Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rănile unei despărţiri [Cinema Bizarre yaoi; KiroxYu; +16]

era chiar cu kiro filmul :blink:
waw, daca eram in locul lui imi iesam din minti... da cine i-a filmat pe ei in momentele alea... yu :|
si chiar nu inteleg de ce strify s-a despartit de el... chiar daca kiro vroea sa se desparta, totusi il inteleg ca a fost socat..
... tipa din vecini si mie mi se pare putin pitzi dupa cum a descris-o... cred ca Yu a acceptat-o doar pentru a-l face pe Kiro gelos :chuu:
imi place mult comparatia folosita pentru a o descrie: "la fel de întunecat ca şi o noapte fără stele"

Kiro mi se pare ca nu stie inca ce vrea, nu numa mi se pare, asa si e... dar cu timpul presupun ca totul in mintea lui v-a devenii mai clar, si v-a sti defapt pe cine iubeste ...

"Cu toate ca nu pare, totul in acest fic se intampla cu un scop iar tot ce tine de sentimentele persoanjului principal este asezat cat se poate de logic, tinand cont de evenimente."- observ ca ai dreptate prin ce ai spus aici... toate au un sens, iar daca sunt nelamuriri in privinta sentimentelor lui, totul cred ca se va lega mai bine pe parcurs... acum bietul de el e nehotarat :ha:

iarasi nu am gasit greseli de ortografie, sau nu am fost eu suficient de atenta.
cu fiecare episod acest fic devine mai interesant, si te felicit pentru profresele treptate pe care le faci...

abea astept NEXT-ul :pls:

Răspunsuri în acest subiect
RE: Rănile unei despărţiri [Cinema Bizarre yaoi; KiroxYu; +16] - de dennnny_kiro - 08-03-2010, 09:16 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] EcstasyLove (Cinema Bizarre+18) NiceBlueExorcisist 14 10.843 31-07-2012, 03:25 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Cinema Bizarre dennnny_kiro 1 2.303 03-03-2010, 09:50 PM
Ultimul răspuns: AyameXx

Utilizatori care citesc acest subiect:
12 Vizitator(i)