28-02-2010, 12:38 PM
Il iubesc pe Willll:X
O mie de punct pentru el:X Serios e asa un dulce, wow, cum sa faca asta mai? Sa ii dea toate sansele lui Mircea sa o cucereasca pe Ela? Oh, e adorabil tipu asta. Logic are si defecte, dar imi place mai mult acum de el decat de Mircea( el a decazut din cauza lu' sor'sa aia idioata) O da si ce mi-a placut de Bianca, :))sa ii dea papuci fiindca tipu a vrut sa ii cunoasca parinti:))o frate, ce tare. Astea doua is :))"beton" ( ce limbaj folosesc)
Sper ca in curand Ela sa se razbune pe fufele alea si pe " Mircea" daar si pe "Domnisoara cea mai proasta din univers-Sonia":
Sper sa pui in curand capitolul si sa fie luuung luuung foarte lung, ok?
Succes la scris, si ai grija ce scri mai;))
Kissu si hugggzz:X:*
O mie de punct pentru el:X Serios e asa un dulce, wow, cum sa faca asta mai? Sa ii dea toate sansele lui Mircea sa o cucereasca pe Ela? Oh, e adorabil tipu asta. Logic are si defecte, dar imi place mai mult acum de el decat de Mircea( el a decazut din cauza lu' sor'sa aia idioata) O da si ce mi-a placut de Bianca, :))sa ii dea papuci fiindca tipu a vrut sa ii cunoasca parinti:))o frate, ce tare. Astea doua is :))"beton" ( ce limbaj folosesc)
Sper ca in curand Ela sa se razbune pe fufele alea si pe " Mircea" daar si pe "Domnisoara cea mai proasta din univers-Sonia":
Sper sa pui in curand capitolul si sa fie luuung luuung foarte lung, ok?
Succes la scris, si ai grija ce scri mai;))
Kissu si hugggzz:X:*
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"