Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Trei minute! [+16] [yaoi]

Musa*-te inteleg perfect cu scoala,sper ca ai luat note mari la materiile pentru care te pregateai,si apropo ai grija sa nu exagerezi cu invatatul.Iti poate face rau.Ai grija de tine!Sanatatea e mai presus de orice!Multumesc pentru comm si apreciere :X :*

"Capitolul 4"

"Adevar sau minciuna?!"

Negura linistita a serii se lasa usor peste orasul molcom.Picaturile delicate ale ploii,palmuiau,parca din adins ferestrele imaculate ale caselor.Ciripituri ragusite se auzeau din neant,oferindu`le indragostitilor prilejul de a cunoste o seara romantica de vara.Strazile se raceau treptat din pricina umezelii,ceea ce pe unii soferi ii nemultumeau.Intr`un cartier,aparent linistit,din buricul orasului,intr`o camera in care intunericul domnea mandru,pe un pat mare de doua persoane.Statea pe jumatate adormit un adolescent,ce putea fi confunda cu un inger, din pricina hainelor total albe.Gandurile lui pluteau undeva spre ziua de Valentine`s day care se apropia ca o sageata gata sa`ti strapunga inima.O ura,pur si simplu ziua indragostitilor,era pentru el,un chin apasator.Candva...de mult astepta cu atata nerabdare acea zi importanta,insa,dezamagirea a fost pe masura asteptarilor.Isi cufunda capul in cearceaful alb din matase,decizand ca are nevoia de a comunica cu cineva.Se ridica incetisor in capul oaselor,punandu`si laptopul pe picioare.Il priveste nonsalant,si totusi putin nesigur,ce era de facut?poate o convorbire virtuala pe mess,de ce nu?la urma urmei asa urma sa`ti lase gandurile deoparte,macar pentru cateva minute...din pura plictiseala decide sa vorbeasca cu persoane din lista surorii lui,cine stie peste cine dadea?!.Timp de cinci minute sa holbat fara sa clipeasca pe ecranul laptopului,dar,nici un nume nu`i atragea atentia,sau poate ca unul tot ii dadea batai de cap,acela fiind "trei minute" ,nu`i intelegea sunsul si asta il enerva la culme,asa ca decide sa inceapa o conversatie cu acest tip/tipa:
Mya:buna seara!
trei minute:buna!
te pot ajuta cu ceva?
Mya:nu,doar vruiam sa vorbesc cu cineva,ma plictisesc...
trei minute:aha..sa presupun ca nu esti Mya?
Mya:nu,nu sunt fratele ei!Dar tu esti baiat sau fata?-il intreb eu fara vreo scuza sau ceva de genul
trei minut:baiat :) iubire
"Iubire"?!nu imi venea sa cred cat cinism putea sa aiba baiatul asta,puteam sa`l reped,dar nu am facut`o,dintr`un motiv anume, vruiam sa vorbesc mult mai mult cu el.
Mya:Ah...ce frumos suna!(bineinteles i`am spus asta in gluma,razand de unul singur)
trei minute:hm si asta nu e tot,ce faci de craciun?
Am evitat putin,nu stiam ce sa`i raspund,imi era oarecum teama!
Mya:cred ca voi sta in pat!
trei minute:Hahaha...esti tare dragut! Nu ai vrea sa ne intalnim?
Ma exaspera,trecusera doar cateva minute de conversatie si el deja vruia sa ne intalnim,cat de josnic.Fara vreo formula de inchieiere,am inchis laptopul,eram deja foarte nervos si orice lucru cat de marunt, putea sa`mi elibereze taifunul din interior.

Norisorii pufosi se adunau in cor pe cerul albastru,frunzele galbui,vestitoare inraite ale toamnei pluteau zburdalnice prin parcul de castani.Numai un albastrui cu privirea rece ca gheata se plimba singuratic pe o alee pustie.Se aseaza plictisit pe una dintre banci,isi cuprinde chipul intre palme oftand adanc.Gandul il purta departe spre o anumita fiinta ce il tulburase oarecum.Simte deodata un parfum mirific,il inspira,il inspira pana ce cade intr`o prapastie fara fund.Vrea sa`si lase trupul greu sa cada in neant insa,doua brate finute ii cuprind mijlocul evitand tragica cadere.Cu privirea`i pierduta acesta priveste nesigur persoana ce tocmai il salvase.
-Stai bene?-il intreaba Sunao zambind
-Acum ma iei pe italiana?!Da,sunt bine!-adauga tanarul indiferent,lundu`si o pozitie demna de un barbat perfect sanatos.
Isi lipeste spatele de spatarul bancii,stergandu`si inacelas timp fruntea umeda cu o batista.Alaturi de el se aseaza si Sunao pierzandu`si privirea in magnificul peisaj al parcului.Timpul trecea tacut,nici un zgomot nu mai perturba linistea asternuta peste cei doi tineri.Intr`un final,satul de atatea ganduri,Yuiji isi face curaj si deschide o conversatie:
-De unde ai invatat italiana?-il intreaba sec
-Nu stiu.Mintea imi dicteaza cuvintele iar,eu le pronunt.-In momentul in care adolescentul si`a ridicat privirea spre "cumnatul"sau a ramas paralizat.Ochii aceia turcoaz pe care i`a intalnit in parcul din fata blocului,acum,aveau o stralucire demonica.Ura pur si simplu radia,parca,parca vrand sa tipe in gura mare ca detesta intraga omenire.Trupul incepea sa`i tremure la contactul pe care l`a avut palma albastruiului cu obrazul sau.
-Si tie tie frica de mine?Nu`i asa?!-a rostit Yuiji in soapta,apoi dintr`un foc i`a acaparat buzele tremurande intr`un sarut salbatic,violent.Buzele lor fierbinti se atingeau una pe cealalta in timp ce cu ajutorul caninilor se muscau reciproc,provocand rani adanic si sangeroase.Dupa minute in sir Sunao a intrerupt sarutul lasandu`si privirea in jos.
-Se trovate qualcosa di strano su di me, come avete reagito?
Vocea putin grava a lui Yuiji ii dadea o senzatie ciudata pe sirea spinarii,mai ales dupa acel sarut patimas.Se simtea vinovat,ce ar fi spus sora lui daca afla acest lucru?Cu siguranta l`ar fi renegat ca frate,ba mai mult,ar fi innebunit de tristete.Insa,acel sentiment ciudat din inima nu`l lasa sa se indeparteze de albastrui.Oare acesta este inceputul unei relatii?Nu,nu poate sa faca asta,trebuie sa se stapaneasca pe sine.
-Non so ...

