28-02-2010, 12:27 PM
Ti-am citit fic-ul cu vampiri, ( sunt insetata dupa astfel de demoni ;)) ) Hm...e interesant dar nu mi-au placut anumite lucruri.
Actiunea e cam grabita, descrierea, sa spunem ca este dar nu destula. Nu ai transmis nici un sentiment, treceam peste fraze fara sa pot simtit nimic. Eu imi imaginez cand citesc sau scriu ( presupun ca nu sunt singura ) ceea ce intareste modul de a intelege ce simte personajul. Dar acum nu am putut, mi-am imaginat dar nu am simtit nimic.
Am gasit si niste greseli, iata-le:
pntru - pentru
privrea - privirea
ochi - ochii
care-ia - careia ( nu se scrie dezlegat )
colyi - colti
crdeam - credeam
El crdea - el credea
gustl - gustul
Cam atat am gasit, sunt greseli din graba deci fi mai atenta pe viitor. Descrierea personajelor nu le-ai facut, desi acest lucru e unul dintre cele mai importante intr-un fic. Mi-as fi dorit ca macar vampirul sa-l descrii, era cam cel mai important.
Etoo, astept sa citesc urmatorul capitol. Spor la scris!
Actiunea e cam grabita, descrierea, sa spunem ca este dar nu destula. Nu ai transmis nici un sentiment, treceam peste fraze fara sa pot simtit nimic. Eu imi imaginez cand citesc sau scriu ( presupun ca nu sunt singura ) ceea ce intareste modul de a intelege ce simte personajul. Dar acum nu am putut, mi-am imaginat dar nu am simtit nimic.
Am gasit si niste greseli, iata-le:
pntru - pentru
privrea - privirea
ochi - ochii
care-ia - careia ( nu se scrie dezlegat )
colyi - colti
crdeam - credeam
El crdea - el credea
gustl - gustul
Cam atat am gasit, sunt greseli din graba deci fi mai atenta pe viitor. Descrierea personajelor nu le-ai facut, desi acest lucru e unul dintre cele mai importante intr-un fic. Mi-as fi dorit ca macar vampirul sa-l descrii, era cam cel mai important.
Etoo, astept sa citesc urmatorul capitol. Spor la scris!