In sfarsit prima!!! [sau cel putin sper sa fie asa ca nu stiu cat o sa-mi ia pana imi debiteaza mintea ceva] Cred ca ar trebui sa incep prin a-ti multumi pentru capitol, la cat de nervoasa eram, m-am calmat total dupa ce l-am citit, sau ma rog, m-am binedispus, ideea e k intotdeauna ma simt mai bine dupa ce citesc ce scri, e asolut genial. Vai ce n-as fi dat sa fiu in locul lui Kaoru ca sa-i vad pe nebunii aia doi la dus, cred ca as fi avut acelasi reactii, mai putin partea in care m-as fi holbat ca ultimul obsedat [mda, mi-ar fi placut sa fiu baiat ] Ah si cat poate sa-mi placa ca Julian e din ce in ce mai aproape de Kaoru; baiatul asta nu pierde vremea de loc, abia astept sa i-o traga lui Kaoru, va fi sublim. Uf trebuie sa-mi calmez imaginatia, desi se calmeaza ea singura in 20 de minute ca observ ca mi s-au terminat "bateriile".
Oh si inca ceva, daca te mai aud cu parerile alea proaste despre ce scri ti le indes pe unde au venit si te pun sa imi imbraci drasurile roz. Nu cred ca vrei sa sti ce frumos ti-ar sta [desi cred ca ai fi dulce cu ele:X]. Bun, cam asta a fost cu inspiratia din seara asta, mai pastram si pentru data viitoare, spor la scris si noapte bun
edit: se pare ca tot n-am fost prima, poate data viitoare
Oh si inca ceva, daca te mai aud cu parerile alea proaste despre ce scri ti le indes pe unde au venit si te pun sa imi imbraci drasurile roz. Nu cred ca vrei sa sti ce frumos ti-ar sta [desi cred ca ai fi dulce cu ele:X]. Bun, cam asta a fost cu inspiratia din seara asta, mai pastram si pentru data viitoare, spor la scris si noapte bun
edit: se pare ca tot n-am fost prima, poate data viitoare