Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Vă place Sebastian Michaelis ??
NORMAL EVIDENT !!!!
61.22%
30 61.22%
Cum să nu. Oricine îl iubeşte.
22.45%
11 22.45%
Um nu am auzit de el [ meh : CUm aşa ??? nici după ce ai citit topicu ? ]
4.08%
2 4.08%
Eto, îmi place ca personaj ...
8.16%
4 8.16%
Îmi e indiferent.
4.08%
2 4.08%
Total 49 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Sebastian Michaelis

#7
maybe spoiled.

Sebastian Michaelis <3 este un demon, bineinteles, asta stie toata lumea. Demonul majordom perfect, chiar. Si demonul cu care Ciel Phantomhive a facut un contract.
Aratos, inalt si brunet si cu niste ochi superbi, se misca extraordinar, arata ca naiba si te atrage pur si simplu. Are un zambet seducator, fermecator, al naibii de atragator. Pur si simplu nu are cum sa nu iti placa.
Ca si personalitate, la fel. Admirabil.
De fapt, el si Ciel se potrivesc perfect si nu e de mirare ca tanjeste atat dupa sufletul lui * laughs* . Oh, si sa nu mai spun ca are magnet la absolut toata lumea ( bine, exceptandu-l pe Claude probabil dar el nu se pune ). Pana si Alois a fost fermecat de el, lol. In orice caz, e perfect, cum se comporta, cum se misca, ce face. Demonul perfect, cum deja am zis. Are magnet si la Grell, eh, stim cu totii toata povestea. He loves him, dude.
Imi place sarcasmul, ironia de care da dovada uneori cand il ataca in mod indirect pe Ciel. I le spune pur si simplu, asa cum numai el o poate face, bineinteles. Atrage mult mult mult prea mult, asta este clar. Si modul in care priveste pe cineva anume, nu are cum sa nu iti dea fiori. Desi, desigur, e de la sine inteles, nu are doar o anumita si singura privire. Are mai multe. Mai multe expresii, fiecare insemnand cate ceva.

Nu pot uita episodul ala in care l-a plesnit Ciel ( remember? sezonul I ) si se uita atat de fioros la el, am crezut ca o sa ii faca ceva acolo. Ca o sa il termine. Ca o sa il ucida. Ca... nu stiu. Era fioros, asa arata, ca si cum de abia se controla. Dar, desigur, Ciel trebuia sa fie respectat si ascultat din toate punctele de vedere. Asa cum este obedient si totusi nesuferit si neascultator, o combinatie atat de minunata.
Replica " yes, my lord" nu putea sa i se potriveasca mai bine, asa cum face plecaciunea aia. Ah, acum iar imi amintesc de ultimul episod din primul sezon, de privirea si gesturile lui de atunci. Presupun ca mai tineti si voi minte cand vorbea cu Ciel si i-a zis ca o sa doara ceva dar o sa incerce sa faca asta cat mai putin dureros iar Ciel i-a spus " Dont" Make it as painfull as you can. Crave the pain of my life into my soul" in fine, avea in momentul acela o privire de iti dadea fiori. Intensa. Dureroasa. Totusi minunata, de parca ii parea rau si totodata era fascinat. Iar atunci cand se apleca spre el sa ii ia sufletul si arata intr-un anume fel ( bineinteles ca eu mereu imi imaginez ca atunci cand se uita la Ciel ii vine sa il sarute , dar asta e alta treaba ).

Oricum, este genial din toate punctele de vedere. Si nimeni nu poate rosti mai bine ca el si mai frumos " bocchan". Are o voce senzuala, uneori. Alteori e cruda, nemiloasa. Si sa nu uitam de pasiunea lui absolut adorabila pt. pisici. Nu stiu de ce i se potrivesc atat de tare, nu am habar dar pasiunea asta parca a fost facuta special pt el. Replicile pe care le da, speechless.



Răspunsuri în acest subiect
Sebastian Michaelis - de Flash - 18-07-2010, 11:31 PM
RE: Ce părere aveţi despre Seby...adică Sebastian Michaelis o.o - de Teh - 29-08-2010, 02:13 AM
RE: Sebastian Michaelis - de crazzy33 - 03-06-2013, 07:23 PM
RE: Sebastian Michaelis - de scarllette - 04-08-2014, 09:00 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Grell & Sebastian Ekkaterinna 6 4.907 21-09-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Ciel & Sebastian Ekkaterinna 7 5.573 21-09-2010, 08:44 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)