26-02-2010, 01:43 AM
Stiu o gramada de opere de ale lui Shakespeare, facand actorie(curs in care inveti sa fii un actor, stiti voi)am avut piese dupa scrierile lui si majoritatea sunt scrise dramatik dar tot odata si dintr-un anumit punct de vedere a iubirii, sincer imi place si cred ca el merita si acuma dupa ani in care nu a vazut lumina zilei si nici o va face sa i se recunoasca meritele, este unul dintre putini autori ale caror carti nu imi dispar din inima. Acum am vazut ca am primit comentari de la useri care nu favorizeaza cartea si nu ma opun cu nimik pentru ca fiecare are parerea lui si cred ca conteaza ca fiecare sa aiba o alta parere.
Am fost demoralizata cand am vazut ca nu multi(pardon chiar foarte putini) au dat un raspuns/o parere despre aceasta carte si am crezut ca nimeni nu a citit-o dar am fost linista ca rasarind din nou pe site am descoperit noutati bune si rele p'aci.
Revenind la carte si eu am vazut filmul dupa ea si unul dintre personaje (Julieta) mi s-a parut nepotrivit.
Multumesc pentru pareri si mai astepti(cat mai multe catmai bine si scoate-ti mai repede capul din cochilie).
Am fost demoralizata cand am vazut ca nu multi(pardon chiar foarte putini) au dat un raspuns/o parere despre aceasta carte si am crezut ca nimeni nu a citit-o dar am fost linista ca rasarind din nou pe site am descoperit noutati bune si rele p'aci.
Revenind la carte si eu am vazut filmul dupa ea si unul dintre personaje (Julieta) mi s-a parut nepotrivit.
Multumesc pentru pareri si mai astepti(cat mai multe catmai bine si scoate-ti mai repede capul din cochilie).
Uita-te in sus...
Uita-te in jos...
Acum uita-te la mine...
Fac misto de tine!!!
Uita-te in jos...
Acum uita-te la mine...
Fac misto de tine!!!