Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dear Friends

[Imagine: cover.jpg]

Linkul [dacă în caz doriţi şi vă hotărâţi să o citiţi] http://www.mangafox.com/manga/dear_friends/

Această manga este mai mult decât perfectă. Dar foarte foarte tristă. Este drama unei tinere care crede că prietenii 'are meant to be used' citat din manga. Ei bine în urma acestor întâmplări, în noaptea după ce vine de la un hotel în care întreţinuse relaţii cu un tip, ea leşină pe stradă. După acest incident neferciti, medicii o internează în spital pentru analize. Fata, ieşită din spital, pleacă acasă unde părinţii îi spun că are cancer. Şi după asta, evenimentele nefericite se întâmplă. Nu numai ea are cancer, ea nu moare de altfel, se vindecă, însă se vor întâmpla 2 lucruri tragice în viaţa tinerei. [Fac aici o paranteză, ea suferea de cancer la nivel limfatic. Iar la nivelul limfatic este foarte greu de vindecat, căci cancerul se răspândeşte peste tot la nivelul ganglionilor.] Tocmai ce m-am oprit din plâns, plus că sunt o persoană destul de sensibilă şi astfel m-a afectat foarte mult şi intens evenimentele manga-ului, acţiunea....ce pot să spun acum nu fac referire la grafică şi la celelalte lucruri, ci la faptul în sine. E incredibilă această manga, dar pe cât de incredibilă şi frumoasă, pe atât de tristă şi..painful. Întâmplările....viaţa tinerei sunt aşa de bine schiţate şi este o manga tragică, din nefericire. Ea la rândul ei este folosită, aşa cum şi ea la rându ei a folosit oamenii. Învaţă din experienţa ei de viaţa. Mangaul acesta nu e doar un fapt dramatic întâmplat unei persoane fără inimă, este o învăţătură, să-i zic aşa. O lecţie de viaţa care poate pentru alţii e nesimnificativă, dar numai cel care observă cu atent vede şi detaliile. Întâmplarea asta i se poate petrece oricui dintre noi, mangaul ăsta m-a fascinat mai tare decât au făcut-o altele. V-o recomand, totuşi am plâns la această manga destul de mult deşi mă abţineam să nu o fac. E foarte tristă. V-o recomand.
Ziceţi-vă părerea, nu ştiu orice, dar spuneţi ce v-a plăcut la ea şi poate dacă ce nu v-a plăcut.
-

Răspunsuri în acest subiect
Dear Friends - de Flash - 21-02-2010, 10:50 AM
RE: Dear Friends - de Neith - 26-02-2010, 10:03 PM
RE: Dear Friends - de Teh - 25-12-2010, 11:57 AM
RE: Dear Friends - de yaoi maniac - 03-04-2013, 11:43 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)