Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jurnalul blestemat [+16]

Capitolul 10: Miros de crini si dragoste nebuna

Inchizand ochii, Norina savura placerea de a dansa cu cel iubit de ea, apropiindu-se din ce in ce mai mult de el, ajungand chiar sa-l imbratiseze sub privirile mirate ale celor din jur. Cu fiecare pas fata devenea tot mai tandra si mai atragatoare, facandu-l pe Yura sa o doreasca din ce in ce mai mult.

Dansul fu terminat intr-un mirific ecou de aplauze pentru noul rege si pentru noua regina. Cei doi fusesera poftiti mai apoi in curte pentru a urmarii focurile de artificii alaturi de ceilalti invitati. Norina refuza categoric sa priveasca din curte, luandu-si “regele” si mergand la balconul rotund de la etajul intai, impodobit acum cu trandafirii de culoarea sangelui.

Privira un timp imbratisati miile de focuri colorate ce impanzeau cerul, nespunandu-si nimic unul celuilalt. Dupa aproximativ zece minute Yura rupse tacerea, asezand capul pe umarul ei.

- Reusita petrecere! Multumesc pentru un dans superb!

-Cu placere! Si multumesc de complimente dar… pentru mine ar fi fost ceva banal daca nu ai fi aparut tu sa-mi indulcesti inima. Rase Norina, privindu-si regele ce o sorbea din priviri.Cu miscari usoare baiatul o cuprinse de mijloc, apropiindu-se de urechea ei si soptindu-i incet:

-Vino cu mine… vreau sa iti arat ceva… Vocea lui rece si clara ii rasuna fetei in minte, dand nastere unor fiori fierbinti ce-i penetrau corpul, facandu-o sa tresara la fiecare cuvand si provocandu-i niste emotii nemai intalnite pana acum.

O lua de mana parasind balconul si indreptandu-se spre dormitor. Atunci cand deschise usa acestuia, Norina ramase socata. La coltitile patului si in vaza stateau asezate in buchetele, flori de crini albe, impanzind cu mirosul lor puternic si placut intreaga camera. Deasemenea , pe cuvertura movalie a patului stateau asezate petale ale aceleiasi flori. Pe fereastra mare dinspre gradina venea insa miros de liliac inflorit, ce facea totul sa para parca desprins dintr-un vis interminabil intr-o minunata nopte de mai ce nu se mai sfarsea.

Yura o lua pe fata usor in brate, intinzandu-o pe pat si privind-o in ochii sai albastri ca apa lagunelor. Brusc isi aminti de incidental ce se intamplase cu numai trei zile inainte de bal, devenind trist si abatut.

Flashback

“Baiatul o intinse pe pat si se azeza peste ea privind-o fix. Incepu apoi sa o sarute pe gat si sa-i desfaca incet camasa, jucandu-se cu man ape spatele ei. Norina insa privea in gol, abatuta, lasandu-l pe baiat sa-si faca jocul.

-Ce e cu tine? Nu ai nici o reactie…

-Dupa cum ai spus si tu! Sunt doar o papusa… trupul meu este in mainile papusarului dar sti tu… privirea mea este goala, absenta, lipsita de orice sentiment.

Incremenit de cuvintele ce-i fusesera adresate, Yura isi inceta jocul, privind un timp in gol, apoi asezand capul pe pieptul fetei. Doua lacrimi nevinovate i se prelinsera pe obraz. Deabia atunci realiza ce facuse. O ranise pe singura persoana pe care o iubise vreodata.

-Ce s-a intamplat? De ce nu continui? De ce nu-ti potolesti setea de a ma avea? Stiu ca asta vrei! Mereu ai vrut asta!”

End of flashback

Se ridica usor de pe ea, asezandu-se pe marginea patului si privind in pamant.

-Ce s-a intamplat? Intreba Norina vazand reactia iubitului sau si ridicanduse la randul ei.

