Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

House. House M.D. Doctor House

It can be spoiled ...
Doctor House se numără printre seriale de care am fost plăcut
impresionată . Nu ştiu exact ce episoade am văzut din primele două sezoane sau dacă le-am văzut pe toate , dar am descoperit mai mult din greşeală acest serial . Era o perioadă în care eram foarte pasionată de medicină , mai ales că a coincis cu momentele în care învaţam pentru orele de biologie . Oricum atunci mă bucura să vad că avea cât de cât habar despre ce era vorba . Şi cunoşteam câţiva din termeni folosiţi de House .
Gregory , deşi prefer mai mult House , mi s-a părut un personaj fascinant . Întreaga lui personalitate mi-a plăcut : e ironic ( în fiecare episod are nişte replici remarcabile , ah şi uite că acum nu îmi vine niciuna în minte ) egoist , sarcastic . răutăcios , poate chiar enervant pentru unele persoane . Dar un doctor excelent care mai mereu , în ciuda metodelor nu prea ,,ortodoxe " reuşeşte să rezolve un caz . Oricum întreaga poveste este una interesantă şi nu se bazează doar pe cazurile rezolvate de House , prezentând în paralel şi viaţă personajelor şi intrigile cu care se confruntă . Cred că cel mai mult mi-a plăcut episodul în care a salvat o fată bolnavă de cancer , oricum a fost un episod emoţionant . Mi-a părut destul de complicat pentru că nu l-am urmărit de la început , dar pe parcurs am ajuns să cunosc şi chiar să îndrăgesc personajele .
Actorul Hugh Laurie este perfect pentru acest rol , mi-am plăcut cum a dat viaţă personajului şi a jucat uimitor .( And he has beautiful ,blue eyes ) . L-am mai îndrăgit şi pe Jesse Spencer , deşi parcă aş fi vrut să aibă un caracter mai dominant .
Momentan urmăresc al patrulea sezon , deşi cam greu , pentru că îl vizionez la tv . Per total consider că este un serial care merită vizionat , fie pentru actorii excelenţi sau pentru poveste intrigantă . Vi-l recomand , merită văzut .

Răspunsuri în acest subiect
House. House M.D. Doctor House - de Flaw - 05-03-2010, 01:48 AM
RE: House. House M.D. Doctor House - de Neith - 05-03-2010, 11:50 PM
RE: House. House M.D. Doctor House - de Adelayde - 01-09-2010, 10:59 AM
RE: House. House M.D. Doctor House - de Acadea' - 18-09-2010, 09:12 PM
RE: House. House M.D. Doctor House - de Slayer - 13-02-2011, 07:44 AM
RE: House. House M.D. Doctor House - de Daria - 24-09-2011, 12:04 AM
RE: House. House M.D. Doctor House - de CyBeR - 13-10-2011, 12:20 AM
RE: House. House M.D. Doctor House - de irina3ser - 03-04-2012, 06:46 PM
RE: House. House M.D. Doctor House - de DeDal N. - 30-05-2012, 04:14 PM
RE: House. House M.D. Doctor House - de K.V. - 02-06-2012, 11:24 PM

Subiecte de discuție similare...