02-03-2010, 07:15 PM
V-am citit micul capitol si nu pot lauda decat figurile de stil, mi-au placut extrem de mult. S-a spus despre punctele de suspensie ( exagerate) si despre faptul ca nu ati descris personajele ( cel mai important lucru). Nu e o idee chiar originala, cunosc o pers care a avut/are un fic care are ca teme tot acest pradatorism intre vanatori si vampiri.
Imi place personalitatea fetei, dar e previzibila relatia care se va naste intre ea si baiat, asa cum a spus si FallenAngel.
Ati avut niste greseli: pesoana - persoana
ascestia - acestia
sprinjina - sprijina
trasnsformand - transformand
inunecand - intunecand
Cam astea sunt, greseli obisnuite deci nu e nici o crima. A mai fost ceva ce nu mi-a placut. Acei "profii" chiar nu a sunat bine, e oke avand in vedere ca a spus fata, dar totusi parca nu au ce cauta intr-un astfel de fic.
In fine, astept urmatorul capitol.
Bafta si spor la scris!
P.S Pozele nu mi se vad.
Imi place personalitatea fetei, dar e previzibila relatia care se va naste intre ea si baiat, asa cum a spus si FallenAngel.
Ati avut niste greseli: pesoana - persoana
ascestia - acestia
sprinjina - sprijina
trasnsformand - transformand
inunecand - intunecand
Cam astea sunt, greseli obisnuite deci nu e nici o crima. A mai fost ceva ce nu mi-a placut. Acei "profii" chiar nu a sunat bine, e oke avand in vedere ca a spus fata, dar totusi parca nu au ce cauta intr-un astfel de fic.
In fine, astept urmatorul capitol.
Bafta si spor la scris!
P.S Pozele nu mi se vad.