Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Reset ~explicit content/18+~

#1

  • RESET

    [Imagine: 2sa08ar.jpg]
    Shizuo Daiki (play-by Se7en) and Yuyo (play-by Lee Taemin)
    Bun ficul este pura imaginatie, personajele sunt fictive si nu au nici cea mai mica legatura cu realitatea(din pacate).

    ___________________________________________________________________________




    Capitolul 1
    Am pus mâna pe clanţa uşii din spate a clubului în care lucram aproape în fiecare noapte. Mi-am ridicat privirea şi am zâmbit când am văzut clădirea. Acelaşi loc în care, dacă eşti client, te poţi delecta cu un dans al unuia dintre băieţi, printre care şi eu, Yuyo. Sunt cel mai tânăr dintre cei care lucrează la acest club pentru adulţi, dar surprinzător am fost acceptat chiar dacă sunt minor. Localul nu era un bordel unde dădeai banii şi aveai pe cineva în pat. Nu. Este pur si simplu locul unde dansam şi făceam streaptease în timp ce mă frecam de o bară metalică extrem de rece şi alunecoasă.
    Am fost nevoit să îmi iau două slujbe, una de zi şi una de noapte din cauza lipsei de bani. Ai mei sunt bogaţi, tata deţine o firma şi este yakuza, dar nu multă lume care mă cunoaşte ştie asta deoarece nu vreau să intru în belele. Alegerea mea a fost să nu mai stau pe capul lor, chiar dacă am doar şaisprezece ani. Bineînteles mama nu a fost de acord sa ma lase să plec, dar nu avea încotro. Ziua lucrez ca maid, iar nopţiile mi le petrec aici dansând şi făcând pe chelnerul.
    Patronul, care era şi barmanul ne-a aşteptat pe toţi în camera de schimb şi cum ne-am strans toţi zece ne-a spus că seara va fi una aglomerată şi că are nevoie de noi ca şi chelneri aşa că ne-a împărţit timpul la fiecare. Făceam cu schimbul, cand cinci dintre noi serveau si ceilalţi cinci dansau şi eventual stateau la masă cu câte un client, când invers. De obicei alegeam doar să dansez şi să fac pe chelnerul, îi lăsam pe ceilalţi să se ocupe de clienţi deoarece nu îmi plăcea să mă sărut cu necunoscuţi şi să le aud propunerile de a merge in spate ca să facem sex. Visul meu cel mai mare este să mă culc cu cel care mi-a furat primul sărut la vârsta de doisprezece ani, dar realizez că asta nu se va întâmpla deoarece el a dispărut şi au trecut deja patru ani de atunci.
    Înainte să se deschidă clubul m-am dus să mă îmbrac în nişte haine potrivite pentru acea seară, unele pe care le voi putea da jos repede. Niciodata nu m-am dezbracat de tot, şi nimeni nu mi-a cerut asta, mă simţeam în largul meu în acel loc, nu eram forţat să fac nimic din ce nu îmi place şi scoteam şi nişte bani de pe urma dansului. Uneori mai şi cântam alaturi de inca patru dintre băieţi, dar rar deoarece nu aveam timp nici să respirăm.
    Geamul era deschis aşa că m-am pus cu coatele pe pervaz şi am privit cerul extrem de senin pentru o zi ca aceea. Stelele şi constelaţiile se puteau vedea extrem de bine. Dintr-o dată am văzut o dungă luminoasă pe cer, era o stea căzatoare. Am profitat până să dispară şi mi-am pus o dorinţă, se spune că dacă vezi o stea căzatoare şi îţi pui o dorinţă până dispare, acea dorinţă ţi se va împlini curând.
    “Îmi doresc să îl reîntâlnesc pe cel care mi-a furat primul sărut.” mi-am spus în gând şi am deschis ochii privind cum luminiţa dispare. Niciodată nu mi-am mai dorit ceva atât de mult. Numai când îmi amintesc de el şi de săruturile pe care mi le acorda indiferent că eu aveam doar doisprezece ani, iar el optisprezece. Intotdeauna mi-am dorit să îmi amintesc măcar cum îl cheama, dar din păcate nu pot să o fac. Pur şi simplu nu pot să îmi aduc aminte, iar dacă merg la tata să îl întreb cum îl cheama pe fiul unuia dintre partenerii săi de afaceri m-ar da în şuturi afară din birou, deoarece nu i-a plăcut niciodată acea apropiere dintre mine şi el.
    Am zâmbit şi m-am întors către geanta mea pentru a-mi scoate de acolo hainele. Mi-am luat o pereche de pantaloni turcoaz şi un tricou gri cu imprimeu colorat care îmi acoperea fundul, iar în picioare mi-am pus o pereche de adidaşi înalţi albi cu câteva dungi colorate pe ei. Am intrat in baie şi m-am privit în oglinzile imense care se aflau pe pereţi.
    -Chuu! Eşti un scumpic! am spus punându-mi degetele pe obraji.
    Mi-am aranjat parul şi m-am privit încă o data. Cel mai adorabil lucru la mine este că sunt roşcat, cine a mai văzut un asiatic roşcat şi cu părul ondulat spre creţ uneori? Eh vă spun eu: nimeni. În spatele meu a apărut prietenul meu cel mai bun de pe acolo, Kevin. S-a apropiat de mine luându-mă în braţe din spate apoi mi-a sărutat atent obrazul. Era singurul care nu m-a privit urât din prima zi în care am venit aici, nu, el a fost draguţ şi deşi am impresia că el vrea mai multe de la mine nu pot să îl las să mearga mai departe de o îmbraţişare şi un sărut pe obraz. Am ieşit din încăpere şi m-am dus către bar zâmbindu-i şefului. M-am aşezat pe un scaun şi m-am întins să îmi iau o acadea. Lumea deja se strângea, iar eu nu aveam încă de lucru aşa ca am rămas să îmi savurez bombonica pe băţ.
[Imagine: oj4djc.jpg]

-yuyo here-




Răspunsuri în acest subiect
Reset ~explicit content/18+~ - de Vignette - 13-08-2010, 05:25 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Kido - 13-08-2010, 07:00 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Yaku-chin - 13-08-2010, 10:39 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Vignette - 14-08-2010, 03:12 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Yaku-chin - 14-08-2010, 03:23 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Yaku-chin - 15-08-2010, 10:10 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Vignette - 16-08-2010, 02:49 AM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Luzer - 16-08-2010, 02:36 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de akadella - 29-08-2010, 10:51 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Yaku-chin - 30-08-2010, 10:49 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Vignette - 03-09-2010, 01:52 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Yaku-chin - 04-09-2010, 01:50 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Drama Queen - 13-10-2010, 02:53 AM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Addeh - 04-01-2011, 11:56 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jocul de-a dragostea [+18] [explicit content] DeeXD 13 8.628 10-05-2009, 08:15 AM
Ultimul răspuns: Yumina


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)