14-03-2010, 08:22 PM
Buna,zozy :D Imi cer scuze ca nu ti-am mai comentat demult ficul, dar stii rpoblema mea cu netul si abia acum l-am gasit (ficul) si am apucat sa-l citesc. Imi place foarte mult cum decurge actiunea acestei povesti, Aime e o fata foarte ambitioasa si asta imi place foarte mult la ea. M-a impresionat faptul ca a salvat acel copil negandindu-se la sine deloc. Nu i-a pasat ca ar fi putut sa moara ea pentru a o salva pe acea fetita. Totusi, inca nu inteleg ce vrea Alex de la ele, mi se pare ciudat ca i-a luat esarfa, si totusi, cred ca o place pe fata si dorea cu orice pret sa o revada.
Ai descris frumos si bine, cum am mai spus si ultima data cand ti-am lasat com, ai evoluat formidabil din punct de vedere literar, asa se intampla daca scrii mult, te invati sa devii din ce in ce mai buna.
Astept cu nerabdare nextu', e foarte interesanta povestea si, ca de obicei, iar m-ai lasat in suspans :P.
Gambate! kisu :*:*
Ai descris frumos si bine, cum am mai spus si ultima data cand ti-am lasat com, ai evoluat formidabil din punct de vedere literar, asa se intampla daca scrii mult, te invati sa devii din ce in ce mai buna.
Astept cu nerabdare nextu', e foarte interesanta povestea si, ca de obicei, iar m-ai lasat in suspans :P.
Gambate! kisu :*:*