13-03-2010, 01:06 AM
Un capitol foarte bun , ca de obicei :x . Um , Mircea si Will au avut un motiv foarte intemeiat ca sa se ia la bataie , si vreau sa spun , si in ce hal -.- . Oricum , ma bucur ca Ela a intervenit , mai bine decat sa ii vad pe vreunul dintre cei doi infranti :o3 . Will o face cam prea pe eroul , dar ma bucur ca a fost acolo pentru Ela , ea chiar a avut nevoie de some help . Motivul disputei mi se pare normal , sa zicem , dar en fin , gelozia este o boala ( asa cum am mai spus ) . Ei o vad pe Ela in moduri diferite , dar fiecare o vrea pentru el , caci toti trei tin la ea . Sper ca Dani sa nu se bage in vreo discutie / bataie cu ceilalti doi , nu vreau sa fie ranit :"D . Dar revin la comportamentul lui Will , si inca insist pe faptul ca nu prea imi place . Modul cum vrea el sa o cucereasca pe el este destul de ... incurcat si cam da spre banal uneori . o.o Iar Mircea ... Saracu' Mircea devine din ce in ce mai ... cum sa zic , mai dezavantajat de sora sa si de dragostea pentru Ela . Cel putin asa mi se pare , din moment ce ea nu vrea acum de cat sa petreaca ceva timp cu Dani . Si stiu ca Ela era suparata caci el o lasase balta , deci , asta ii aduce un punct in minus .
Dani m-a facut curioasa , comportamentul sau e mereu asa de fermecator si grijuliu , de nu sti la ce sa te astepti . Sper sa se afle motivul sederii sale cat mai curand , deoarece mor de curiozitate :o3 .
Cam atat ! Astept nextul foarteee nerabdatoare !
* Hugs *
Dani m-a facut curioasa , comportamentul sau e mereu asa de fermecator si grijuliu , de nu sti la ce sa te astepti . Sper sa se afle motivul sederii sale cat mai curand , deoarece mor de curiozitate :o3 .
Cam atat ! Astept nextul foarteee nerabdatoare !
* Hugs *