Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum ati inceput sa ascultati acest gen de muzica?

#19
Cred ca prin 2009 daca nu ma insel, una din prietene a inceput sa asculte o chestie numita G Dragon.
Eu ma uitam ca proasta la luna si nu intelegeam ce doamne iarta-ma vede la ala. Mai tarziu, a inceput sa ii placa si altei fete si ele 2 discutau impreuna. Eu cu inca o colega radeam de mama focului si citez ''G Dragon e un gay cu par la subrat!''24 (scuze Gd, nu a fost cu intentie T_T)
Evident ca am primit chestii gen Heartbreaker si ma uitam ca o idioata cum ala vorbea in ''chineza'' si ma cruceam de hainele lui si toate porcariile.
Au urmat mai multe gen Abracadabra, al carei dans mi s-a parut foarte porn o_O(si acum il stiu pe de rost :-'') sau SHINee-Ring Ding Dong(la asta radeam mai ceva ca la Heartbreaker....elastic si fantastic...intrebam daca sunt cocalari)
Chestia e ca intr-un final a inceput sa imi placa toata treaba asta k-pop si acum nu ascult nimic altceva. In excursie ploua si cum ne plictiseam de moarte ne-am strans in balconul baietilor. Cei din balconul de sus(pe care nu-i suferim nici acum-_-'') puneau aceleasi melodii incontinuu si eram plictisiti de moarte. Dar cineva a avut o idee stralucita: Am luat amplificatorul baietilor, Cardul din telefonul unei colege(pe care indesasem numai kpop), l-am pus in alt telefon, le-am conectat si sa vezi distractie pe capul nostru. Logic ca baietii se uitau urat pentru ca nu le convenea muzica, dar pana la urma, am ajuns sa ii invat Bonamana(0:54 in special24), Digital Bounce si Sorry sorry si ne-am amuzat teribil21
[Imagine: kyuhyun_by_kawaiimiu-d45nk94.jpg]
~What Kyuhyun wants, Kyuhyun gets!~



Răspunsuri în acest subiect
RE: Cum ati inceput sa ascultati acest gen de muzica? - de Ama - 31-08-2011, 04:23 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)