Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Aremele Zeilor – Cap. 1 : Alea iacta est !

#11
OOC: Sorry guys ca postez chiar daca nu e randul meu, dar tocmai mi-am facut fisa personajului si poate nu observa nimeni 9


BIC:
Se afla în pragul uşii de ceva vreme, ascultând discuţia celor doi tipi şi a domnişoarei ce părea mult mai tânără decât ea, probabil trăsăturile feţei atât de copilăreşti o dădeau de gol.

Înaintă cu paşi mici, auzindu-se ecoul tocurilor pe care le purta, de la pantofii negri si lucioşi. Aceştia se asortau foarte bine cu pantalonii scurţi şi mulaţi şi cu bluza din acelaşi material de vinil, negru si lucios şi el. Din fericire nu ajunsese prima acolo, sigur s-ar fi plictisit, însa din păcate gândul că şi ea avea aceeaşi scrisoare ca ceilalţi trei o deruta într-un fel. Nu le dădea niciun indiciu, cum ar fi cauza pentru care fuseseră invitaţi în această încăpere pe care de abia avusese timp să o analizeze. Brusc sunetul paşilor şi ecoul făcut de aceştia se opri, atunci când silueta bine conturată de acel material strâmp ce îi scotea foarte bine în evidenţă formele feminine se opri în faţa lor, lânga un scaun. Se făcu comodă acolo şi se scotoci şi ea în buzunar, scoţând acelaş tip de scrisoare.

OOC: Aveqetura



Răspunsuri în acest subiect
RE: Aremele Zeilor – Cap. 1 : Alea iacta est ! - de Rain - 31-03-2011, 08:26 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Armele Zeilor – ÃŽnscriere personaje Aveqetura 4 2.647 01-04-2011, 07:42 PM
Ultimul răspuns: Kenky.
  Armele Zeilor Aveqetura 3 3.259 28-03-2011, 04:02 PM
Ultimul răspuns: Rain


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)