Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Roşul tău în seringa mea

#31
Capitolul 12


- Tu ce mai vrei ? Nu ne poţi lăsa în pace măcar o zi ? mă întreabă în timp ce îl prind pe Emilian de umăr şi îl răsuces, luându-l cu mine afară. Giulia aruncase câteva cuvinte în urma noastră sperând să le prind, dar nu aveam cum fiindcă eram prea concentrat la ce aveam de zis. Pentru o persoană nobilă, drăguţă şi inteligentă ca Emilian să eşueze în asemenea manieră cu viaţa. Măcar el să fie fericit, dacă eu o făceam pe Doctorul House în spitalul ăsta. Cu toate astea am mers stângaci lângă el. În sensul că în timp ce îmi sorbeam cafeaua ca să rămân pe fază, îi tot povesteam că Victoria era însărcinată şi el era tatăl copilului şi cum că aceasta dorea un avort, dar renunţase în speranţa că îi voi povesti tot ce cunosc despre ea şi noua veste.Emilian m-a surprins. A început să plângă în mijlocul spitalului, eu ţinându-l de braţ şi consolându-l. O asistentă nouă a trecut prin faţa noastră. Doream să strig. Cucoană nu suntem homosexuali, dar pentru prima dată în viaţă aveam senzaţia că sarcasmul meu era plin de sine aşa că doream să-i dau un şut direct undeva şi să-l lasă să cadă într-o prăpastie ascunsă de ochii lumii. După ce Emi s-a lămurit am înţeles în ziua aia două chestii. S-au împăcat, iar Giulia a aflat vestea. Mica scorpie era fericită deşi întreba de unde aflu eu primul toate tâmpeniile familiei. Al doilea lucru am aflat că tata băuse nişte suc de mure în loc de vin aşa că a trebuit să-i prescriu mamei un medicament. Era alergic la mure. Bietul de el a trebuit să îndure şi atenţionările şi mustrările Coanei Gheorghiu care avea senzaţia că la etajul trei al blocului nu se aude nimic, însă de la balcon de afară se puteau auzi câteva sunete de făcăleţ trântit în câteva părţi ale corpului. I-am spus mamei să nu-l încingă prea tare fiindcă îl iubeşte, dar ştie dânsa cum să-l răsplătească pentru eforturile de 40 de ani de căsătorie. Nu conta asta însă. Nu că a băut sucul de mure şi alergia nesuferită fuse declanşată ci încercase să bea vin lucru ce mama nu îl suporta. Pe la trei însă am fost întâmpinată de vocea aceasta răguşită în telefonul meu. Ţipase prea tare aşadar.
- Şi dragu meu, puiul mamii să-ţi zic. Tac'tu este un cocoş de primă clasă, auzi ciorbiţa lu' mama de perişoare ?
- De când am ajuns ciorbiţa dumitale, mamă ? întreb eu îngrozit. Speram să nu aibă dânsa intenţii canibale.
- Tu eşti şi miericica lu mămica puiul vieţii mele.
- Bine că sunt desert. Felul unu nu îmi place. Fiind ultimul, mă scapă de emoţia ingurgitării.
- Păi vezi, iubireţule. Auzi, ţi-ai găsit vreo iubită ? Nu e vreo asistentă drăguţă, amabilă şi chic acolo să te aibă şi pe tine ? mai repede dom'le că doresc nepoţi.
- Nu mă pot reproduce singur .
- Ce păcat. Hai că te lasă mămica. Se duce să-i cumpere soţiorului nişte bandaje.
- Chiar aşa tare l-ai marcat fizic ? Data trecută ştiu că a trebuit să vin cu glicemia în seringă pentru că te-ai asuns lângă maşina de spălat cu o mască pe faţă de Halloween şi când a intrat săracu tata în baie l-ai speriat aşa tare încât a leşinat şi a căzut pe coşul de rufe împrăştiindu-ţi chiloţii pe bolul meu de cereale ce căzuse din mâna lui.
- Lasă dragă îi trece lui. Mă iubeşte mult. Hai că te lasă mămica.


Şi cu asta, închise apelul lăsându-mă singur. Nu chiar fiindcă după m-am dus la coţofana aia ce avea să-mi fie studentă pentru o perioadă. Am început să vorbim civilizat lucru ce m-a marcat deosebit fiindcă la un moment dat mi-a atins mâna. Educat ce am fost m-am scuzat instinctiv, dar parcă îi plăcea să intre în joc juvenil cu mine de parcă eram doi adolescenţi. A râs când i-am povestit că sunt singur şi m-a invitat la o cafea chiar după ce avea să iasă din spital.

Cu alte cuvinte, putea fi un plan să-şi bată joc de doctorul amărât, prea iubit de copii şi mămici, mămoşit de către mă-sa ce îşi bate soţu cu făcăleţul când fură vin din bucătărie, ce uită să mănânce acasă şi dă naştere unor copii mâncând biscuiţii cu ciocolată furaţi de la un copil de 3 ani şi ascunşi bine în birou. M-am simţit însă flatat de interesul oferit şi simţeam că se schimbase în sensul că nu se mai comporta ca o vrăjitoare.

Nu eram sigur de intenţiile ei, dar doream să aflu.
-



Răspunsuri în acest subiect
Roşul tău în seringa mea - de Flash - 21-08-2010, 01:05 PM
RE: Roşul tău în seringa mea - de Flash - 10-04-2011, 07:30 PM
RE: Roşul tău în seringa mea - de Khonsu - 10-04-2011, 10:23 PM
RE: Roşul tău în seringa mea - de Flash - 11-04-2011, 07:46 PM
RE: Roşul tău în seringa mea - de Ymequa - 11-04-2011, 08:44 PM
RE: Roşul tău în seringa mea - de Ash. - 11-04-2011, 09:17 PM
RE: Roşul tău în seringa mea - de Khonsu - 13-04-2011, 04:50 PM
RE: Roşul tău în seringa mea - de Flash - 18-12-2011, 08:53 PM
RE: Roşul tău în seringa mea - de Flash - 02-01-2012, 11:16 PM
RE: Roşul tău în seringa mea - de Daria - 02-01-2012, 11:51 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)