23-02-2010, 03:29 PM
@ÅžtefănuÅ£, copilu, ÅŸtiu ce-i aia o soprană.Ohh eÅŸto ofensat că Å£i-am spus părerea mea ? Åži nu, nu am gura mare, dar unii români nu au păreri proprii, ci le „imprumută†de la alÅ£ii ÅŸi eu nu fac parte din acea categorie.Ce vroiai ? Eu nu am fost de acord cu părerea ta, deci Å£i-am spus părerea mea.Dacă nu eÅŸti de acord, nu-mi pasă.Nu sunt genul de persoană care să tacă ÅŸi să înghită.Tac când trebuie, dar acum intru în alt subiect.Åži tu, păpuÅŸel, te-ai adâncit în alt subiect, cu a mea „gură mareâ€.
@Restul Scuze de off topic, dar nu m-am certat.Doar mi-am spus părerea.Nu am iscat ceartă, dacă asta credeţi.Doar prin nişte argumente/păreri proprii nu vreau să isc cearta.Cât despre Yusei, s-a simţit ofensat : )) şi şi-a spus şi el părerea.Mai delicat decât vroia anterior.: )
Baftă.
@Restul Scuze de off topic, dar nu m-am certat.Doar mi-am spus părerea.Nu am iscat ceartă, dacă asta credeţi.Doar prin nişte argumente/păreri proprii nu vreau să isc cearta.Cât despre Yusei, s-a simţit ofensat : )) şi şi-a spus şi el părerea.Mai delicat decât vroia anterior.: )
Baftă.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)
(Sid Vicious)