17-07-2007, 11:55 PM
eu ador acest personaj sunt total de acord cu tine flaw..shi eu cred ca e ceva mai deshtept decat L..adica l-a invins printr-un plan intelingent..mie asha mi s-a parut toate acele idei care i-au venit pentru a-l termina faptul ca a renuntzat la un moment dat de note book.. si l-a inmanat altei persoane pentri a se presupune ca nu el e kira si o doamne e un geniu si arata mai bine decat L mie mi se pare personajul perfect, deobcei imi plac evil iar asta e un amestec intre evil and good so it's perfect...sunt si aici de acord cu tine cand zici
"In ceea ce ma priveste afirm sus si tare ca Light e cel mai bun si ca e personajul meu preferat din Death Note." da me to goooooo Light Kira whatever...ideea lui e geniala si anume de a fae lumea un loc mai bun un loc unde sa poti merge pe strada fara sa te pandeasca un violator hot sau criminal la fiecare pas, o lume fara sa te temi de nimic...a facut aceste lucruri cu toate ca stia ce i se va intampla cand va muri...mi-am amintit de moarte..:-( mi s-a parut atat de trist si nu m-am putut abtine sa nu vars o lacrima so *baka me*...Light for ever :3
"In ceea ce ma priveste afirm sus si tare ca Light e cel mai bun si ca e personajul meu preferat din Death Note." da me to goooooo Light Kira whatever...ideea lui e geniala si anume de a fae lumea un loc mai bun un loc unde sa poti merge pe strada fara sa te pandeasca un violator hot sau criminal la fiecare pas, o lume fara sa te temi de nimic...a facut aceste lucruri cu toate ca stia ce i se va intampla cand va muri...mi-am amintit de moarte..:-( mi s-a parut atat de trist si nu m-am putut abtine sa nu vars o lacrima so *baka me*...Light for ever :3
back in black
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see