15-03-2010, 02:05 AM
Uf iar am uitat sa dau comm fir-ar sa fie. Am zis ca las mai tarziu si daca nu-mi aduceam aminte acum, ramaneam pe dinafara. In fine, ma bucur ca am reusit sa postez ca doar imi place la nebunie capitolul si merita toata aprecierile:X. Dialogul e exact cum ma asteptam, interesant, face povestea usor de citit si nu ma lasa sa adorm pe mine asteptand sa vina sfarsitul [ca mi s-a intamplat chiar si la yaoi, dar niciodata la ceea ce scri tu si nu mint deloc], si chiar sunt curioasa cum o sa evolueze actiunea.
Well...faza cu Lucifer imi aduce aminte ca asa ii spunea frati-meu lui Luminor pt ca a zis ca seamana Asa ca acum cand aud il vad pe Julian ca pe "mumia" aia ambulanta. Dar mi-a placut asemanarea cu "ingerul cazut din cer" intotdeauna mi s-a parut interesanta povestea asta si acum ca e imbinata cu marea mea pasiune, yaoi-ul e si mai pe gustul meu. Ah si se pare ca o sa mai fie un cuplu, sau cel putin asa sper, mie mi-ar placea sa descri cateva scene si dintre Shinobu si Jin doar mi s-a promis " Si nu-ti face griji... pot sa platesc dublu, ca sa nu fie el nevoit"
Hm...succes la scris in continuare si multa inspiratie
Well...faza cu Lucifer imi aduce aminte ca asa ii spunea frati-meu lui Luminor pt ca a zis ca seamana Asa ca acum cand aud il vad pe Julian ca pe "mumia" aia ambulanta. Dar mi-a placut asemanarea cu "ingerul cazut din cer" intotdeauna mi s-a parut interesanta povestea asta si acum ca e imbinata cu marea mea pasiune, yaoi-ul e si mai pe gustul meu. Ah si se pare ca o sa mai fie un cuplu, sau cel putin asa sper, mie mi-ar placea sa descri cateva scene si dintre Shinobu si Jin doar mi s-a promis " Si nu-ti face griji... pot sa platesc dublu, ca sa nu fie el nevoit"
Hm...succes la scris in continuare si multa inspiratie