Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Accesul parintilor la lucrurile ce tin de intimitatea copiilor

#31
(25-08-2011, 08:37 PM)Osiris A scris: Totusi , daca la 13 -14 ani , cand stai la 10 metri de scoala si te duce si te aduce mama iar apoi iti ia caietele si dulapurile la control exista o problema . Poate la ea , poate la tine , poate de ambele parti ( iar asta e cel mai probabil).

E vorba tot de securitate. Şi crede-mă că există un pericol chiar mai pare pt. copii de 13-14 ani decât pt. cei de 10-11 anişori, lol, şi poate ştiţi deja la ce mă refer. Cam la vârsta de 14 ani intri la liceu şi atunci e momentul cel mai prielnic ca maică-ta să te controleze la dulap şi să vadă ce ţii acolo şi mai cu seamă îţi faci temele? înveţi? ai intrat la liceu să mergi la şcoală sau să dai pe partea leneşilor/or who knows what? Some mothers are over protective, but I'm not talking about that, dacă nu ai încredere în copilul tău, se poate să nu ai încredere nici în tine, dar în unele cazuri e vorba mai mult de faptul că vor să îşi protejeze odraslele. Şi uneori e bine dacă şi atunci când a intrat la liceu, dacă vede în copil un comportament prea nesigur, predispus anturajului, să îi mai controleze dulapul şi toate cele.
Partea cu dusul la şcoală, ei bine... overprotective. Şi prea multă protecţie, strică. You have to let the baby fly. lol.





Răspunsuri în acest subiect


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)