20-02-2010, 04:48 PM
Wow pai sincer nu stiu pe ce planeta ma aflu aici dar nu am inteles absolut nimic din acest fic.
Greselile de tastare predomina prin tot capitolul.Nu am decand sa stau sa ti-l corectez pentru ca sunt prea multe greseli si imi este lene.Dar ceva mi-a atras atentia rau de tot: "la-sand" ??De cand se pune acolo "-"?????
Am crezut ca este un capitol lung, dar defapt ai postat de doua ori..
Descrierea, naratiunea si dialogul..Pai ai mult de lucrat..Incearca sa mai adaugi descriere pentru ca este un capitol sec.Ce sa mai zic ca naratiunea nu se imbina cu descrierea..Incearca sa citesti mai multe carti ca sa te obisnuiesti cu mai multa descriere,actiune,suspans si restul.
Dialogul este banal, sec, incearca sa dezvolti mai mult ceea ce incerci sa spui.
Foloseste tasta "space"!!!
Titlul nu este original, l-am mai intalnit de "n" ori pana acum.La fel cum nu pot spune nici despre ideea ficului ca este prea originala.Incearca sa dezvolti ceea ce vizualizezi tu si sa le duci cate original.
Actiunea, care exista este cam grabita..Vreau mai mult suspans.
Unele detalii sunt cam plictisitoare.
Incearca sa te indrepti si sa salvezi acest fic, pentru ca sigur o sa iasa ceva frumos.
Iti urez mult succes in continuare si multa inspiratie.
Sper sa nu te deranjeze reply-ul meu, dar trebuie sa te perfectionezi!
Astept next-ul!
Bye!
Greselile de tastare predomina prin tot capitolul.Nu am decand sa stau sa ti-l corectez pentru ca sunt prea multe greseli si imi este lene.Dar ceva mi-a atras atentia rau de tot: "la-sand" ??De cand se pune acolo "-"?????
Am crezut ca este un capitol lung, dar defapt ai postat de doua ori..
Descrierea, naratiunea si dialogul..Pai ai mult de lucrat..Incearca sa mai adaugi descriere pentru ca este un capitol sec.Ce sa mai zic ca naratiunea nu se imbina cu descrierea..Incearca sa citesti mai multe carti ca sa te obisnuiesti cu mai multa descriere,actiune,suspans si restul.
Dialogul este banal, sec, incearca sa dezvolti mai mult ceea ce incerci sa spui.
Foloseste tasta "space"!!!
Titlul nu este original, l-am mai intalnit de "n" ori pana acum.La fel cum nu pot spune nici despre ideea ficului ca este prea originala.Incearca sa dezvolti ceea ce vizualizezi tu si sa le duci cate original.
Actiunea, care exista este cam grabita..Vreau mai mult suspans.
Unele detalii sunt cam plictisitoare.
Incearca sa te indrepti si sa salvezi acest fic, pentru ca sigur o sa iasa ceva frumos.
Iti urez mult succes in continuare si multa inspiratie.
Sper sa nu te deranjeze reply-ul meu, dar trebuie sa te perfectionezi!
Astept next-ul!
Bye!
I wanna feel that i`m love.. ♥
I wanna feel you.. ♥
I`m laying down on the floor, ♥
I can`t believe I`m alone.. ♥
I`m begging you on my knees, ♥
Please come back, come to me ! ♥
I feel the beat of your heart, ♥
To stay away, be apart ! ♥
I want, I need you so much. ♥
All my love, all my love, all my love is on fire, ♥