26-02-2010, 11:52 PM
Hm, în general oamenii se schimbă, ei nu sunt aşa cum ne dorim noi. Spre exemplu eu nu am alţi prieteni decât aici pe forum şi prin ţară. Vorbim pe mess şi la telefon, căci la mine în oraş nu pot avea prieteni, deoarece ei sunt foarte...cum să spun, s-au degradat aşa de tare, nu mai au principii, nu mai există moralitate şi lucrurile care um om ar trebui să le aibă. În general mă înţeleg bine cu colegii de clasă, dar aşa să fim prieteni nu, mai mult decât colegi, amici de şcoală nimic mai mult. La mine în oraş cel puţin sunt foarte mulţi care cum să spun, nu...nu gândesc. Parcă le-a şters cineva creierul. Sunt aşa de preocupaţi de ei înşişi şi nici unul din ei nu au prieteni aşa. Se folosesc între ei. Spre exemplu nişte fete de liceu sunt prietene doar pentru ca să obţină de la una şi de la cealaltă ţigări. Şi nu glumesc, lucrurile astea se întâmplă din păcate şi nu le poţi schimba gândirea cu nici un fel. Au ajuns foarte urât şi nu se poate face nimic pentru ei.
Lumea a ajuns urât de tot, sincer de aceia prietenii nu mai există pentru că în primul rând nu mai sunt principiile şi moralitatea de altă dată şi respectul faţă de persoana respectivă.
Lumea a ajuns urât de tot, sincer de aceia prietenii nu mai există pentru că în primul rând nu mai sunt principiile şi moralitatea de altă dată şi respectul faţă de persoana respectivă.
-