-Are Siren....
Auzind acest lucru ,baiatul sa ridicat ca fulgerat de pe banca.Mintea ii dicta doar doua cuvinte simple si,totusi nebunesti: "Sunt siren",vruia sa o ia la fuga,nu mai percepea o discutie normala cu iubitul surorii lui.Printre ceata asternuta asupra ochilor a observat doua lacrimi mari si rotunde rostogolindu`se pe chipul alb,al celui aflat inca pe banca.Se tot intreba daca e o minciuna,dar cine ar fi putut sa inventeze asa ceva?!Oare era nebun?Da,acesta era singurul raspuns logic pe care i`l dicta mintea.A vrut sa plece insa, mana puternica a lui Yuiji la prins de incheietura obligandu`l sa`l priveasca in ochi.Minute bune au ramas asa,imbratisati,uitand de lumea ce incepea sa treaca pe langa ei,privindu`i ciudat.Vorbeau din priviri,cu sinceritate,vrand sa se convinga unul pe altul ca intradevar asa este...
-Cum sa intamplat asta?-il intreaba adolescentul soptindu`i la ureche,ramanand bineinteles tot in pozitia anterioara.
-Pai e o poveste lunga,asa ca am so scurtez nitel-vocea lui,acum,pare mult mai calma.La varsta de paisprezece ani,am aflat ca sunt adoptat,intre timp mi se intamplau tot felul de chesti ciudate.Gen:imi apareau din loc in loc solzi pe corp,puteam sa controlez apa,ca de exemplu o puteam bea din aer,si asta ma inspaimanta complet.Incetul cu incetul mi`am aflat originile,din frica de a nu fi descoperit mi`am pierdut prietenii,familia adoptiva,intr`un cuvant "totul".Singura care ma inteles si sprizinit a fost...sora ta...
In momentul in care a terminat ce avea de spus a facut o mica pauza,simtindu`i trupul persoanei iubite foarte moale.Intradevar adolescentul lesinase,cazuse intr`un somn adanc ce il speria cumplit pe Yuiji.

*
* *
Stelutele licareau cu delicatete pe cerul innegurat al capitalei nipone.Strazile erau pusti,batute de vantul usor al inceputului de toamna.Aparent,se putea numi o seara obisnuita,monotona.
Intr`un apartament luxos,situat intr`un cartier veritabil al orasului Tokyo,asezat intr`o pozitie confortabila pe un pat imens,cu asternuturi din cea mai fina matase,rosie,satatea vegheat tanarul adolescent Sunao.Suvitle catifelate de par ii erau indepartate de pe frunte de catre o palma fierbinte,tremuranda,delicata.
- Il mio amore, mi batterò per avere con me, giuro!-spunand acest lucru,il saruta tandru pe frunte,apoi se ghemuieste sfios langa trupul ce zacea adormit alaturi de el..

Acum traducerea propozitilor:Stai bene?-Esti bine?
Se trovate qualcosa di strano su di me, come avete reagito?-Daca ai afla un lucru ciudat despre mine,cum ai reactiona?
Non so ...-Nu stiu
Are Siren-Sunt siren...
Il mio amore, mi batterò per avere con me, giuro-Iubirea mea,voi lupta sa te am alaturi de mine,jur :D
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION... 

DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song pupic

Răspunsuri în acest subiect
Trei minute! [+16] [yaoi] - de Aliss_anime - 20-01-2010, 10:49 AM
RE: Trei minute! [romantic yaoi +16] - de Serqet - 20-01-2010, 11:11 PM
RE: Trei minute! [romantic yaoi +16] - de Serqet - 05-02-2010, 05:28 PM
RE: Trei minute! [romantic yaoi +16] - de Aliss_anime - 21-02-2010, 10:19 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Cum sa te indragostesti in trei pasi simpli. Natsuru 5 3.893 10-02-2013, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Natsuru
  Dragostea eterna dureaza trei luni crazy little red 33 22.222 22-09-2012, 10:44 AM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Trei luni în Italia Ayu.Lore 3 2.723 06-11-2011, 06:51 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  O echipa,trei fete Yoko-sama 13 7.113 10-12-2010, 10:45 AM
Ultimul răspuns: Yoko-sama

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)