17-03-2010, 08:52 PM
Ahh, ţigările . Well , sinceră să fiu , am fumat o singură dată în viaţă şi o singură tigară . Anyway , nu pot să spun că mi-a plăcut la nebunie sau că îmi e poftă să fumez , încă nu sunt... dependentă . Când am văzut prima dată pozele de pe pachetele de ţigări , m-a pufnit râsul [ unul nebunesc ] . Nimeni nu te poate face să renunţi la ceva dacă tu nu doreşti acest lucru . Imaginile alea sunt un mod stupid de a consuma cartuşe de cerneală and so on . Din câte văd , pe nimeni nu a influenţat şi nu cred că o va face . Dacă vrei fumezi şi dacă îţi doreşti din tot sufletul să te laşi , atunci poate ai şanse de izbândă . Spre exemplu , bunicămea fumează de prin liceu şi acum nu are nici o problemă . Fumează la fel de mult şi bolnavă nu e . De fapt , pot spune că este sănătoasă tun , mă rog , parţial .
În opinia mea , pozele de pe pachete sunt nişte încercări eşuate de a-i face pe oameni să nu mai fumeze .
În opinia mea , pozele de pe pachete sunt nişte încercări eşuate de a-i face pe oameni să nu mai fumeze .