Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sometimes love hurts

Timpul trecea cu repeziciune. Orele, minutele, secundele. Rozalia statea in fata geamului asteptand sa soseasca ora intalnirii ei cu persoana misterioasa. Purta o pereche de blugi scurti si un tricou albastru. Era in incaltata cu o pereche de adidasi albi.
Din cand in cand se juca cu o suvita de par si se uita din cand in cand la ceas. 1:30.
Tanara a tras aer adanc in piep si a deschis geamul, iesind din camera. Nu putea sa lase pe nimeni sa o descopere. A parasit curtea casei, indreptandu-se spre iesire din sat. << De cred ca o sa se intample ceva care nu o sa imi placa? >>
Adolescenta a ajuns destul de repede la locul de intalnire. Totul era pustiu. Mult prea pustiu. A privit in jurul ei, cautand cu privirea. A oftat. Totul devenea din ce in ce mai ciudat.
- Esti nerabdatoare sa iti afli originile. Ai venit mai devreme.
Fata s-a uitat in spatele ei, insa nu vedea pe nimeni.
- Arata-te!
- Si daca nu o fac?
- Te rog! Ceea ce stii e important pentru mine.
In fata tinerei a aparut un barbat. Rozalia s-a dat cativa pasi in spate, in timp ce trupul ei a inceput sa tremure usor.
- M..m..m..m...Madara?
Brunetul a zambit usor si s-a apropiat de adolescenta, atingandu-i chipul. Fata a inceput sa respire din ce in ce mai adanc. S-a indepartat de barbat privindu-l speriata.
- Iti este frica de mine? De ce? Aa ! Desigur ! Idiotul de Shiego nu ti-a spus adevarul. De ce ti l-ar spune? E in avantajul lui sa te minta. Sa te faca sa crezi o prostie.
- Despre ce vorbesti? De ce ma chinui? Spune-mi odata adevarul asta nenorocit care ma tulbura. Spune !
- Esti sigura de asta?
- Foarte sigura.
- Foarte bine. Tu esti fiica mea. Fiica mea si a Ricai.
Rozalia nu stia ce sa spuna. A cazut in genunchi, in timp ce lacrimile au inceput sa se prelinga pe obrajii ei. Tremura.
- Shiego te-a mintit! Cand eram logodit cu mama ta mereu se gandea la nemernicul de Haruno. Tot timpul. Se intalneau pe ascuns. Pentru ca eu si Asakura sa nu ii prindea. Dar intr-o zi totul a mers prost pentru mama ta. Am spionat-o. Am vazut-o cand se saruta cu idiotul ala, cum il lasa sa o atinga, sa o mangaie, iar de mine fugea intotdeauna. Cand s-a intors acasa, am profitat de faptul ca nimeni nu era acasa si am violat-o. Am facut-o sa plateasca pentru toate umilintele.
- Taci! Taci! Te rog ! Nu mai spune nimic.
Tanara si-a acopetir ambele urechi, lasandu-si capul pe genunchi. Lacrimile se prelingeau pe obrajii ei. Barbatul s-a apropiat rozalia si a inceput sa o mangaie pe cap. Adolescenta i-a indepartat repede mana, privindu-l cu ura.
- Dupa acea noapte am avertizat-o pe mama ta. Daca se mai intalnea cu Shiego, ii omoram pretiosul iubit. Dar se pare ca nu ma ascultat si a plecat cu el. La un moment dat am disparut. De tot. Si am reaparut la momentul potrivit. M-am intalnit cu scumpa ta mama si atunci am aflat adevarul. Adevarata mea intentie era sa te omor pe tine. Dar la final am omorat-o pe ea. De cand am aflat adevarul mi-am planificat totul. Plecarile multiple ale lui Shiego, faptul ca micul meu spion Kai a devenit profesorul tau si desigur intoarcerea iubitului tau Sasuke.
Adolescenta l-a privit ramanand fara cuvinte. Brunetul i-a sters usor lacrimile, incepand sa zambeasca. Fata nu reactiona.
- Ce e scumpa mea? Chiar ai crezut ca Sasuke s-a intors de buna voie aici? El e doar un pion in jocul meu de sah. I-a spus sa se joace cu sentimentele tale si asta a si facut.
- De ce? De ce faci toate aceste lucruri? De ce daca sunt fiica ta? Nu ar trebui sa faci totul pentru ca eu sa fiu fericita? De ce ma urasti?
- Nu te urasc iubito. Vreau sa fii complet singura. Vreau sa vii cu mine. Alaturi de adevaratul tau tata.
- Asta niciodata! Te urasc. Mi-ai ucis mama! Iar acum vii si o faci pe tata? Nu!
Adolescenta s-a ridicat de pe iarba si si-a sters lacrimile. A inceput sa mearga, lasandu-si adevaratul tata in urma. S-a oprit brusc, punandu-si mana pe frunte. Si-a inchis ochii, cazand pe iarba. Madara s-a apropiat de ea si s-a lasat in genunchi. Invartea in mana o sageata micuta. A luat-o pe rozalie in brate, disparand intr-un nor de fum.
Blondul si brunetul stateau pe o banca, discutand despre diferite subiecte. In fata lor si-au facut aparitia Ino si Hinata. Cele doua erau destul de ingrijorare. Bruneta s-a asezat in bratele iubitului ei, sarutandu-l usor pe buze.
- Sasuke, Naruto trebuie sa aflati ceva.
- Ino, Sakura a spus....
- Stiu perfect ce a spus si imi pare rau ca trebuie sa incalc promisiunea. Insa Naruto e fratele ei. Iar Sasuke e baiatul pe care il iubeste.
- Despre ce e vorba Ino? S-a intamplat ceva cu Sakura?
- Da Sasuke! Ea a primit aceasta scrisoare. Si a facut exact ce i-a spus acest ’prieten’. Am reusit sa i-o iau cand nu era atenta.
Blonda i-a inmanat scrisoarea brunetului, iar acesta a citit-o, impreuna cu amicul sau. Dupa cateva clipe cei doi s-au uitat unul la altul si s-au ridicat de pe banca. Au inceput sa alerge, tragandu-le pe fete dupa ei. Nu a durat mult timp si au ajuns in padure. Au inceput sa o strige pe rozalie, uitandu-se prin imprejur.
- Nu va mai chinuiti! Prietena voastra se afla unde trebuia sa fie de cand s-a nascut. E alaturi de adevaratul ei tata.
Profesorul Manta si-a facut aparitia in fata celor patru adolescenti.
- Profesore Kai! Ce legatura aveti cu toate aceste lucruri? Intreba bruneta.
- Eu? Scumpa mea! Eu sunt pionul tatalui rozaliei. Spionul lui Madara!

Răspunsuri în acest subiect
Sometimes love hurts - de Alexi - 15-09-2009, 05:04 PM
RE: Sometimes love hurts - de ellamanu - 19-09-2009, 10:28 AM
RE: Sometimes love hurts - de Eve. - 27-09-2009, 06:00 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 27-09-2009, 07:48 PM
RE: Sometimes love hurts - de Shadow. - 30-09-2009, 08:37 PM
RE: Sometimes love hurts - de Eve. - 10-10-2009, 08:19 AM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 17-10-2009, 07:15 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 27-12-2009, 10:32 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 02-01-2010, 10:57 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 08-01-2010, 07:03 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alisia-chan* - 08-01-2010, 09:41 PM