12-03-2010, 12:59 PM
Capitolul îl citisem mai de mult , dar acum am şi posibilitatea de a posta un comentariu . Ah ce mă enervează că s-a şters ce am scris . Revenind la capitol . Lucas m-a dezămagit , adică făcuse un gest drăguţ , dar se pare că de fapt a vrut să o injecteze cu ceva . Întrebarea care rămâne e de ce ? Trebuie să aibă un motiv şi vreau să aflu . Lucy pare hotărâtă să îl evite , deşi cred că mai bine l-ar înfrunta şi aşa descoper şi eu ce a făcut Lucas . Ah curiozitatea mă omoară . Şi directoare voia să îl pună pe el să o protejeze . Proastă alegere . M-ai făcut să râd la faza asta ...lupul paznic la oi O să apară şi un nou personaj . De abia aştept . Cu cine oare s-a întâlnit ? Cu Lucas sigur nu , atunci cu Paul . În ciuda comportamentul lui Lucas , tot îl prefer pe el . O să cred în nevinovăţîa lui până la proba contrarie .
Ah acum trebuie să aştept un nou capitol să văd ce se mai întâmpla . Baftă la scris !
Ah acum trebuie să aştept un nou capitol să văd ce se mai întâmpla . Baftă la scris !