Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inceperea unui nou Manga [idei,opini, teme, etc]

#1
Domo ne mina-san !
Pai m-am gandit sa deschid acest topic, sper ca nu este o problema si eu, din opinia mea cred ca ar fi de foarte mare ajutor acest nou topic.

Pai sunt sigura ca AnimeZup are multi artisti talentati si mai ales pasionati de a crea, desena manga, dar care inca nu sunt multumiti, hotarati asupra temelor pe care le-ar dorii imprima manga-ul lor.
De aici incolo apar eu cu acest topic. :'D
Nu e greu poate inca nu va-ti dat seama despre ce as vrea sa reflect.

*E foarte simplu: daca dotresti sa creezi un manga original, dar inca nu esti multumit de idea ta, dar tie iti place in mare partea idea care ti-a venit prima data in cap, sau iti plac atat de mult personajele pe care ti le-ai iamginat incat ar fi pacat sa renunti cand deja ai o inspiratie nemuritoare. De aceea tu/voi, vii aici si imi povestesti/ne povestesti cum ai vrea tu sa fie mangaul tau: ne spui numele (caci de acolo porneste totul, daca inca nu i un nume te pot/putem ajuta),ne spui genul (comedie, romance, fantezie, actiune, mister.. etc), prima idee, ce te-a inspirt ca sa-l creezi (daca te-a inspirat ceva anume).
Deci in mare parte ne spui/imi spui ideea, iar daca tu nu crezi ca este asa de interesanta, sau ar mai trebui sa adaugi cate ceva, alte idei, sau alte personaje etc ne anunti/ma anunti aici si noi/eu te ajutam.


Caci nu numai voi aveti probleme cu punerea la punct a inceputului, cuprinsului si a incheieri unui manga, pana si eu am cateva lucruri de lamurit.

Well acuma astept ceva posturi, sa vad daca sunteti interesati in acest topic.

A si nu conteaza daca mangaul este one-shot sau contine mai mult decat un singur capitol, dar asta inseamna sa imi/ne spuneti.



Răspunsuri în acest subiect
Inceperea unui nou Manga [idei,opini, teme, etc] - de hiimera - 19-12-2010, 06:26 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)