Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Clisee de toate felurile in anime.

#10
Pai ar mai fi:
- " avea un scop bun, dar a luat-o pe calea gresita ": dupa ce il invinge pe antagonist, eroul se gandeste ce suflet bun avea, insa ca ajunsese pe o cale unde nu mai putea fi ajutat(Naruto, Bleach si cam toate astea cu lupte stravechi)
- cuplurile-model: cand un baiat si o fata nu isi recunosc sentimentele unul pentru celalalt, iar de regula baiatul are un prieten care are deja o iubita si relatia lor e perfecta si se afiseaza peste tot impreuna si il sfatuiesc ce sa faca pe respectivul sa o scoata la capat (Freezing de exemplu)
- monstrii anormali si atotputernici ce uneori ajuta personajele principale si mai sunt si sigilate in protagonist, amenintand sa-l transforme in antagonist: sa fim seriosi, cine nu a vazut asta? Vulpea cu 9 cozi in naruto, hollow-ul ala interior in Bleach, NOVA in Freezing, peste tot e la fel...
- bad boy-ul atotputernic ce e frumos si cu catralioanele de fani si ascunde un secret inspaimantator: ar fi Sasuke in Naruto (cu trecutul lui sangeros), Cain Kumoide (trecutul terifiant),etc.
- sacrificiul: cand un grup merge sa salveze ceva/pe cineva, se intalnesc cu mai multi inamici si aia mai slabi se sacrifica ca sa-i faca cale libera aluia mai puternic care are sansele cele mai mari sa termine scopul, cu vesnica fraza "..... , raman eu aici ai incredere in mine, dute si salveaz-o pe ... "(in Bleach, Naruto, s.a.m.d.)
- puterea surprinzatoare: chiar cand eroul era sa moara si sa piara speranta, rasare o putere magica ascunsa de care nimeni nu stia si-l termina pe inamic, cu sau fara costuri (puterile lui Ichigo in Bleach), iar ultima lui fraza e: De unde a venit acea putere?/Cum am putut sa pierd in fata unui mucos ca tine ?! Aici nu trebuie exemple...
Pai dak mai imi vine vreo idee revin cu un edit...Bye!

Ajutati-ma sa-mi indeplinesc visul: sa-i vad pe micutii astia adulti! Tot ce trebuie sa faceti e sa dati click!
[Imagine: r6KlR.png] [Imagine: IZpPm.gif] [Imagine: MRb1Z.gif] [Imagine: Z8Pjv.gif]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Clişee de toate felurile în anime. - de DarkAngeI - 13-03-2012, 10:58 PM
RE: Clisee de toate felurile in anime. - de Aggie - 04-07-2014, 06:23 PM
RE: Clisee de toate felurile in anime. - de TLDR - 07-01-2016, 11:25 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Breakout Anime News: Nihonomaru anime&manga Database! ellymate 0 5.265 15-09-2013, 01:34 PM
Ultimul răspuns: ellymate


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)