18-02-2010, 11:55 PM
Păi atrasă de titlul am descoperit şi eu fic-ul . Oricum am avut o mare pasiune pentru vrăji , vrăjitoare , dar de cine nu a avut .
Mi-a plăcut , chiar mi-a plăcut . Mă întreb ce se va întâmpla în continuare cu ea . Va fi interesant să aflu câte ceva despre lumea vrăjitorilor porţiuni , mai exact viziunea ta despre asta . Puterea apei , de abia aştept să văd ce abilătăţi are !
Aş avea o singură nedumerire , dacă o pot numi aşa . În ce perioadă se desfăşoare povestea ? Pentru că am citit că poartă rochie , pentru că în zilele noastre rareori mai întâlneşte asta .
Ca şi greşeli am remarcat puţine : ,,stian"- stiam
,, neincreztoare'' - neincrezatoare
,, aceea"- acea
,, azuit" -auzit
Aştept nerăbdătoare următorul capitol . Baftă la scris !
Mi-a plăcut , chiar mi-a plăcut . Mă întreb ce se va întâmpla în continuare cu ea . Va fi interesant să aflu câte ceva despre lumea vrăjitorilor porţiuni , mai exact viziunea ta despre asta . Puterea apei , de abia aştept să văd ce abilătăţi are !
Aş avea o singură nedumerire , dacă o pot numi aşa . În ce perioadă se desfăşoare povestea ? Pentru că am citit că poartă rochie , pentru că în zilele noastre rareori mai întâlneşte asta .
Ca şi greşeli am remarcat puţine : ,,stian"- stiam
,, neincreztoare'' - neincrezatoare
,, aceea"- acea
,, azuit" -auzit
Aştept nerăbdătoare următorul capitol . Baftă la scris !