Parca interupt din visare Yura ridica incet privirea din pamant, rostind:

-Nimic… doar ca…

Dandu-si seama ce se intampla, fata-i puse un deget pe gura, impiedicandu-l sa mai continue.

-Stt… Yura, iarta-ma bine… nu trebuia sa ma comport asa… este in regula… eu… te iubesc nespus de mult si vreau sa fiu a ta. Indiferent de ce s-a intamplat si de ce mi-ai facut, inima mea tot pe tine te vrea. Nu o pot face sa te uite si nici nu vreau asta.

Impresionat de cuvintele fetei, baiatul o lua in brate dandu-i un sarut apasat si dorit dupa care se aseza cu capul pe umarul ei. Statura asa cateva minute, dupa care Norina se lasa tandru pe spate, indemnandu-si iubitul sa continue. Acesta din urma se aseza peste ea, sarutand-o pasional pe gat si pe piept, mangaindu-i in acelasi timp sanii perfect rotunzi. Placerea nemasurata si valurile fierbintii de sange ce-i strabateau acum corpul, o faceau pe fata sa raspunda la fiecare miscare a acestuia.

Yura inlatura cu tandrete fiecare piesa vestimentara, ce acoperea trupul perfect al fetei, explorandu-l in voie. Facu la fel si cu hainele sale, lasandu-si iubita sa admire un corp bine lucrat.

Dupa ore de momente fierbinti si de placere nemarginita, cei doi adormira extenuati, imbratisandu-se reciproc. Fata adormi cu capul pe pieptul baiatului in timp ce Yura o tinea protector in brate, nedorind sa-i mai dea vreodata drumul.

Răspunsuri în acest subiect
Jurnalul blestemat [+16] - de Splendora Cromwell - 05-02-2010, 09:51 PM
RE: Jurnalul blestemat +16 - de A'Svear - 05-02-2010, 10:12 PM
RE: Jurnalul blestemat +16 - de A'Svear - 07-02-2010, 02:06 PM
RE: Jurnalul blestemat +16 - de Verrine - 09-02-2010, 01:18 PM
RE: Jurnalul blestemat +16 - de Verrine - 09-02-2010, 01:46 PM
RE: Jurnalul blestemat +16 - de Verrine - 10-02-2010, 08:54 PM
RE: Jurnalul blestemat +16 - de A'Svear - 10-02-2010, 09:26 PM
RE: Jurnalul blestemat +16 - de Verrine - 11-02-2010, 09:59 PM
RE: Jurnalul blestemat +16 - de Verrine - 15-02-2010, 11:53 AM
RE: Jurnalul blestemat +16 - de Verrine - 17-02-2010, 07:10 PM
RE: Jurnalul blestemat +16 - de Splendora Cromwell - 07-03-2010, 08:13 PM
RE: Jurnalul blestemat +16 - de MissyTA - 16-03-2010, 10:40 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jurnalul unei fete pierdute in amintiri Hinata-san 3 3.289 13-10-2013, 12:26 AM
Ultimul răspuns: Mathilde
  Jurnalul întunericului Marie 1 2.133 18-12-2011, 04:31 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Jurnalul amicului meu onu' 4 3.198 12-12-2011, 08:59 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Jurnalul vietii mele - [+18] Layla. 47 26.764 09-10-2011, 03:30 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^
  Blestemat aurelyon 2 2.456 31-07-2011, 11:37 PM
Ultimul răspuns: aurelyon
  Blestemat aurelyon 0 1.925 28-07-2011, 11:29 PM
Ultimul răspuns: aurelyon
  Cartierul blestemat ! Ely14 2 2.651 03-04-2011, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Little Star
  Cartierul blestemat ! Ely14 1 2.402 02-04-2011, 09:15 PM
Ultimul răspuns: Eclair.
  Jurnalul secret al vietii mele [+18] Savarina Ali 7 8.113 21-09-2010, 11:36 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Jurnalul unei adolescente imature Little Star 4 3.633 16-12-2009, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Sushiiushii

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)