Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire din interes

#1
Disclaimer: Nu detin niciun personaj din anime-ul Naruto (in afara de cele create de mine), personajele apartin lui Masashi Kishimoto si nu fac profit de pe urma lor.

Iubire din interes

Capitolul I - Introducere


Intr-o zi frumoasa de vara, o fata pe nume Sakura Haruno, in varsta e 20 de ani isi facea exercitiile de dimineata. Aceasta avea parul de un roz trandafiriu, iar ochii sai erau asemnati cu cele mai scumpe smaralde. Era inalta, slabuta si avea niste forme foarte bine conturate. Era avocata si foarte bogata, dar era singura. Parintii ei murisera cu mult timp in urma, de fapt asta stia ea. Nu ii cunoscuse deoarece decedasera atunci cand ea avea 3 ani asa ca nu-si aducea aminte prea multe despre ei. Nici frati nu avea pentru ca fusese singura la parinti. Tot ce avea era dadaca ei care o crescuse. O iubea mai mult ca orice pe lume. Aceasta locuia intr-o vila cu 3 etaje pe care o cumparase cu ceva timp in urma. Iubea tot ce era frumos asa ca o amenajase dupa bunul ei plac. In spatele cladirii era amenajata o gradina de trandafiri, iar in mijlocul lor era o masa cu 4 scaune imprejurul ei. Biroul acesteia era la parterul vilei, iar camera ei la ultimul etaj. Ii placea inaltimea. La fiecare sfarsit de saptamana se ducea la munte. Iubea frigul pentru ca intotdeuna spunea ca nimic nu este mai rece ca ea. Si asa era! Intotdeuna aceasta era rece si la corp, dar si la suflet.
Langa vila acesteia mai era una putin mai mare ca a ei care era nelocuita. Sakura nu se indragostise niciodata, poate si din aceasta cauza era asa de rece. Un baiat din vechiul cartier in care locuise era foarte indragostit de ea. Acesta o mai vizita din cand in cand, dar aceasta nu-i dadea atentie.
Intr-una din zile, la poarta vilei vecine s-au strans 3 tiruri care aveau in frunte o limuzina neagra. Din ea au coborat 3 persoane. Primul a fost un baiat brunet cu ochii negrii stralucitori pe nume Sasuke Uchiha. Acesta avea 21 de ani si era avocat. Celalalt baiat care coborase ii semana foarte mult lui Sasuke, doar ca era mai inalt ca el. Acesta se numea Itachi in varsta de 23 de ani. Dupa ei a urmat o femeie in varsta de 50 de ani. Ea era cea care ii crescuse pe cei cei frati deoarece parintii lor murisera cu mult timp in urma. Itachi era medic si isi iubea foarte mult meseria, iar impreuna cu fratele sau si-au format o "mica" avere numai a lor. Iubita lui Itachi era bogata si fusese una dintre pacientele lui, asa se cunoscusera ei. Aceasta era si ea avocata.
Sasuke era genul de baiat inchis in el si foarte ingamfat. Nu avea nicio prietena asa ca el nu credea in dragoste si zicea ca dragostea este pentru cei saraci, bogatii iubesc doar din interes. Fratele sau nu il baga in seama pentru ca stia ca nu e adevarat ce credea el. Acesta isi iubea fratele mai mult ca pe el isusi. Niciodata nu vorbea despre moartea printilor sai. Cand Sasuke deschidea subiectul acesta, Il schimba imediat, nici macar doica lor nu vorbea despre asta.
"Niciodata nu o sa-i spun lui Sasuke ca parintii nostrii au fost otraviti de..." dar fu intrerupt de Sasuke.
-Itachi, ce se intampla?
-Nimic, ma gandeam doar. raspunse acesta afisand un zambet sters.
Dupa o scurta pauza Sasuke vorbii din nou.
-Uite ce e, eu vreau sa-mi imi fac birou la firma de avocatura "Tokio".
-Bine! Vei merge maine si vei vedea birourile si iti vei alege unul.
Dupa aceasta Sasuke pleca in camera lui unde era numai mobila neagra. Acesta se intinse pe patul acoperit cu lenjerie de aceeasi culoare cu mobila adormind imediat.

Sakura tocmai citea dosarul unui client. Dupa ce a discutat putin cu el acesta a plecat. Rozali i-a cerut uneia dintre servitoare un pahar cu apa cu lamaie si dupa ce i-a fost adus a urcat in camera ei. Era o camera plina de culori inchise. Patul ei era pe partea stanga iar in partea dreapta a patului era un geam. Acesta avea vedere spre vila alaturata, iar aceea avea si ea un geam care avea vederea spre camera Sakurei. Aceea era a lui Sasuke, dar el nu observase asta. Si cum ziua era pe sfarsite, noaptea sosi cu pasi repezi si ii gasi pe Sasuke si Sakura dormind. Cand veni ora cinei, Mituchi, doica Sakurei, intra in camera acesteia trezind-o.

La vila de alaturi si Sasuke se trezi pentru a luat cina. Numai ca acesta avea mai multa compnie decat Sakura. Dupa ce termina de mancat, brunetul merse in camera sa, dar nu il mai lua somnul deoarece dormise toata dupa-amiaza.
La fel facu si Sakura, aceasta merse in dormitor si privi pe geam desi nu prea avea ce vedea pana cand observa ca la cealalta vila lumina era aprinsa. Vazand asta, Sakura pleca de la fereastra si se schimba intr-o rochie de noapte neagra, de matase si isi desfacu parul ei roz si lung pana la solduri dupa care se puse in fata ferestrei si observa un baiat imbracat in pijamale negre prin care i se vedea trupul sau bine-lucrat. Acesta era brunetul care nu avea somn asa ca statea cu becul aprins si incerca sa gaseasca telefonul mobil, dar in zadar. Acesta aruncandu-si ochii la geam o observa pe Sakura atunci aceasta se lasa in jos. Atunci brunetul se ascunse dupa zid. In acel moment rozalia se ridica, iar Sasuke se puse in fata ferestrei. Cei doi se privira uimiti de ceea ce se intmplase si bufnira in ras, ceea ce nu faceau prea des. Dupa aceasta intamplare bizara, cei doi se pusera in pat.
"Nu se poate sa existe cineva care sa ma faca sa zambesc chiar si pentru cateva momente." gandea Sakura.
"Mda, ce mai vecina am si mai e si bogata, exact ceea ce ma intereseaza!" isi spunea brunetul.
Intr-un final cei doi au fost vizitati de mos Ene adormind.

Stiu ca e cam mic, dar nu am putut sa-l fac mai mare. Sper ca v-a placut si daca tot l-ati citit v-as ruga sa lasati un comm.



Răspunsuri în acest subiect
Iubire din interes - de Lumiere.Kitty - 13-02-2010, 06:39 PM
RE: Iubire din interes - de Suki - 13-02-2010, 11:25 PM
RE: Iubire din interes - de Lumiere.Kitty - 14-02-2010, 04:07 PM
RE: Iubire din interes - de Fifilina - 14-02-2010, 04:49 PM
RE: Iubire din interes - de Lumiere.Kitty - 15-02-2010, 10:26 PM
RE: Iubire din interes - de Lumiere.Kitty - 26-02-2010, 06:06 PM
RE: Iubire din interes - de Suki - 26-02-2010, 06:29 PM
RE: Iubire din interes - de Corina. - 26-02-2010, 09:04 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)