Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Beast Master

Beast master e una din preferatele mele. Am vazut o pagina din manga pusa la avatarul cuiva si am fost curioasa. Trebuia sa vad despre cei vorba. Asa ca am intrebat ce manga e si evident am primit raspunsul. E adevarat ca am citit-o mai demult, din cate imi aduc aminte nu era prea lunga. Dar fiecare particica merita citita.

Ce parere aveti despre manga?[grafica/actiune etc]
Pai in general una buna. Actiunea e destula, deci nu te plictisesti. Manga are o idee destul de buna si originala. Grafica mi s-a parut super, se vedea ca nu e facuta de oricine are un creion in mana. Chiar ma opream uneori sa admir maiestria desenului, pentru ca dupa cum am spus merita sa te bucuri de ea in fiecare secunda. Oricum am intoarceo gasim multe parti bune in ea, care nu ne lasa sa ne oprim din citit.

Cum vi se pare Leo?
Tipul e deosebit. Privirea lui, expresia fetei, modul in care e desenat iti atrage atentia ori in mod negativ ori intr-unul pozitiv, depinde de persoana. Mie imi placea de el, cand te uitai in ochi lui vedeai acel spirit salbatic. Mi-a placut faza cand Yukio a vorbit cu Leo prima oara si ei nu-i era frica de el, da' cand o zambit parea kind of creepy si s-o speriat24. In unele momente parea cam pampalau, dar pana la urma nimeni nu-i perfect.

Deci in concluzie manga asta e super de la inceput pana la sfarsit si as putea sa vorbesc depre ea de la un capat la altul, dar se spresupunea ca imi exprim opinia nu fac comentariu literar24.

See ya
Beware!!! IceCat it's always coming back!!!
Povestea mea>> Nu-mi poti lua si ultima suflare
[Imagine: button.png]

Răspunsuri în acest subiect
Beast Master - de Flash - 06-12-2009, 01:10 PM
RE: Beast Master - de Kazuki - 08-02-2010, 01:41 PM
RE: Beast Master - de Teh - 08-02-2010, 09:16 PM
RE: Beast Master - de IceCat - 20-02-2010, 11:39 AM
RE: Beast Master - de Dydo1234 - 05-04-2010, 10:07 PM
RE: Beast Master - de Drama Queen - 11-04-2010, 03:41 PM
RE: Beast Master - de Ama' - 08-07-2010, 11:46 PM
RE: Beast Master - de ♣ TheBlackCat ♠ - 09-07-2010, 08:37 AM
RE: Beast Master - de Syryus - 22-01-2013, 11:44 AM