responsabil, atent si dulce, care ar face o femeie sa faca crima pentru a te avea, mai soptesc, apoi il sarut mai apasat, incolacindu-mi mainile dupa gatul sau.
Ma imbratisa, facandu-ma sa ma simt iubita, implinita alaturi de familia mea. Cine a spus ca un sef Yakuza nu are dreptul sa aleaga, se inseala amarnic. Kanji a ales si acum e fericit alaturi de mine pana cand moartea ne va desparti...

[center]The End[/center]
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Yakuza' boss in love II - On my own - de Nywa - 08-04-2012, 01:27 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Show me love Nywa 52 37.927 11-03-2012, 01:07 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  [Terminat] Teach me to love Nywa 51 38.673 11-03-2012, 01:03 PM
Ultimul răspuns: Nywa


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)