17-07-2007, 09:59 PM
shessomaru +1 becose i like him
cred ca e unul dintre personajele mele preferate shi chiar cred ca merita acest punct nu e vorba doar ca imi place mie dar shi ca atitudine ca tot ...are mereu situatzia sub control orice ar fi nu prea are momente cum are inuyasha momente jenante sau ceva de genul e serios shi nu e baka asha ca inu
nu vreau sa fac o comparatzie dar in fine so cred ca am spus destule shi cred ca vam lamurit de ce merita punctul meu...^ ^
miroku -1 pentru ca e cam pervers e adevarat ca la inceput ma super amuza shi il placeam aica imi placea atitudinea lui pana cand am aflat ca de fapt ceea ce imi placea mie era perversitate mie imi placea deoarece credeam ca glumeshte oricum e un personaj amuzant dupa mine imi pare putzin rau ca ii scad dar...o pune pe sango in situatzi jenante shi o fcae sa sufere so..sorry miroku^ ^""
Inuyasha 11p
Shessomaru 15p
Naraku 8p
Kagome 10 p
kikyo 10p
Shippo 10 p
Koga ~8 p
Sango ~12 p
Miroku ~10 p
Ayame ~10 p
Kirara ~10 p
Myoga ~9 p
Rin ~10 p
Kagura ~10 p

miroku -1 pentru ca e cam pervers e adevarat ca la inceput ma super amuza shi il placeam aica imi placea atitudinea lui pana cand am aflat ca de fapt ceea ce imi placea mie era perversitate mie imi placea deoarece credeam ca glumeshte oricum e un personaj amuzant dupa mine imi pare putzin rau ca ii scad dar...o pune pe sango in situatzi jenante shi o fcae sa sufere so..sorry miroku^ ^""
Inuyasha 11p
Shessomaru 15p
Naraku 8p
Kagome 10 p
kikyo 10p
Shippo 10 p
Koga ~8 p
Sango ~12 p
Miroku ~10 p
Ayame ~10 p
Kirara ~10 p
Myoga ~9 p
Rin ~10 p
Kagura ~10 p
back in black
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate
![[Imagine: zvx369.png]](http://i142.photobucket.com/albums/r83/darck_gril/zvx369.png)
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate
![[Imagine: zvx369.png]](http://i142.photobucket.com/albums/r83/darck_gril/zvx369.png)
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see