19-02-2010, 11:23 PM
Cu personajele menţionate la început nu m-am obişnuit încă , dar le voi cunoşte pe toate pe parcursul poveştii .
Well ... Lucy este cam timidă :-? , eh eu vorbesc . Nu mă aşteptam să fugă aşa , trebuie să înveţe să fie puternică pentru că îi va fi greu la această şcoală , cel puţin aşa presimt . Lucas , al căruit nume deja îl ador , pare un personaj interesant . Duşmănia dintre familii e chiar ciudată , cel puţin el nu se comportă aşa rău cu ea . Şi-a făcut o prietenă , asta e bine , având în vedere mesajul pe care deja l-a primit .
Legenda clanului ? Ei , asta chiar sună foarte interesant , m-ai făcut foarte curioasă să aflu dacă e adevărat . Oare ce puteri are ? Când o să şi le descopere ? Multe întrebări ...
Ca greşeli am observat câteva : ,, Lucry " -lucy
,, cuvitnele "- cuvintele
,, prviri" - priviri
,, tentie " cred ca ai vrut să spui atenţie
,, mien" -mine
,, se v-a intampla " - va ( fără cratimă )
Şi va sta cu Lucas, se poate să nu aştept următorul capitol .
Well ... Lucy este cam timidă :-? , eh eu vorbesc . Nu mă aşteptam să fugă aşa , trebuie să înveţe să fie puternică pentru că îi va fi greu la această şcoală , cel puţin aşa presimt . Lucas , al căruit nume deja îl ador , pare un personaj interesant . Duşmănia dintre familii e chiar ciudată , cel puţin el nu se comportă aşa rău cu ea . Şi-a făcut o prietenă , asta e bine , având în vedere mesajul pe care deja l-a primit .
Legenda clanului ? Ei , asta chiar sună foarte interesant , m-ai făcut foarte curioasă să aflu dacă e adevărat . Oare ce puteri are ? Când o să şi le descopere ? Multe întrebări ...
Ca greşeli am observat câteva : ,, Lucry " -lucy
,, cuvitnele "- cuvintele
,, prviri" - priviri
,, tentie " cred ca ai vrut să spui atenţie
,, mien" -mine
,, se v-a intampla " - va ( fără cratimă )
Şi va sta cu Lucas, se poate să nu aştept următorul capitol .