Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Concursuri

#1
Well, am zis ca ar prinde bine si un asemenea topic. NU cu concursurile de pe zup, ci cu concursurile de pe net. Multi dintre voi nu stiu unde sa caute si ce sa caute cand vine vorba de asa ceva. Multi dintre voi ar vrea sa participe la un concurs de proza si habar n-au ce se organizeaza sau pe unde. Multi dintre voi probabil uita ca mai exista si asa ceva :001_huh:

Voi incerca sa postez aici concursurile interactive de pe net, cele pentru scriitori, cele cu premii in carti etc. Vreau sa precizez ca intentia mea nu e aceea de a face reclama, dar mi se pare un topic folositor pentru cei care vor sa participe la asemenea concursuri.

Pentru inceput, voi posta unul la care particip si eu ^^ Este un concurs cu premii in carti, accesibil chiar si celor care nu scriu si totusi sunt pasionati de citit. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi aici si sa iti stresezi prietenii sa clickuiasca linkul pe care ti-l dau ei. Usor, nu? ^^

Sper ca veti gasi folositor topicul. De asemenea daca vreti si voi sa postati concursuri, be my guest. Also, vreau pareri.
[Imagine: chestia.png]
Thank you Isabela! ^^
[Imagine: ObeyMe.jpg]
[size=xx-large]

Blogareala, alea alea...Luftblasse[align=center]



Răspunsuri în acest subiect
Concursuri - de Jasmine - 08-05-2010, 10:27 AM
RE: Concursuri - de Jasmine - 10-05-2010, 11:17 PM
RE: Concursuri - de Jasmine - 11-09-2010, 12:32 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)