Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum vi se pare?
Foarte funny. Tre sa te faci comedianta.
59.02%
36 59.02%
Funny
22.95%
14 22.95%
Nu mai scrie, nu merita
18.03%
11 18.03%
Total 61 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Publicitate!!! [parodie]

Oke, deci mi-am luat-o in moaca. La ultimul capitol aveam 11 commuri, iar acum am unul. Frumos. In total aveam 31 de reply-uri, acum mai am 14. Ce saintamplat cu ele? Ei bine, totusi voi continua, si va rog, daca nu sunt spamuri, nu le stergeti... ^.^' Imi irosesc munca.

Sa vedem deci, urmatorul capitol.

- Bine ati revenit la publicitate. Ne cerem scuze de intarziere dar e doar vina producatorilor. Nu au asigurat studio-ul si l-au si adus pe Gutza in emisiune.
* Tu esti cea care l-a pus sa cante :grr: !! *
- Ei, si? Eu niciodata nu gresesc. Normal ca nu sunt eu de vina. Ce va apuca si pe voi oameni buni? Eu sunt prea perfecta pentru lucruri de genul asta. Doar voi gresiti. Tot ce fac eu e corect :ha: .
* Iar rosia este albastra. *
- Serios? Eu stiam ca e rosie :?: ! Profesorii sunt de vina. Uita-te si tu ce ii invata pe elevi! Rosia e rosie? Ce logica are? Sa va fie rusine romanilor.
* Sa va fie rusine ca treceti elevi ca ea… *
- Ei bine, sa cunoastem invitatii. Tobele ( In loc sa imi iau ciocolata am fost nevoita sa cumpar tobe noi :cry: ).
Eleganta si frumoasa ( dar putin cam legata si tarata cu forta ), intra in sala Denny-chan ( care se zbatea saraca cu mare disperare ) in spatele producatorului care o tragea cu funii. Vine acesta linistit, o leaga de fotoliu, apoi pleaca.
- Acum vom avea parte de un invitat special. Cel pe care toti il cred mort ( si chiar e mort ), insa inca se misca. Doamnelor si domnilor, Michael Jackson :perv: !!
Imediat, pe usa isi face aparitia nimeni altul decat regele pop, putin cam transparent si decolorat, dar totusi functional. La vederea individului, Denissu se agita si mai tare. Da din picioare se zbate, dar nimic. Funia nu cedeaza. Fantoma vine tot mai aproape, asa ca aceasta lesina…

Sunteti fani Rock? Ei bine, avem o veste buna pentru voi. In data de 25 februarie, in Piata Constitutiei, de la ora 19 sunteti asteptati la marele Concert Metallica!! Concertul este in scop caritabil. Se strang bani pentru a lua ciocolata diabeticilor ( si pentru ca ei nu o pot manca, o mancam noi >:) ).
Luati-va acum un bilet la pretul promotional de 10000 Roni.
Campanie finanatata de Irukandji ( pentru ca si ea vrea ciocolata ).

Noile absorbante Always, pentru creierul obosit. Forma lor rotunda si intinsa, alaturi de cele doua aripioare lungi, permit legarea usoara a absorbantului de cap. De asemenea, fiind usoare, nu creeaza discomfort. Cumpara acum.
Always, Transforma creierul in gel si il scurge prin urechi.
Viata fara creier e mai usoara => Ex. Baietii.

- Dupa cum vedeti, am revenit. Si dupa cum cred ca ati observat, azi sunt imbracata foarte cool :chuu: .
Irukandji face o pirueta, aratandu-ne noii ei blugi de firma, adidasii de piele neagra, si bluza ei rosie, cu imprimeuri sic.
- Va intrebati cum am reusit? E usor, am vandut poze in exclusivitate cu Michael Jackson fantoma, care era cu mine in oras. Toti au crezut ca suntem impreuna ( :-& ), dar a meritat, pentru ca pozele au valorat o avere. Ho, Denissu! Lanturile nu se pot roade. O sa iti crapi dintii, iar consultatia la dentist costa o avere, iar eu nu mai am destui bani, dupa ce mi-am luat elicopterul si cea de-a cincea vila.
- Niciodata nu mi-a placut Michael Jackson! Nu, nu nu :yada: !! Luati-l de langa mine sau sun la Fenomene Stranii! Uitati-l cum se uita la mine.
- Poarta ochelari de soare. Nu i se vad ochii :ask: .
- Detalii, detalii.

Noua Milka cu luciu si sclipici roz de capsuni, pentru a fi pe placut tuturor pitzipoancelor din Romania. Vrei sa fi săxi? Atunci cumapara noua milka cu luciu si sclipici roz de capsuni.
Acum disponibila si in varianta cu manele.

Atentie! Pentru sanatatea dumneavostra, spalativa pe maini inainte de fiecare masa si nu mancati zapada galbena.

In casa ta e foarte frig? Fraierii din minister nu dau apa calda? Nu sti ce sa faci? Ghinionul tau. Noi la cati bani avem dupa ce ne-am facut asigurare la Alinz Tiriac si i-am bagat si pe altii nu mai ducem nici o grija. Pentru ca nu mai avem casa, deci nu mai trebuie incalzit nimic….
Alinz Tiriac, pentru o viata plina de calatorii. De fiecare data dormi in alta gara, sau sub alt pod.

- Bai boilor, Ce stati acolo si filmati? Haideti si ajutati-ne sa o tinem pe asta. Michael, ajuta-ma si tu.
- Nu pot, eu trec prin lucruri… :eto:
- Of, firati viata! Ce stati si va uitati, nu vedeti ca imediat trece prin perete? Denissu, calmeaza-te. Daca te mai agiti mult nu iti dau din noua aroma de Milka.
- Milka cu sclipici :pls: ?
- Exact… Uite-o chiar aici. Stai nu, da-te jos de pe mine! A, nu! Nu imi manca si mana. Nu, la o parte. Ajutor!!! Michael unde pleci?
- Am intalnire cu Elodia la ora 5, deci ne mai vedem. papa…
- Si eu ce fac? Ajutor :scary: !!!

Fara 4 commuri nu pun nextu :D....

Răspunsuri în acest subiect
Publicitate!!! [parodie] - de Irukandji - 19-01-2010, 02:55 PM
RE: Publicitate!!! ( Parodie ) - de Erina Ozaki - 19-01-2010, 09:39 PM
RE: Publicitate!!! ( Parodie ) - de Irukandji - 22-01-2010, 10:01 AM
RE: Publicitate!!! ( Parodie ) - de Erina Ozaki - 22-01-2010, 10:45 AM
RE: Publicitate!!! ( Parodie ) - de Rocky. - 22-01-2010, 09:13 PM
RE: Publicitate!!! ( Parodie ) - de Yeppy Side - 23-01-2010, 09:25 PM
RE: Publicitate!!! ( Parodie ) - de Irukandji - 23-01-2010, 09:41 PM
RE: Publicitate!!! ( Parodie ) - de Rocky. - 23-01-2010, 10:13 PM
RE: Publicitate!!! ( Parodie ) - de neko-chan - 24-01-2010, 06:43 PM