21-02-2010, 10:53 PM
[spam & off topic] PuiuÅ£, era o părere.Åži niiiiiimeni nu-mi poate schimba părerea.Eu aÅŸa cred. Am uitat să zis „rasfăţatâ€, dar ehhhhh ... ÃŽn fine, dacă ar probleme, „call meâ€. [/spam & off topic]
[Superpost, no spam, no off topic, just ON TOPIC !!!!] A'Svear
Mă duce cu gândul la o corabie.Nu ştiu de ce.Mă gândesc la mare, la un căpitan mai bine zis.Un căpitan, cu barbă, şi crunt.Un bun patriot, un pirat mai bine zis.Un pirat îmbrăcat în albastru, unul de vreo 30 de ani, din fericire, cu 2 ochi şi cu 2 picioare, fără papagal pe umăr.Un om devotat, care fură pentru africanii negri din Africaaaa.Ciudate gânduri mai am. [/Superpost, no spam, no off topic, just ON TOPIC !!!!]
[Superpost, no spam, no off topic, just ON TOPIC !!!!] A'Svear
Mă duce cu gândul la o corabie.Nu ştiu de ce.Mă gândesc la mare, la un căpitan mai bine zis.Un căpitan, cu barbă, şi crunt.Un bun patriot, un pirat mai bine zis.Un pirat îmbrăcat în albastru, unul de vreo 30 de ani, din fericire, cu 2 ochi şi cu 2 picioare, fără papagal pe umăr.Un om devotat, care fură pentru africanii negri din Africaaaa.Ciudate gânduri mai am. [/Superpost, no spam, no off topic, just ON TOPIC !!!!]
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)
(Sid Vicious)