16-03-2010, 12:36 AM
Daca sa fi paranoic include frica de gandaci de orice tip...sau aproape, atunci sunt. Ideea e ca nu pot sa-i sufar, cand ii vad ma iau toate cele, desi stiu ca nu-mi pot face nimic, nu pot sa ma abtin. Cel mai rau mi-e groaza de paianjeni si gandacii aia mari si scarbosi de bucatarie. Cea mai groaznica experienta a fost la tara, era 3-4 noaptea si stateam afara si era sezonul in care sunt gandacii aia imensi, nu stiu cum se numesc, dar sunt ingrozitori si mi-a cazut unul de pe gard pe mine, doamne am simtit ca mor, cred ca am trezit juma' de sat tipand sa-l dea cineva jos. Sau cand eram la bunica mea si am vrut sa-mi fac dus si am vazut o libarca si la fel am inceput sa tip, iar cand eram mica, ca sa ma culce, ma minteau ca vine omida dupa mine. Acum nu am nimic cu omizile, dar cu toate celelalte am: )).
Poate sunt paranoica si pentru ca mi se pare ca asa cum imi merge lunea imi va merge toata saptamana, dar mereu mi s-a adeverit chestia asta asa ca nu pot sa nu cred in ea. Stiu ca poate e doar in mintea mea, insa daca nu merge ceva bine, am pe cine da vina [si ziua de azi a fost groaznica, cel putin o parte din ea]
De intuneric nu mi-e frica, ador intunericul, in sensul ca daca nu am intuneric 100% nu pot dormi, asta poate fi si un dezavantaj. Dar nu intotdeauna a fost asa, cand eram mai mica imi era frica sa stau singura in intuneric aveam impresia ca ar putea fi "ala cu coarne" pe undeva. Si de caini, vai ce frica imi era, vad ca in ultimul timp m-am mai potolit cu frica asta, desi nu definitiv. In fine, or mai fi si altele, nu-mi mai vine nimic in minte acum.
Poate sunt paranoica si pentru ca mi se pare ca asa cum imi merge lunea imi va merge toata saptamana, dar mereu mi s-a adeverit chestia asta asa ca nu pot sa nu cred in ea. Stiu ca poate e doar in mintea mea, insa daca nu merge ceva bine, am pe cine da vina [si ziua de azi a fost groaznica, cel putin o parte din ea]
De intuneric nu mi-e frica, ador intunericul, in sensul ca daca nu am intuneric 100% nu pot dormi, asta poate fi si un dezavantaj. Dar nu intotdeauna a fost asa, cand eram mai mica imi era frica sa stau singura in intuneric aveam impresia ca ar putea fi "ala cu coarne" pe undeva. Si de caini, vai ce frica imi era, vad ca in ultimul timp m-am mai potolit cu frica asta, desi nu definitiv. In fine, or mai fi si altele, nu-mi mai vine nimic in minte acum.