20-03-2010, 08:13 AM
Waa...Sunt a treia!!! De cand astept capitolu' asta? Serios, chiar nu mai stiu, dar ma bucur enorm ca l-ai pus, Manu!!! :bv:
Mi-a placut foarte mult capitolul asta, 12, cred ca e preferatul meu din acest fic... ;)) Ma bucur ca Gaara s-a intors, ca daca nu, biata Sakura, chiar ajungea schelet, dar apoi cu Kiba! @-) Chiar nu trebuia s-o lasa asa... Ma rog, macar o s-o ia cu el, nu? ;;)
Creseli de tastare... :-j Nada. Decat una micuta la final:
soptest- soptesc
Dar nu conteaza.
Imi place foarte mult cum narati amandoua la persoana I, va imbinati perfect, ideea e minunata, geniala, magnifica, personajele bine alese, nu mai spun de "comedia" lui Gaara :)) .
Abia astept next-ul. Sa-l puneti repede!!! :yada:
Mi-a placut foarte mult capitolul asta, 12, cred ca e preferatul meu din acest fic... ;)) Ma bucur ca Gaara s-a intors, ca daca nu, biata Sakura, chiar ajungea schelet, dar apoi cu Kiba! @-) Chiar nu trebuia s-o lasa asa... Ma rog, macar o s-o ia cu el, nu? ;;)
Creseli de tastare... :-j Nada. Decat una micuta la final:
soptest- soptesc
Dar nu conteaza.
Imi place foarte mult cum narati amandoua la persoana I, va imbinati perfect, ideea e minunata, geniala, magnifica, personajele bine alese, nu mai spun de "comedia" lui Gaara :)) .
Abia astept next-ul. Sa-l puneti repede!!! :yada:
[center][/center]
[center]Sanq's Rx'u! ^^[/center]
[center]Sanq's Rx'u! ^^[/center]